ΦΩΝΑΞΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

Το μπάσκετ είναι εδώ...

* ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2011 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:43
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 του Α.Σ. Μύτικα Λάρισας, με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του. Το τουρνουά διεξήχθη στο πάρκινγκ του Σ/M Λάρισα Agora, και αφορούσε αγόρια 8-15 ετών.
Σαράντα έξι ομάδες και 181 παιδιά (ανάμεσά τους και μια ομάδα τεσσάρων κοριτσιών της Ολύμπια) χωρισμένα σε 4 κατηγορίες, έδωσαν δυναμικό παρών και δημιούργησαν μια τρομερά μπασκετική ατμόσφαιρα, δείχνοντας ότι το επίπεδο του μπάσκετ στη Λάρισα παραμένει σε υψηλό επίπεδο, παρά τις όποιες αντιξοότητες των τελευταίων ετών.
Το τουρνουά ικανοποίησε απόλυτα τους διοργανωτές, τόσο από πλευράς συμμετοχών, όσο και οργανωτικά. Λαμβάνοντας υπόψη τη χαρά των παιδιών και τα εύσημα των γονέων, ο Α.Σ. Μύτικας υπόσχεται να καθιερώσει το συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς επίσης και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις.
Ο Α.Σ. Μύτικας ευχαριστεί το χρυσό χορηγό της εκδήλωσης τα Σ/M Λάρισα, χωρίς τη συνεισφορά των οποίων δεν θα ήταν εφικτή η πραγματοποίησή της.
Όπως επίσης και τις εταιρίες ΦΑΓΕ και 3Ε που προσέφεραν νερά, χυμούς και γάλατα. Τους μεγάλους χορηγούς που ήταν: τα καταστήματα Digramma, η First Floor (μονώσεις – δάπεδα) και η τεχνική εταιρία Δ ERGON (Χρονόπουλος – Νικολαΐδης). Τους χορηγούς: Λουκάς Λιόντος (ασφάλειες), οπτικά Μαγρίζος, μεσιτικό γραφείο “Νέα Αγορά” και Πουρσανίδης Παν. (γουναρικά – δέρματα). Τους χορηγούς επικοινωνίας: εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” και το ράδιο ΠΟΛΙΣ 99,4 fm. Το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου και παρευρέθηκαν σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Τις αθλήτριες της Ολυμπιάδας και τους αθλητές της ανδρικής του Μύτικα που βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων. Ευχαριστεί επίσης τον Α.Ο.Δ.Λ. για την παραχώρηση των τεσσάρων μπασκετών που στήθηκαν στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά. Τέλος ευχαριστεί τους προπονητές της Ακαδημίας και της ανδρικής ομάδας του, που συντόνιζαν τους αγώνες, καθώς και όλους όσους έδωσαν το «παρών». Ο Α.Σ. Μύτικας συγχαίρει όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο τουρνουά και αγωνίστηκαν σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.
Οι ομάδες ανά κατηγορία που πήραν μέρος, είναι:
Κατηγ. Α’ (έτη 1995 – 1996): Ποκαχώνοντας, God Father, G-Boys, Ερυθρόλευκες Ταξιαρχίες, Κεραυνός, Fantastic 4, Ατσούμπαλοι, Farcons, San Antonio, Wolfs, Αήττητοι, Dream Team, Saviors, Φοίνικας.
Κατηγ. Β’ (έτη 1997 – 1998): Φοίνιξ, Ατρόμητος, Κεραυνός, Χαβαλένθια, Στέφανος Χίος, Larissa Kings, Ali Baba και οι 4 κλέφτες, Βυσσινί Heat, Lakers, Τα Δωδεκάρια, San Antonio.
Κατηγ. Γ’ (έτη 1999 – 2000): The Gods of Basketball, Devil Boys, Sharks, Αστραπή, The Alans, The Cool Men, Τιτάνες Παλαμά, Los Larissa Lakers, Μπέμπηδες, Lakers, Λύκοι, Πήγασος 99, οι 99άρηδες, Larissa Bulls, Hot Balls, Three Stars, καθώς και η Ολύμπια (κορίτσια).
Κατηγ. Δ’ (έτη 2001 – 2002): L.A.L. Lakers, Black Guys, Brothers, Xωρίς Όνομα.
Ύστερα από συναρπαστικούς αγώνες, στους οποίους συμμετείχαν ενεργά και οι γονείς και οι φίλοι των παιδιών με χειροκροτήματα και επευφημίες, νικητές αναδείχθηκαν οι εξής:
Κατηγ. A’ :      G-Boys
Κατηγ. Β’ :      Βυσσινί Heat
Κατηγ. Γ’ :       Μπέμπηδες
Κατηγ. Δ’ :      L.A.L. Lakers
Στους 4 νικητές και στην ομάδα των κοριτσιών της Ολύμπια απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass