ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Οι μαθητές του Αμπελώνα αγαπούν την άθληση...

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2011 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:41
Λόγω της μη διεξαγωγής των σχολικών πρωταθλημάτων των Δημοτικών Σχολείων τη σχολική χρονιά 2010-11 στον Αμπελώνα, τα Δημοτικά Σχολεία αποφάσισαν να κάνουν εσωτερικό πρωτάθλημα που διεξήχθη σε δύο ημέρες.
Την πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκαν οι σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου ανάμεσα στα Δημοτικά Σχολεία του Αμπελώνα 1ο, 2ο, και 3ο. Το 1ο Δημοτικό Σχολείο νικήθηκε από το 2ο με τελικό σκορ 2 – 1, ενώ νίκησε το 3ο Δημοτικό με τελικό σκορ 3-1. Τέλος, το 2ο Δημοτικό Σχολείο νίκησε το 3ο με σκορ 5-1 και ανακηρύχθηκε ο νικητής της διοργάνωσης. Τη δεύτερη ημέρα πραγματοποιήθηκαν οι σχολικοί αγώνες βόλεϊ και μπάσκετ ανάμεσα στα τρία Δημοτικά Σχολεία του Αμπελώνα.
Στο βόλεϊ τα κορίτσια του 1ου Δημοτικού έπαιξαν ενάντια στο 3ο Δημοτικό. Το σκορ του πρώτου σετ ήταν 25 - 11 και του δεύτερου σετ 25 – 19 υπέρ του 1ου Δημοτικού Σχολείου.
Στους αγώνες μπάσκετ το 1ο Δημοτικό Σχολείο νικήθηκε από το 2ο Δημοτικό Σχολείο με σκορ ενώ κέρδισε το 3ο, και στη συνέχεια το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα νίκησε και το 3ο Δημοτικό Σχολείο και αναδείχθηκε πρωταθλητής της διοργάνωσης.
Στο τέλος έγινε η απονομή των κυπέλλων. Τα κορίτσια του 1ου Δημοτικού Σχολείου σήκωσαν το κύπελλο στο βόλεϊ ενώ τα αγόρια του 2ου Δημοτικού σήκωσαν το κύπελλο στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.
Γυμναστές των σχολείων που συμμετείχαν στην διοργάνωση είναι, στο 1ο Δημοτικό ο Γκόλτσιος Χρήστος, στο 2ο Δημοτικό ο Γιάννης Νταβαρούκας, και στο 3ο Δημοτικό η Ερμιόνη Ζάππα.
Για τη διεξαγωγή των αγώνων βοήθησαν οικονομικά και οργανωτικά οι αθλητικοί σύλλογοι του Αμπελώνα, ποδοσφαίρου: Αμπελωνιακός, (πρόσφερε χυμούς σε όλα τα παιδιά), μπάσκετ: Γ.Σ. Αμπελώνα, (αθλοθέτησε τα κύπελλα και τα μετάλλια των αγώνων), και βόλεϊ: Φιλαθλητικός Αμπελώνα, (γραμματείες αγώνων).
Τις διαιτησίες έκαναν στο ποδόσφαιρο ο Χρήστος Πετρίκης, στο μπάσκετ ο Γιώργος Πατούλιας και στο βόλεϊ ο δάσκαλος Γιάννης Νταβαρούκας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass