ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΟΤ (1-1)

Φιλική ισοπαλία για τον Τύρναβο

* ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕΖΙΝΙ (10’)

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2011 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:41
Με πολύ καλή εικόνα ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις ο Τύρναβος 2005, ο οποίος στο στάδιο των Τρικάλων αναδείχθηκε με τον Α.Ο.Τ., ισόπαλος 1-1.
Η τυρναβίτικη ομάδα απέδωσε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και από αύριο ουσιαστικά οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι, για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Αντίθετα, άκεφοι, νευρικοί και υποτονικοί σε όλες τους τις κινήσεις ήταν οι γηπεδούχοι, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 10΄ της αναμέτρησης όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξεδιπλωθούν όμορφα σε κόντρα επίθεση και βρήκαν δίχτυα μετά από επιτυχημένη προσπάθεια του (υπό δοκιμή) Μεζίνι που βγήκε σε θέση βολής απέναντι από τον Πουρή και με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 0-1 για τον Τύρναβο
Τα Τρίκαλα είχαν φλύαρη-άκαρπη υπεροχή στο α’ ημίχρονο, δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποιες καλές στιγμές με ατομικές κατά βάση προσπάθειες, όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 54’, όταν ο Στεπάνοβιτς βρήκε τον Ιακωβάκη και αυτός με πλασέ έκανε το 1-1. Στη συνέχεια οι παίκτες του ΑΟΤ έχασαν μερικές καλές ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν εκ νέου την εστία του Γούπου, που ήταν εξαιρετικός, ενώ μια πολύ καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο είχε και ο Γεωργαντζιάς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Βαζάκας έβαλε και πολλά παιδιά από την ομάδα Νέων στην επανάληψη, ενώ ο Μιχάλης Ζιώγας τεχνικός του Τυρνάβου 2005 συνεχάρη τους παίκτες για την καλή αγωνιστική εικόνα που έδειξαν.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Κ. Μανασής, Κ. Λεωνίδας - Σ. Λεωνίδας.
Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Βαζάκας): Πουρής (20' Ζαφείρης, 55' Τόλιος), Μπουκουβάλας, Χρήστου (70' Ευθυμίου), Μπριλάκης, Σαρακατσάνος (46' Μπακομήτρος),Κόρμπος (74' Φλιούκας), Μπαλού (51' Ριζογιάννης), Ουέλινγτκον (71' Τσακνής), Μίνγκας (60' Τζάνης), Ένοκ (46' Ιακωβάκης), Στεπάνοβιτς (77' Κοθράς).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας): Γούπος, Κράββαρης, Αλεξίου, Γεωργαντζιάς, Γρηγορίου, Κ. Σκούπας, Τζορμπατζίδης, Λούγκος, Αντωνόπουλος, Νόνας, Μεζίνι. Έπαιξαν και οι Β. Σκούπρας, Κιόρογλου, Κλάζογλου, Αθανασούλης, Χριστοδούδου, Τσούκαλος, Πάτρας, Λάιος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass