ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΝΤΙΝΤΟ

«Έπεσαν τα τείχη» για τον Κώστα Γκόλτσιο

* ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2011 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:40
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Ιστορική μέρα η χθεσινή για τον Δήμο Τυρνάβου με τη βράβευση από το δημοτικό συμβούλιο του παγκόσμιου πρωταθλητή ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στην Κορέα Κωνσταντίνου Γκόλτσιου. Μπορεί να μην υπάρχουν τείχη σήμερα για να πέσουν προς τιμήν του πρωταθλητή όπως στην αρχαία Ελλάδα, αλλά χθες το βράδυ άνοιξε για τον Κωνσταντίνο Γ. Γκόλτσιο και τον άξιο προπονητή του κ. Χρήστο Ντιντό η κεντρική είσοδος του δημαρχείου και το κτίριο φωταγωγήθηκε προς τιμήν τους.
Στη σεμνή και λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την αρχή έκανε ο πρόεδρος του σώματος κ. Δημήτρης Ζώης, ενώ στη συνέχεια ο δήμαρχος κ. Νίκος Μαλάκος μιλώντας από καρδιάς, όπως άλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι ομιλητές δήλωσε ότι και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, όπως και όλοι οι δημότες είναι ευτυχισμένοι για τη μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου Γ. Γκόλτσιου και του προπονητή του Χρήστου Ντιντού να κατακτήσει την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΤΑΕ ΓΚΒΟ ΝΤΟ που πραγματοποιήθηκε πριν ένα μήνα στην Κορέα.
Επίσης ο κ. Μαλάκος συγχάρηκε τους γονείς Γιώργο και Βάσω Γκόλτσιου ευχήθηκε καλή επιτυχία για τις επόμενες προσπάθειες του μεγάλου αθλητή καθώς και για την ένταξή του στην Ολυμπιακή ομάδα της Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς του 2012 που θα γίνουν στο Λονδίνο. Θερμές ευχαριστίες και για το σύλλογο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Τυρνάβου από τον οποίο ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Γκόλτσιος και από τον οποίον συνεχίζουν να βγαίνουν συνεχώς νέοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.
Στο ίδιο επίπεδο και οι ομιλίες του πρώην δημάρχου και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Θανάση Νασίκα καθώς και του κ. Νίκου Μπαντόγια από τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αλλά και την κ. Λέλα Μάγγου.
Στη συνέχεια ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Μαλάκος εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου πρόσφερε στον πρωταθλητή και τον προπονητή του από μία εικόνα της Παναγίας και του Παντοκράτορος.
Τις θερμές ευχαριστίες προς τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο για την τιμητική βραδιά εξέφρασαν ο Κωνσταντίνος Γκόλτσιος και ο Χρήστος Ντιντός οι οποίοι προσέφεραν στον δήμαρχο Τυρνάβου ένα αναμνηστικό δώρο από την Κορέα.
Κλείνοντας ο κ. Ντιντός ανακοίνωσε στο σώμα ότι o Κωνσταντίνος Γκόλτσιος θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass