ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ

Παίκτες από τη Λάρισα και τη Θεσσαλία

* ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΩΣ ΠΑΕ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2011 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:40
Σε ντόπιους ποδοσφαιριστές από το νομό Λάρισας, και τη Θεσσαλία γενικότερα, θα στηριχθεί την καινούργια αγωνιστική περίοδο, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2.
Σήμερα ή αύριο θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με όλους τους παίκτες, προκειμένου η διοίκηση να καταλήξει στον αριθμό που θα ανανεώσουν τη συνεργασία και ακολούθως θα προχωρήσει στην πραγματοποίηση των μεταγραφών.
Το βέβαιο είναι ότι θα γίνουν περικοπές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θα αποκτηθούν παίκτες που οι οικονομικές τους απατήσεις, δεν θα είναι υπερβολικές.
Ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης ζήτησε να δουλέψει με 24 ποδοσφαιριστές συνολικά, ενώ θα δοθεί βαρύτητα και πάλι στα τμήματα υποδομής, ενώ θα αποκτηθούν τρία ή τέσσερα ταλέντα που έχουν εντοπισθεί.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΠΑΕ
Εν τω μεταξύ, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να λειτουργήσει η ομάδα του Οικονόμου ως ΠΑΕ και η διοίκηση απευθύνθηκαν σε νομικούς κύκλους, προκειμένου να γίνουν οι ενέργειες που χρειάζονται. Όσον αφορά στο θέμα της έδρας, περιμένουν οι διοικούντες την αρμόδια επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ 2 να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Γ. Μητσιμπόνας» για το αν πληροί τις προϋποθέσεις, τότε θα δοθεί η σχετική άδεια για τη διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος.
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στις 10 Ιουλίου θα γίνει αγιασμός και την επομένη, θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο κάτω από τις οδηγίες του κ. Καλτέκη.
Το βασικό στάδιο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στους Φιλιππαίους των Γρεβενών από 23 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου, περίπου για δέκα ή δώδεκα ημέρες.
Πάντως στο τέλος της εβδομάδας πιθανότατα θα επισκεφθούν το αθλητικό κέντρο οι διοικούντες με τον προπονητή, για να ρυθμίσουν κάποιες λεπτομέρειες που χρειάζονται, καθώς οι απαιτήσεις για τη νέα περίοδο θα είναι πιο αυξημένες, σε σχέση με πέρυσι.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass