ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

Γυρίζει σελίδα ο Απόλλων Λάρισας

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2011 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:39
Ο Απόλλων Λάρισας γυρίζει σελίδα. Κι όταν λέμε γυρίζει σελίδα δεν εννοούμε την παρουσία των «κυανολεύκων» στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία μετά το φετινό υποβιβασμό (που αναμφισβήτητα αποτελεί μελανό σημείο στη μεγάλη ιστορία του συλλόγου) αλλά την αναδιοργάνωση που επιχειρούν οι άνθρωποι του σωματείου, προκειμένου να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα ομάδα (οργάνωση, υποδομές, αγωνιστικό τμήμα) με υψηλούς στόχους για το μέλλον.
Τι είναι όμως αυτό που αλλάζει στον Απόλλωνα Λάρισας; Πρώτα απ’ όλα η γενικότερη φιλοσοφία του συλλόγου. «Δημόσιοι υπάλληλοι» δεν θα έχουν θέση από τη νέα χρονιά στη λαρισινή ομάδα παρά μόνο «στρατιώτες». Άνθρωποι δηλαδή με φιλοδοξίες, με όρεξη για δουλειά και χαρακτήρα που να ταιριάζει στο νέο σκηνικό που πρόκειται να διαμορφωθεί.
«Όποιος μείνει στον Απόλλωνα θα είναι στρατιώτης και όχι δημόσιος υπάλληλος. Αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε μια πλήρως ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να σταθεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του λαρισινού συλλόγου, Κώστας Καλαμπάκας, δίνοντας το στίγμα για το τι θα επακολουθήσει και τι αλλαγές θα λάβουν χώρα στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων» και συνέχισε:
«Είναι ευκαιρία να αναδιοργανωθεί πλήρως η ομάδα. Ο Απόλλωνας δεν αφέθηκε στην τύχη του. Σαν διοίκηση όταν αναλάβαμε τα ηνία του συλλόγου ήμασταν εγκλωβισμένοι στο να συνεχίσουμε αυτό που βρήκαμε. Από δω και πέρα όμως και δεδομένης της οικονομικής κρίσης θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο ομάδας με φιλοσοφία υπέρ των νέων αθλητών η οποία θα είναι κατά ένα ποσοστό αυτοχρηματοδοτούμενη και δεν θα τάζουμε απλά για να τάζουμε».
ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ
Σε ό,τι αφορά στις αλλαγές που αναμένεται να λάβουν χώρα στο έμψυχο υλικό της ομάδας ο Κώστας Καλαμπάκας επισήμανε:
«Πρώτα θα πρέπει να διευθετήσουμε πλήρως κάποια πράγματα με τον τεχνικό Ζόραν Μπάμποβιτς από τον οποίο θα πάρουμε τη σχετική λίστα. Κάποιοι ενδεχομένως να θελήσουν να φύγουν. Θα πρέπει να υπάρξει αντιπροσφορά. Έχουμε αξιολογήσει όλους τους παίκτες και ξέρουμε ο καθένας τι πρόσφερε στην ομάδα. Με κάποιους είχαμε συμφωνήσει ότι στο τέλος της χρονιάς θα έμεναν ελεύθεροι όμως ο στόχος δεν επιτεύχθη και επομένως θα πρέπει να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Για να φτάσει μία ομάδα στον υποβιβασμό υπάρχει συνυπευθυνότητα πολλών παραγόντων. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Φυσικά όμως αν υπάρχουν προτάσεις για νέα παιδιά από μεγαλύτερους συλλόγους δεν πρόκειται να σταθούμε εμπόδιο. Δεν σταματάμε το μέλλον κανενός αλλά δεν δεχόμαστε και εκβιαστικά διλήμματα».
ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Απόλλωνα είναι ο φίλαθλος κόσμος όχι μόνο της Φιλιππούπολης και της Νεάπολης αλλά της Λάρισας γενικότερα.
«Θέλουμε να κάνουμε άνοιγμα στον κόσμο της Λάρισας. Υπήρχε στήριξη από τους φιλάθλους αλλά ήταν συγκριτικά μικρή. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως και την τοπική αυτοδιοίκηση. Για μας η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη» κατέληξε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass