ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΜΕ 2-0

Φιλική νίκη του Τυρνάβου στους Πόρους

* ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΟΣ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2011 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:36
 Σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο των Πόρων, ο Τύρναβος 2005 επικράτησε της Ακαδημίας Πλαταμώνα με σκορ 2-0.
Με την ομάδα του Τυρνάβου αγωνίστηκαν και οι νεαροί υπό δοκιμή παίκτες Μπαχτισβάνος (Δόξα Αργυροπουλίου), Λιάκος (Αίαντας Τυρνάβου), Τασσιόπουλος (Φιλοκτήτης Μελιβοίας), ενώ δοκιμές ποδοσφαιριστών έκαναν και οι γηπεδούχοι, που ανέβηκαν πριν από λίγες ημέρες στην Δ’ Εθνική κατηγορία.
Τα γκολ των νικητών σημειώθηκαν στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 46’ ο Ηλίας Χριστοδούλου με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1, για να διαμορφώσει στο 88’ ο Νίκος Λούγκος το τελικό 0-2, με κοντινό πλασέ, αξιοποιώντας πάσα του Τασιόπουλου.
Ο Τύρναβος είχε και ένα δοκάρι στο 48’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Λούγκου, ενώ ευκαιρίες έχασαν οι Κλάζογλου (24’), Γρηγορίου (36’), Κωστούλας (52’) και ο Αλεξίου (63’, 81’, 87’).
Από την πλευρά της Ακαδημίας, στο 18’ σε ωραίο σουτ του Ετζικέμε η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 69’ ο Κατσαμάγκας Κ. επιχείρησε το δυνατό σου τα μέσα από την περιοχή, όμως ο γκολκίπερ Γούπος με εκπληκτική απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Τον αγώνα διηύθυναν με επιτυχία οι κ. Ασλανίδης, Θεοδώρου, Βασιλειάδης, του Συνδέσμου Πιερίας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (Θανάσης Λιάγκας): Αλυσανδράτος, Σδούγκας, Αποστολιός, Μυστακίδης, Καλουσίδης, Οικονόμου, Ετζικέμε, Κουμορτζής, Μακράκης, Συρανίδης, Ταρασιάδης.
Αγωνίσθηκαν στην επανάληψη και οι Τζόβας, Τσιαλέμης, Χρυσόπουλος, Σινανίδης, Δασκαλόπουλος Σ., Μιχωλός, Πουλικίδης, Ταφραλής, Ταπατάς, Μουρατίδης, Κατσαμάγκας Κ., Κατσαμάγκας Βασ.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας): Καραναστάσης, Μπαχτσιβάνος, Κλάζογλου, Γκαραγκούνης, Σκούπρας Β., Γρηγορίου, Τσούκαλος, Κράββαρης, Κωστούλας, Χριστοδούλου, Αθανασούλης.
Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Γούπος, Σιάτρας, Αλεξίου, Σκούπρας Κ., Λούγκος, Αντωνόπουλος, Λιάκος, Τασιόπουλος.
* Άψογη ήταν η φιλοξενία των ανθρώπων της Ακαδημίας Πλαταμώνα στην ομάδα του Τυρνάβου, η οποία πρόσφερε ανθοδέσμη πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τον αρχηγό της Πέτρο Καραναστάση, ευχόμενη επιτυχίες και τη νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
ΑΥΡΙΟ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Εν τω μεταξύ αύριο και ώρα 18:00 ο Τύρναβος θα αγωνιστεί σε νέο φιλικό παιχνίδι στα Τρίκαλα με τον Α.Ο. Τρικάλων, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη 25 Μαΐου θα παίξει στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass