Ο ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΠΕΤΥΧΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ

25 συνεχόμενες νίκες στην έδρα του

* ΓΚΑΝΕΤΣΑΣ: «ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ» * ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΠΑΡΑΖ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2011 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:35
Του Κ. Γκιάστα
Τις 25 συνεχόμενες νίκες στην έδρα του έφτασε την Κυριακή ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα. Οι νεοφώτιστοι στην Γ΄ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ κερδίζοντας τον Αετό Κιλκίς έκλεισαν τις φετινές τους εντός έδρας υποχρεώσεις. Έκαναν το 13 στα 13. Το ίδιο έκαναν και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ όταν και σημείωσαν 11 στα 11. Τελευταία ήττα για τον Αμπελώνα στην έδρα του ήταν στις 28 Μαρτίου του 2009 από τους Τιτάνες Παλαμά για την 9η αγωνιστική του δευτέρου γύρου. Αν λοιπόν προσθέσουμε και τη μια αγωνιστική από την περίοδο του 2008 – 2009 τότε οι συνεχόμενες νίκες φτάνουν τις 25.
Πάνω από δύο χρόνια λοιπόν δεν υπάρχει ήττα.
Η «Ε» επικοινώνησε με έναν παίκτη που βρίσκεται αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα, τον Θάνο Γκανέτσα που γι’ αυτό το ρεκόρ μας είπε τα εξής: «Είναι σπουδαίο ρεκόρ για το σύλλογο. Όλη μας η πορεία είναι αξιόλογη και δείχνει πως γίνεται καλή δουλειά. Ας ελπίσουμε να υπάρξει και διάρκεια στο έργο αυτό».
Στη συνέχεια ανέφερε: «Φέτος ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή και φτάνουμε να είμαστε μια ανάσα από την πρώτη θέση. Θεωρώ πως είναι άδικο να χάνουμε την απευθείας άνοδο για τέσσερις μόλις πόντους στην ισοβαθμία. Όμως έτσι είναι ο αθλητισμός και υπάρχει μια τελευταία ελπίδα στην τελευταία αγωνιστική».
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΙΣΗΣ…
Όπως όλα δείχνουν ο ΓΣ Αμπελώνα δεν θα καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Νίκη Βόλου που έχει το αβαντάζ στη μεταξύ τους ισοβαθμία (κέρδισε με 7 στη Νέα Ιωνία Βόλου ενώ έχασε με 3 πόντους στον Αμπελώνα) παίζει στην Επανομή που είναι υποβιβασμένη ενώ ο Αμπελώνας στην Αξιούπολη.
Οι δεύτεροι των τεσσάρων ομίλων θα βρεθούν σε αγώνες μπαράζ δύο εβδομάδες μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων. Οι αγώνες θα γίνουν σε ουδέτερη έδρα – πόλη και θα είναι σε μορφή μικρού – μεγάλου τελικού για την κατάταξη. Ο Αμπελώνας (αν δεν βγει πρώτος) θα βρει στα μπαράζ ομάδες με σημαντικά ονόματα στο χώρο. Θα βρει τον Έσπερο Πατρών (συνενώθηκε με την Παναγία Αλεξιώτισσα) που έχει σαν τεχνικό σύμβουλο τον Κώστα Πετρόπουλο, τον Νουρέγιεφ του ελληνικού μπάσκετ. Επίσης θα βρει το Ανατόλια της Θεσσαλονίκης και η τέταρτη ομάδα θα είναι μια εκ των Ηρακλείου Κρήτης (αγωνίζεται εκεί ο Χρήστος Χαρίσης που παλαιότερα έπαιζε στον Ολυμπιακό) και Φιλαθλητικού Ζωγράφου (έχει παίκτη τον Αλέξανδρο Σχορτσιανίτη αδελφό του γνωστού παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ). Οι δύο ομάδες παίζουν για την τελευταία αγωνιστική στην Κρήτη και όποιος χάσει βγαίνει δεύτερος και πάει στα μπαράζ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass