ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Πέτρος Πνάκας νέος προπονητής της ΕΑΛ

ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2011 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:33
Ο Πέτρος Πνάκας θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΕΑΛ. Ο Πνάκας ουσιαστικά επιστρέφει στην πόλη της Λάρισας μετά από έξι χρόνια. Ήταν για αρκετά χρόνια προπονητής της λαρισινής ομάδας όταν αυτή βρισκόταν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Όταν έφυγε στη θέση του ήρθε ο Αποστόλης Οικονόμου με τον οποίο η ΕΑΛ ανέβηκε στην Α1 όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια. Ο Πέτρος Πνάκας όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην Καλαμάτα όπου και κατάφερε να ανεβάσει την τοπική ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Εν τω μεταξύ προχθές το βράδυ συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΛ και εκτός από την απόφαση για τον νέο προπονητή αποφάσισε πως θα προχωρήσει η ομάδα στα νέα αυτά δεδομένα μετά τον υποβιβασμό.
Το σίγουρο είναι πως ο κορμός θα είναι ο ίδιος με τον φετινό. Δηλαδή η Τουσιούδη θα είναι η πρώτη έμπειρη που θα παραμείνει ενώ το ίδιο θα γίνει και με τις νεαρές Τζουβίλη, Παπαστεργίου, Τίκα, Μαδένογλου, Μπέη, Νούσια και Υφαντή. Από κει και πέρα θα υπάρξουν συζητήσεις με δύο - τρεις παλιές παίκτριες για να εξεταστεί το ενδεχόμενο επιστροφής στην ομάδα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass