ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Φιέστα ανόδου με ομάδα της Σούπερ Λίγκα

* ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΠ Ή ΠΑΕ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2011 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:32
Την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας στον 4ο όμιλο, όπου είναι γνωστό εδώ και καιρό o πρωταθλητής, που δεν είναι άλλος από τον Οικονόμο.
Η ομάδα της Τσαριτσάνης θα αντιμετωπίσει στο φινάλε του πρωταθλήματος τον Α.Σ. Πυργετού στο τοπικό ντέρμπι και πλέον οι δυο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη μόνο για λόγους γοήτρου.
Πάντως, η φιέστα ανόδου μετατέθηκε για αργότερα, καθώς η ΕΠΟ πρέπει να επικυρώσει πρώτα τη βαθμολογία και μετά να απονείμει το κύπελλο στον πρωταθλητή της φετινής περιόδου.
Μάλιστα, οι διοικούντες στον Οικονόμο θα αναζητήσουν ομάδα της Σούπερ Λίγκα για φιλικό παιχνίδι και βέβαια πρώτα θα γίνει πρόταση στην Α.Ε.Λ., ανεξάρτητα με τη χθεσινή εξέλιξη που είχε το θέμα με τις αδειοδοτήσεις.
Μέχρι τέλος του μηνός η διοίκηση παράλληλα θα αποφασίσει αν θα μετατραπεί η ομάδα σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ, καθώς θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2, την καινούργια περίοδο.
* Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, την Κυριακή ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης μάλλον δεν θα έχει στη διάθεσή του τους στρατευμένους Πουλάκη, Χατζηλιόντα, οι οποίοι παρουσιάστηκαν στην Σχολή Αεροπορίας Στρατού στη Λαμία και τον Παλαμίδα, που μετά τον τρυματισμό του στον αγώνα με τον Τύρναβο για το τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Μητσιμπόνα, θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε επέμβαση στους χιαστούς, ώστε να είναι έτοιμος για την καινούργια σεζόν.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass