ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ 12ου ΓΕΛ ΚΑΙ 4ου ΓΕΛ

Καρφιά για τίτλο... στο Αλκαζάρ

* ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2011 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:32
Μπορεί ο ελληνικός αθλητισμός να μαστίζεται από τη βία και το παρασκήνιο όμως υπάρχουν και σημάδια αισιοδοξίας. Αυτά δεν είναι άλλα από τις εκδηλώσεις σχολικού αθλητισμού. Χθες το πρωί λοιπόν στο κλειστό του Αλκαζάρ εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες Λυκείων αλλά και απλοί θεατές βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τους τελικούς Λυκείων στο άθλημα του βόλεϊ, τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια. Το θέαμα ήταν πλούσιο και το επίσης εντυπωσιακό ήταν το γεγονός πως η κερκίδα ήταν γεμάτη από ρυθμό και συνθήματα. Φίλαθλοι όλων των σχολείων συνυπήρχαν ειρηνικά στη μία κερκίδα και έδειξαν το δρόμο στους… μεγάλους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα τα σχολεία 12ο ΓΕΛ Λάρισας και 4ο ΓΕΛ Λάρισας αναδείχθηκαν πρωταθλητές για τη σεζόν 2011. Το πρώτο στα αγόρια κέρδισε το Λύκειο της Τσαριτσάνης με 2-0 σετ ενώ στα κορίτσια το 4ο Λάρισας νίκησε με 2-0 σετ το αντίστοιχο του 2ου Ελασσόνας.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Αρχικά παίχτηκε ο τελικός των κοριτσιών. Το 4ο ΓΕΛ Λάρισας με πολύ καλή ποιότητα δεν βρήκε αντίσταση από το 2ο Λύκειο Ελασσόνας. Οι νικήτριες άλλωστε έχουν στη σύνθεσή τους όλη την «αφρόκρεμα» του Λαρισινού βόλεϊ σε αυτές τις ηλικίες. Αργυροπούλου, Τζουβίλη, Παπαστεργίου, Γιάννη, Βούντα, Χαϊμαδή, Πάντζιου και άλλες παίζουν σε ομάδες της πόλης όπως είναι η ΕΑΛ, ο Φιλαθλητικός και μάλιστα τα πάνε περίφημα. Το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο.
ΤΑ ΣΕΤ
25-15, 25-10
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Ξίφτος και Καρώ Κυριακή που τα πήγαν περίφημα. Σημειωτής και στα δύο ματς ήταν η Κυριακή Ιωάννου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
4ο ΓΕΛ (Παπαστεργίου): Αργυροπούλου, Γιάννη, Βούντα, Παπαδοπούλου, Τάση, Παπαστεργίου, Βούντα, Χαϊμαδή, Πάντζιου, Ντάφου, Τζουβίλη, Αναγωνστοπούλου.
2ο ΓΕΛ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γεροδήμος): Ψωμιάδου, Βούζα, Μπακαγιάνη, Λέντζα Στ., Οικονόμου, Παναγιώτου, Λέντζα Μ., Ιωαννίδου, Χατζούλη, Αβράνα.
ΑΓΟΡΙΑ
Στον τελικό των αγοριών υπήρχε μεγαλύτερη αγωνία απ’ ό,τι στα κορίτσια. Εκεί αν και το 12ο ΓΕΛ Λάρισας ήταν καλύτερο σαν ομάδα αυτό της Τσαριτσάνης είχε τις μονάδες που έδειχνε ότι μπορούσε να κάνει την ανατροπή. Όμως η νευρικότητα που είχαν σε καίρια σημεία του ματς δεν τους βοήθησε καθόλου. Αντίθετα οι παίκτες του 12ου ΓΕΛ είχαν μεγαλύτερη ομαδικότητα και συνεργασία και έτσι πήγαν το κύπελλο στα Ταμπάκικα.
ΤΑ ΣΕΤ
25-17, 25-14
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Χρειάστηκε να αποβληθεί ένας παίκτης της Τσαριτσάνης για ανάρμοστη συμπεριφορά από τους διαιτητές του αγώνα Τάση και Ξίφτο. Από κει και πέρα δεν χρειάστηκε να προβληματιστούν για κάποια άλλη απόφαση. Όλα κύλησαν καλά.
12ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σιαμπέτα): Μπαζιάνας, Γουσούλης, Καλοπήτας, Σπυράτος, Μάγειρας, Τριανταφυλλίδης, Ταστεμέρογλου, Πατούνας.
ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Κούτσικου): Διαμαντής, Ζήσαρος, Λούπας, Μεσίρης, Μπουμπουνάρας, Καραμήτσιος, Κατής, Μπαρδανίκας, Λιόντας, Κοντός, Ζήσαρος, Μιχούλης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass