ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ «ΧΤΥΠΑ» ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ-ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ «ΟΥΡΑ» ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣΛ (17.00)

Επιστροφή στη δράση με παιχνίδια «φωτιά»

*ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2011 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:31
 Πλούσια σε αγωνιστική δράση η σημερινή ημέρα στο νομό (17.00) με τη διεξαγωγή των αγώνων της Α’ και Α1 ΕΠΣΛ, των μπαράζ ανόδου της Γ’ Ερασιτεχνικής (1η αγωνιστική) αλλά και του προημιτελικού του παιδικού πρωταθλήματος στις 10.30 το πρωί.
Αναλυτικά:
ΣΤΗΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Το παιχνίδι στον Πλατύκαμπο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕΔ Νίκαιας μονοπωλεί το ενδιαφέρον της σημερινής 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (17.00). Οι γηπεδούχοι με νίκη «κλειδώνουν» και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία και βάζουν τέλος στην αγωνία. Φυσικά το έργο των παικτών του Σωτήρη Κυρίτση κάθε άλλο παρά εύκολο μπορεί να χαρακτηριστεί αφού η ΑΕΔ Νίκαιας μπορεί μεν να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, δεν παύει όμως να είναι ένας δυνατός και αξιόμαχος αντίπαλος.
Εάν οι γηπεδούχοι πετύχουν το στόχο τους δηλαδή πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης ουσιαστικά βάζουν τέλος στο φετινό μαραθώνιο της μεγάλης τοπικής κατηγορίας αφού τα πάντα θα έχουν κριθεί. Το μόνο που απομένει είναι ο Λαρισαϊκός (δοκιμάζεται σήμερα στην Αγιά) να πετύχει και τυπικά το αυτονόητο (αφού την τελευταία αγωνιστική έχει το παιχνίδι με τη Χάλκη), ενώ σε ό,τι αφορά στον Κίσσαβο Συκουρίου (που υποδέχεται τον Βουκεφάλα) η τύχη του θα εξαρτηθεί από το αν ο Απόλλων Λάρισας καταφέρει να κρατηθεί στη Δ’ Εθνική ή όχι.
Παιχνίδια που προσφέρονται για θέαμα και συγκινήσεις θα διεξαχθούν σε Φαλάνη και Αργυροπούλι ανάμεσα σε τέσσερις κλασικές ομάδες της κατηγορίας Φαλανιακός-Δήμητρα Γιάννουλης και Αργυροπούλι-Μακρυχώρι αντίστοιχα, ενώ ο πρωτοπόρος της κατηγορίας Αμπελωνιακός μετά το… κρύο ντους της περασμένης αγωνιστικής θα μεταβεί στο Δαμάσι. Τέλος, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και το παιχνίδι στην Κρανιά όπου ο Δευκαλίων θα υποδεχθεί τοΝ Φιλοκτήτη Μελιβοίας.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων στη μεγάλη τοπική κατηγορία και η βαθμολογία:
Χάλκη -Βλαχογιάννι
Κίσσαβος -Βουκεφάλας
Πλατύκαμπος -ΑΕΔ Νίκαιας
Δευκαλίων -Φιλοκτήτης
Δωτιέας -Λαρισαϊκός
Δαμασιακός- Αμπελωνιακός
Φαλανιακός -Δήμητρα Γιάνν.
Αργυροπούλι –Μακρυχώρι
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αμπελωνιακός                      99-31 74
------------------------------
Αργυροπούλι 62-24 58
Φιλοκτήτης      53-20 52
Δήμητρα Γιάνν.           46-30 44
ΑΕΔ Νίκαιας 39-26 43
Μακρυχώρι    41-23 43
Δευκαλίων      48-43 42
Φαλανιακός    55-30 40
Δωτιέας          38-31 39
Βλαχογιάννι    42-52 35
Δαμασιακός   37-42 34
Λαρισαϊκός    28-29 32
Πλατύκαμπος            31-34 31
------------------------------
Κίσσαβος       41-56 24
------------------------------
Βουκεφάλας 19-85 10
Χάλκη 6-136 0
 
ΣΤΗΝ Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Κι ενώ στη μεγάλη τοπική κατηγορία το ενδιαφέρον περιορίζεται μόνο στον Πλατύκαμπο, στην Α1 ΕΠΣΛ η αγωνία χτυπά κόκκινο τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Μαχητής Τερψιθέας έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο ωστόσο θέλει να «κλειδώσει» και τον τίτλο του πρωταθλητή γι’ αυτό η νίκη αποτελεί μονόδρομο και μέσα στην Αμυγδαλέα. Για τους γηπεδούχους η υπόθεση παραμονή μπορεί να φαντάζει με όνειρο ωστόσο μαθηματικά υπάρχουν κάποιες αμυδρές ελπίδες υπό την προϋπόθεση πάντα ότι θα σωθεί ο Απόλλων Λάρισας.
Ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα Αχιλλέας Φαρσάλων θα υποδεχθεί την ουραγό Βερδικούσια. Ο στόχος για τους «κιτρινόμαυρους» είναι ένας και μοναδικός: Να εκμεταλλευτούν τυχόν «στραβοπάτημα» του Μαχητή για να αναρριχηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο «Γ. Μητσιμπόνας» όπου ο Σμόλικας θα αντιμετωπίσει την ήδη υποβιβασμένη Πελασγιώτιδα με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στο στόχο της ανόδου.
Παιχνίδι που… «μυρίζει» ντέρμπι θα διεξαχθεί στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» όπου ο Τοξότης θα υποδεχθεί τον ΑΟ Ραψάνης. Και οι δύο ομάδες έχουν σοβαρό κίνητρο για τη νίκη αφού οι μεν γηπεδούχοι (λόγω Απόλλωνα Λάρισας) παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για τη σωτηρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες ανόδου κυνηγώντας την τρίτη προνομιούχο θέση.
Δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στα Ταμπάκικα όπου οι Αμπελόκηποι θα υποδεχθούν την αδιάφορη βαθμολογικά Αναγέννηση Φαρσάλων και θέλουν τη νίκη για να μην εμπλακούν σε τυχόν περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.
Ροδιακός και Αναγέννηση Καλοχωρίου θέλουν και τυπικά να βάλουν τέλος στη φετινή αγωνία και αυτό θα προσπαθήσουν να το κάνουν απέναντι στους αδιάφορους βαθμολογικά Κεραυνό Παραποτάμου και Δήμητρα Αγιάς αντίστοιχα, ενώ, τέλος, στο Σωτήριο θα αναμετρηθούν ο τοπικός Ατρόμητος με τον Ολυμπο Λάρισας σε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της Α1 ΕΠΣΛ και η βαθμολογία:
Αμυγδαλέα -Τερψιθέα
Παραπόταμος- Ροδιακός
Πελασγιώτιδα -Σμόλικας (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’)
Αμπελόκηποι -Αναγέννηση Φ.
Αχιλλέας Φ.-Βερδικούσια
Σωτήριο -Όλυμπος Λ.
Δήμητρα Αγιάς -Καλοχώρι
Τοξότης -Α.Ο. Ραψάνης (γήπ. «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης»)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Τερψιθέα        72-25 66
Αχιλλέας Φ.    63-16 60
Σμόλικας        41-16 53
-------------------------------
Α.Ο. Ραψάνης                        43-34 48
-------------------------------
Σωτήριο          45-33 43
Αναγέννηση Φ.           42-27 43
Δήμητρα Αγιάς           48-45 39
Παραπόταμος            47-39 38
Όλυμπος Λάρ. 36-37           38
Ροδιακός        29-31 35
Καλοχώρι       37-43 34
Αμπελόκηποι 36-55 29
Τοξότης          29-41 27
--------------------------------
Αμυγδαλέα     25-51 19
Πελασγιώτιδα            19-56 16
Βερδικούσια   27-90 11
 
Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ
ΣΤΗ Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Η αντίστροφη μέτρηση για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Ερασιτεχνικής άρχισε. (17.00). Η σημερινή 1η αγωνιστική βρίσκει αντιμέτωπους στο ουδέτερο γήπεδο Ελασσόνας τον Μύτικα Καλυβίων από τον 2ο όμιλο και τον Αστέρα Τυρνάβου από τον 3ο, ενώ στη Νίκαια θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η Νέα Νίκη Νίκης από τον 4ο όμιλο και η ομάδα του Αβέρωφ από τον 1ο όμιλο αντίστοιχα.
Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
Γήπ. Ελασσόνας: Μύτικας-Αστέρας Τυρνάβου
Γήπ. Νίκαιας: Νέα Νίκη Νίκης-Αβέρωφ
* Υπενθυμίζεται ότι συνολικά θα διεξαχθούν έξι αναμετρήσεις και θα συγκροτηθεί ειδικός βαθμολογικός πίνακας. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις θα ανέλθουν στην Β’ ΕΠΣΛ.
 
ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
Τέλος, για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα διεκδικήσουν σήμερα στις 10.30 στο γήπεδο Γιάννουλης η Α.Ε.Λ. (1) και η Φαλάνη. Ο νικητής της αναμέτρησης ια αντιμετωπίσει την Ελασσόνα με στόχο το εισιτήριο για τον φετινό τελικό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass