ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 60 ΕΤΩΝ»

Ο ιστορικός ΠΟΕ επανέρχεται στο προσκήνιο

ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ»

Δημοσίευση: 29 Απρ 2011 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:31
Την επαναφορά του ονόματος του ιστορικού Π.Ο.Ε. που έφτασε μέχρι τη Β’ Εθνική μαζί με τα εμβλήματα, τη σημαία και τον ύμνο της ομάδας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Π.Σ. Ελασσόνας κ. Ανδρέας Πάτσης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Ο πρόεδρος της ΠΣ Ελασσόνας τόνισε ότι στα επόμενα τρία χρόνια δρομολογούνται πολλές αλλαγές στα ποδοσφαιρικά δεδομένα της Ελασσόνας και οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι ουσιαστικές.
«Αυτό που έχουμε αποφασίσει είναι ότι θα επαναφέρουμε την αρχική ονομασία της Π.Σ. Ελασσόνας που είναι ο «Π.Ο.Ε.», μαζί με τα εμβλήματα, τη σημαία και τον ύμνο της ομάδας, ο οποίος θα ακουστεί τον Σεπτέμβριο σε επαναδιασκευή» ανέφερε ο κ. Πάτσης και πρόσθεσε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ο λόγος είναι ότι δεν είναι δυνατό μία ομάδα με διαδρομή 60 ετών να μην θέλει να ξανατονίσει τη δική της ποδοσφαιρική ιστορική σημασία και στη σημερινή εποχή. Δεν μπορεί να διαγραφεί τόσο εύκολα. Η ομάδα της Ελασσόνας ανήκει σε όλη την επαρχία. Μηδενός ο ρόλος, δεν παραγνωρίζεται. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με έναν προπονητή με σωστές βάσεις και υποδομές για να κάνει η Ελασσόνα, πρωταθλητισμό. Θα υποβάλλουμε ένα αίτημα για δημιουργία αθλητικού βοηθητικού προπονητικού γηπέδου, στην περιοχή έξω από το Στεφανόβουνο. Να απευθύνω την ευγνωμοσύνη μου στον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γιώργο Πασχόπουλο, γιατί τον θεωρώ συμπαραστάτη της προσπάθειάς μας. Και ένα ευχαριστώ, σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας. Θέλουμε η προσπάθεια να αγκαλιαστεί από τους ανθρώπους της επαρχίας μας. Προσδοκούμε και φιλοδοξούμε ο κόσμος και οι επιχειρηματίες της περιοχής να είναι δίπλα μας και συμπαραστάτες».
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής της Ελασσόνας, Αλέκος Αλεξαδρής: «Ο λόγος που συνεργάζομαι με τον κ. Πάτση είναι γιατί είμαι υποστηρικτής των ανθρώπων που κυνηγάνε τα όνειρά τους. Δεν ήρθαμε για να εντυπωσιάσουμε, ούτε να κάνουμε επίδειξη. Θέλουμε να δημιουργήσουμε αλλά δεν είμαστε μάγοι, ειδικά αν είμαστε μόνοι μας. Ο κ. Πάτσης δεν με ρώτησε «Τι παίχτες να φέρουμε»; Μου είπε απλά: «Τι θέλεις για να ξεκινήσουμε»; Εγώ θέλω υποδομή, νέα παιδιά και γήπεδα, γιατί αλλιώς ομάδα χωρίς τα παραπάνω δεν μπορεί να πάει πουθενά».
***
Απαντώντας σε ερωτήσεις των παρευρεθέντων ο κ. Πάτσης είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
-Περί συγχώνευσης με τον Οικονόμο: «Μπορούμε να κουβεντιάζουμε με τον οποιοδήποτε παράγοντα αλλά όλα θα βαδίζουν και θα «κλείνουν» κάτω από την ιστορία της ομάδας της Ελασσόνας! Κάτω από τη σημαία του Π.Ο.Ε.».
-Για το αν η επαναφορά της παλιάς ονομασίας δημιουργήσει διχόνοιες: «Κάποιοι θα ακολουθήσουν, θα είναι μαζί μας, κάποιοι θα μείνουν πίσω. Τιμάμε την ιστορία του Π.Ο.Ε. και του Ολοσσών και της Π.Σ.Ε., πρέπει όμως να βάλουμε σημαία την ποδοσφαιρική δύναμη του τόπου. Είμαστε Ελασσόνα όλοι. Στην Αθήνα ακούγεται παντού ο Π.Ο.Ε.».
 -Για το αίτημα χρήσης του γηπέδου Ελασσόνας από τον Οικονόμο: «Είμαστε κάτω από την ομπρέλα του δημάρχου. Δεν έχουμε αντιδικία με κανέναν. Υπάρχουν υπεύθυνοι να εκπονήσουν το δικό τους σχέδιο. Από μας υπάρχει καλή διάθεση συνεργασίας και ελπίζουμε το ίδιο και από την Τσαριτσάνη».
***
Από την πλευρά του ο Αλέκος Αλεξανδρής απάντησε:
-Για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και την προετοιμασία της ομάδα: «Η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι ίδια. Υπάρχουν πολλά απλά πράγματα στο ποδόσφαιρο, ο χρόνος για μένα είναι αρκετός, δεν ανακατεύεται κανένας στο έργο μου αλλά αν δεν τα καταφέρω στην εν λευκώ πρόταση του κ. Πάτση, θα πάω σπίτι μου κι εγώ και ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα έρθει στην Ελασσόνα για να κολλήσει ένσημα. Είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι μπορούν και θέλουν. Δυστυχώς κάποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν».
-Για τον προγραμματισμό των ακαδημιών: «Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και βήμα-βήμα να δημιουργήσουμε την επιτυχία. Μπορούμε να μιλήσουμε για σχέδια για την Γ΄ Εθνική, θέλουμε τον πρωταθλητισμό αλλά με σωστές βάσεις. Δεν ήρθα για τα χρήματα αλλά γιατί υπάρχει ένα όνειρο».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass