Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΣΠΕΚΕΛ

Καρφί στην... Α2 Εθνική

ΕΞΑΛΛΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ 3-0

Δημοσίευση: 28 Απρ 2011 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:29
Του Κ. Γκιάστα
Σπουδαία νύχτα ήταν η χθεσινή για την πόλη της Ελασσόνας. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Γυμναστικός Σύλλογος Ένωση Ελασσόνας θα παίξει στην Α2 Εθνική κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ. Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ η Ελασσόνα μπροστά σε εκατοντάδες φιλάθλους της κέρδισε και την ΑΕΛ με 3-0 και κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Αυτόματα κέρδισε και το ένα και μοναδικό εισιτήριο ανόδου και έτσι από τη νέα σεζόν θα παίζει μαζί με τον Φιλαθλητικό και την ΕΑΛ στην Α2. Για το αγωνιστικό κομμάτι λίγα μπορούμε να πούμε καθώς οι γηπεδούχες δεν άφησαν σε κανένα σημείο του ματς να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους.
Με τη λήξη του αγώνα τα πανηγύρια ήταν έξαλλα. Οι παίκτριες του Βάιου Παναγιώτου έγιναν πραγματικά ένα κουβάρι και ανοίγοντας σαμπάνιες γιόρτασαν τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Επειδή όλοι ήταν σίγουροι για την άνοδο, υπήρχε προγραμματισμένη και εκδήλωση εορταστικού χαρακτήρα και από αυτή δεν έλειψαν ακόμα και οι τσιρλίντερς που έδωσαν μια διαφορετική διάσταση.
 
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΣΕΤ:
(1-0) 6-1, 9-3, 15-8, 22-11, 25-14
(2-0) 4-2, 9-3, 11-4, 20-10, 23-11, 25-11
(3-0) 6-3, 7-5, 11-9, 16-9, 19-10, 23-11, 25-11
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Πλιάκα, Παναγιώτου, Ζιάκου, Μπούσια Χ., Κιούση, Αβράνα, Αλέξη, Παπακώστα, Τζιουργκάνου, Παπαιωάννου, Κασελούρη, Αλμπάνη, Αργυρίου,
ΑΕΛ: Νικολαίδη, Κοντογιάννη, Παστάκα, Γράβα, Λιόρα, Στεργίου, Κύρκο, Κατσανού, Γκανιά, Γεράκη.
 
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Φθία - Λαμία   3-1
Νίκη Βόλου - Σουφλάρια      3-1
Ελασσόνα - ΑΕΛ      3-0
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ελασσόνα 25
2. Νίκη Βόλου            21
3. Φθία            18
4. Λαμία          10
5. ΑΕΛ            3
6. Σουφλάρια             8
 
 
Όταν μιλούν οι πρωταγωνιστές
 
Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι πρωταγωνιστές έκαναν δηλώσεις στην «Ε» και τόνισαν τα εξής:
Βάιος Παναγιώτου (προπονητής): «Είναι μια μεγάλη νύχτα για το βόλεϊ της Ελασσόνας. Δεν νομίζω να υπάρχει στην Α2 Εθνική κατηγορία μια ομάδα από πόλη σαν την Ελασσόνα. Είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα που έγινε μέσα από τη σκληρή δουλειά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και τη διοίκηση. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε σε όλους τους αγώνες».
Ειρήνη Παπαιωάννου (παίκτρια): «Όλη τη χρονιά προσπαθήσαμε και αυτήν η επιτυχία μας ανήκει πέρα για πέρα. Είναι μια άξια άνοδος και τώρα θα πρέπει να οργανωθούμε ακόμα περισσότερο καθώς οι απαιτήσεις αυξάνουν στην Α2 Εθνική. Συγχαρητήρια σε όλες τις συμπαίκτριές μου».
Γεωργία Κιούση (παίκτρια): «Αυτήν την άνοδο την αξίζαμε. Η χρονιά ήταν ιδανική αλλά και κοπιαστική για εμάς. Επιτέλους αναδεικνύεται η δουλειά που γίνεται στον σύλλογο της Ελασσόνας καθώς η επιτυχία έρχεται η μία μετά την άλλη, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα τμήματα υποδομής».
* Την απονομή του κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ, κ. Αλεξάκος και ευχήθηκε να δώσει χαρά στους φιλάθλους της η Ελασσόνα και στις εθνικές κατηγορίες. Παρών και ο δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Πασχόπουλος που τόνισε πως τα κορίτσια αυτά έκαναν περήφανη όλη την Ελασσόνα.
* Στο γήπεδο και ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Αποστόλης Οικονόμου (συνεργάτης με τον Βάιο Παναγιώτου στην ΕΑΛ), ο διοικητικός της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Νταβαρούκας και ο εκπρόσωπος της Ελασσόνας στην ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Τσουκαρέλας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass