ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Τουρνουά «Αναστάσιος Γκουδάλας»

* Νικήτρια η ομάδα του Σ.Ε.Π

Δημοσίευση: 22 Απρ 2011 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:29
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Σταυρού Φαρσάλων «Αναστάσιος Γκουδάλας» το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σταυραετός Σταυρού προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών Αναστάσιου Γκουδάλα και Κυριάκου Δεληγιώργου. Το τουρνουά διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και συμμετείχαν σ΄ αυτό ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ν. Λάρισας (Σ.Ε.Π.) η μικτή επαρχίας Φαρσάλων και ο Σταυραετός Σταυρού.
Πριν την έναρξη του τουρνουά διεξήχθη φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων τζούνιορ της Αναγέννησης Φαρσάλων και του Σταυραετού Σταυρού. Νικήτρια η ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων με σκορ (3-0) με γκολ των Αστάρα, Μ. Δημόπουλου και Γκουντούλα.
Κατόπιν ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Σταυρού κ. Δημ. Κωνσταντάκης και εκ μέρους του Σ.Ε.Π. ο Νίκος Ζεϊμπέκης απηύθυναν χαιρετισμό στην εκδήλωση και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Σ.Ε.Π. κατέθεσαν λουλούδια στη μαρμάρινη πλάκα με τη φωτογραφία και το όνομα του Αναστάσιου Γκουδάλα.
Ακολούθησε η έναρξη του τουρνουά (45λεπτα παιχνίδια) με διαιτητές τους Καραμπούλα, Τσιαλαφούτα, Μπασδάνη, με τα εξής αποτελέσματα Σταυραετός - Σ.Ε.Π. (0-2). Τα γκολ Ψιμούλης και Φιλιππίδης.
Σταυραετός - Μικτή επαρχίας Φαρσάλων (0-0).
Σ.Ε.Π. - Μικτή επαρχίας Φαρσάλων (1-0). Το γκολ ο Τριανταφυλλόπουλος.
Νικήτρια του τουρνουά ήταν η ομάδα του Σ.Ε.Π.
Σε όλες τις ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια ενώ το τουρνουά παρακολούθησαν επίσημοι και πολύς κόσμος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Καρακόζης, Βόπης, Τσιλίρας, Σαμιώτης, Π. Γιανούχος, Καρακώστας, Παλάσκας, Κανέλος, Τσιλίκας, Ρουμελιώτης, Αλεξόπουλος, Ζεϊμπέκης, Β. Γιανούχος, Κριτσιμάλης, Πατσουράκος, Δ. Ταστεμερίδης, Κουτρής, Νατσακάκος, Κούκος, Αγγέλης, Κ. Γκριτζαλής, Δ. Γκριτζαλής.
ΜΙΚΤΗ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Σακελλαρίου, Στεργιόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Καραλόπουλος, Καραντάκης, Παπαδημητρίου, Καρνάβας, Αποστολίδης, Κυριάκου, Δημητρόπουλος, Σουφλέρης, Τύμπας, Καψιώχας, Εσερμπέκογλου, Κατσανάκης.
Σ.Ε.Π.: Χαλβατζάδας, Ακριβούλης, Κουσιάς, Κοντογιάννης, Ζαφειρούλης, Γραβάνης, Φ. Ταστεμερίδης, Τασιόπουλος, Φιλιπίδης, Φαρμάκας, Ψιμούλης, Ζεϊμπέκης, Τσιάμης, Τριανταφυλλόπουλος, Κύρκος, Πικούλης, Μπούνα, Τσιάβος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass