ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τριήμερη άδεια για τις Άγιες Ημέρες

*ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο Ν. ΠΟΥΛΗΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΚΙΚΟ (27/4)

Δημοσίευση: 21 Απρ 2011 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:29
Η πολύ καλή πορεία του Τυρνάβου 2005 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας σε συνδυασμό με τις άγιες ημέρες που διανύουμε, οδήγησαν τον τεχνικό της ομάδας Μιχάλη Ζιώγα, στο να δώσει τριήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές.
«Τα παιδιά το αξίζουν και όπως όλος ο κόσμος έτσι και εκείνοι θα βρεθούν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, για να γιορτάσουν την Ανάσταση του Κυρίου» τόνισε ο κόουτς της τυρναβίτικης ομάδας.
Σήμερα λοιπόν το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως οι παίκτες θα πάρουν άδεια, επιστρέφοντας στις προπονήσεις, τη Δευτέρα το απόγευμα, καθώς την Τετάρτη 27 Απριλίου, στο δημοτικό στάδιο της πόλης θα υποδεχθεί ο Τύρναβος 2005 τον φιλόδοξο Φωκικό.
Εν συνεχεία στις 8 Μαΐου ο Τύρναβος 2005 θα έχει ρεπό και στις 15 του ιδίου μηνός-όπου πιθανότατα θα ορισθούν οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής- θα αντιμετωπίσει πάλι εντός έδρας τον Οδυσσέα Αναγέννησης.
Στο παιχνίδι με τον Φωκικό, δεν θα αγωνισθεί ο Κώστας Γεωργαντζιάς που έχει συμπληρώσει επτά κάρτες και θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αγώνες λοιπόν της 32ης ημέρας στον 2ο όμιλο που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 27 Απριλίου και ώρα 4 το απόγευμα, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Τύρναβος 2005-Φωκικός: Πουλημάς Νικ., Στόικος Μιχ., Κατσούρης Γεωργ.(Κέρκυρας), 4ος Γρατσάνης Ευάγγ.(Τρικάλων), παρ.Αντώνης Παπαδόπουλος(Κοζάνης)
*Γιαννιτσά-Κοζάνη: Πρασατζής Δημ., Μπουτζουκίδης Αθ., Χατζηνάκος Γεωργ.(Δράμας), 4ος Μηλιάδης Κων/νος(Μακεδονίας), παρ.Δημήτρης Κουτσιοσμηνάκης(Καρδίτσας)
*Κρανούλα-Επανομή: Βαλιώτης Αντ., Νάτσουλας Ηλ., Τσακνάκης Π.(Λάρισας), 4ος Τζήλος Αθ.(Λάρισας), παρ.Νικόλαος Κούλιας(Κέρκυρας).
*Ζάκυνθος -Οδυσσέας Αναγέννησης: Κορδολαίμης Ευάγγ, Καρφής Δημ, Κοτζαμανίδης Ηλ.(Πειραιά), 4ος Καλογεράκος Ιωανν.(Ηλείας), παρ.Δημήτρης Μπέγκος (Αργολίδας)
*Ηράκλεια-Εορδαικός : Τερετίδης Φωτ.(Καβάλας), Βασιλόπουλος Σπυρ.(Έβρου), Βσιλειάδης Βασ.(έβρου), 4ος Τσαλουχίδης Χρ.(Κιλκίς), παρ. Γεώργιος Σκαφιδάς(Μακεδονίας).
*Φιλιππιάδα-Α.Ε.Ποντίων Κατ.: Σφακιανάκης Ιωσήφ, Απόκοτος Γεωργ., Γουρνάκης Αρ.(Αθηνών), παρ.Κέκελος Παν.(Αιτ/νιας)
*Καλλονή-Μακεδονικός: Τσαμούρης Αλεξ., Γεωργακόπουλος Τιμ., Χαλβατζάκος Παν. (Πειραιά), 4ος Ανδρονικίδης Χρ.(Περαιά), παρ.Νικόλαος Ιωσήφογλου(Αθηνών)
*Ναυπακτιακός-Αετός Σκύδρας: Διαμαντόπουλος Αρ., Βεργέτης Δημ., Γρηγορίου Κων/νος(Αρκαδίας), 4ος Μακρυπόδης Νικ.(Αχαΐας ), παρ.Σπυρίδων Πουγκακιώτης(Φθιώτιδας)
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass