ΠΡΩΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ»

Φέτος είναι η…χρονιά του

Δημοσίευση: 21 Απρ 2011 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:29
Μετά την Δ΄ Εθνική όπου αναδεικνύεται πρωταθλητής στον 4ο όμιλο, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κατέλαβε χθες την πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργανώθηκε με επιτυχία στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Γιώργου Μητσιμπόνα.
Χθες στον τελικό ο Οικονόμος κέρδισε στα πέναλτι τον Τύρναβο 2005 με σκορ 5-4(0-0 κ.α.), ενώ και ο μικρός τελικός κρίθηκε επίσης στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Νέοι U-20 της ΑΕΛ επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΟΚ, με 5-4(1-1 κ.α.).
Στο τέλος εκτός από τις απονομές των κυπέλλων, δόθηκαν και αναμνηστικές πλακέτες στις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά.
Αναλυτικά τα δυο παιχνίδια, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΤΕΛΙΚΟΣ
Ο Τύρναβος…σημάδευε τα δοκάρια και ο Οικονόμος ήταν αυτός που τελικά πήρε τη νίκη στα πέναλτι, με σκορ 5-4, κατακτώντας το τρόπαιο.
Στην κανονική διάρκεια λοιπόν, η ομάδα του Τυρνάβου είδε τρεις φορές την μπάλα σε προσπάθειες των Θανάση Μάγγου, Ηλία Χριστοδούλου και Κώστα Κοταρέλλα να αποκρούεται από τα δοκάρια και έτσι το ματς τελείωσε ισόπαλο 0-0.
Για τον Οικονόμο ευστόχησαν στα πέναλτι οι Κολοβός, Φλίγκος, Κουτρούλιας, Στάθης, Διγκόζης ενώ για τον Τύρναβο οι Σιάτρας, Γεωργαντζιάς, Γρηγορίου και Νάκας, ενώ το πέναλτι του Κράββαρη απέκρουσε ο Πουλάκης την μπάλα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Βαλιώτης με βοηθούς τους Θοδωρή Πάσχο και Φώτη Σάρρο, ενώ χρέη 4ου εκτελούσε ο Δημήτρης Τζιόλας.
ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Γ. Καλτέκης): Πουλάκης, Μαντζαφούλης, Πούτας, Κολοβός, Οικονόμου, Διγκόζης, Χατζηλιόντας, Φλίγκος, Βούλγαρης, Νικούλης, Παλαμίδας( Στάθης, Κουτρούλιας, Μενίκου, Λιούσκας, Κολιός).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Μ. Ζιώγας): Καραναστάσης, Σκούπρας Κ., Γεωργαντζιάς, Κλάζογλου, Σιάτρας, Μάγγος Θ., Γρηγορίου, Κοταρέλας, Χριστοδούλου, Κωστέλλος, Κράββαρης(Γούπος, Αντωνόπουλος, Νάκας, Αλεξίου, Λούγκος) Κιόρογλου.
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα Νέων της ΑΕΛ U-20, η οποία κατάφερε να κερδίσει την ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πέναλτι (5-4). Η κανονική διάρκεια τελείωσε με σκορ 1-1. Η ΑΕΛ πέτυχε πρώτη γκολ με τον Τσιρογιάννη στο 3’ και ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσα στο 20’ με τον Παπαδόπουλο με σουτ.
Για τους «βυσσινί» ευστόχησαν οι Γκαμπέτας, Τόλιος, Φλέγγας, Παπαγεωργίου, Τζιόλης, ενώ το πέναλτι του Παπαιωάννου απέκρουσε ο Ταχματζίδης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Τζιόλας, που είχε βοηθούς τους Θοδωρή Πάσχο και Νίκο Βαλιώτη.
ΑΕΛ U-20 (Χρήστος Καπελιάνης): Παπαγιάννης, Αγγέλης Κοτομπέλι, Μπουρουζίκας, Τζιόλης, Τσιλούλης, Κρίτσας, Τσιάρας, Παπαϊωάννου, Τσιρογιάννης, Συκιώτης (Μπαταβάνης, Τηλιόπουλος, Παπαγεωργίου, Καραθανάσης, Ιωαννίδης, Τόλιος, Ψωμολιάς, Φλέγγας, Κουσιώρας, Γκαμπέτας).
ΠΑΟΚ(Νίκος Κολομπούρδας): Ταχματζίδης, Καραντασιάρης, Νικολαϊδης, Ιντζίδης, Αγγελίδης, Τζανδάρης, Δερμιτζόγλου, Κίτσιου, Παπαδόπουλος Β., Πέλσιας, Κωτούλας (Παναγωτούδης, Κρινίτσας, Ταουσιάνης, Μελισσάς, Σάρρος, Πόποβιτς, Ανδριόπουλος, Μίλλερ).
*Στο φινάλε δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες σε ΑΕΛ και ΠΑΟΚ. Μάλιστα το «παρών» στο παιχνίδι έδωσε και ο παλαίμαχος παίκτης Σταύρος Σαράφης ο οποίος έδωσε τιμητική πλακέτα αλλά και μια φανέλα του ΠΑΟΚ στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Μητσιμπόνα, ενώ φανέλα παρέδωσε και στον γενικό γραμματέα της Τσαριτσάνης Γιάννη Μπέη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass