ΡΕΚΟΡ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Λ. ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΕΘΝΟΣΗΜΟ

Εθνική... Λάρισας στο πόλο

* ΑΛΗΧΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΖΙΛΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2011 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:27
Μπορεί ο ΝΟΛ να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν έχει ποιότητα. Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας του ανδρικού πόλο και η Λάρισα κατάφερε να έχει ένα ακόμα περίεργο ρεκόρ. Αυτή τη στιγμή κλήθηκαν τέσσερις παίκτες της (που αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα) σε κλιμάκια της Εθνικής. Μίμης Αληχανίδης στην Ανδρών, Γιώργος Παπαδογιάννης στη Νέων - Ανδρών και Θανάσης Μπεζιλιώτης, Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος στην Εφήβων. Όλες αυτές οι κλήσεις που έφτασαν στα γραφεία του συλλόγου σκόρπισαν χαμόγελα στους διοικητικούς του.
Συγκεκριμένα σήμερα ο Αληχανίδης θα αγωνιστεί στην Ολλανδία ( Νίβερνταλ 21.00) για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του World League. Το ματς δεν έχει βαθμολογική σημασία, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί από την τελική φάση, και στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι να σημειώσει τη δεύτερη νίκη του στη φετινή διοργάνωση.
Από αύριο Μ. Τετάρτη ως και το βράδυ της Μ. Πέμπτης στο ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου, θα πραγματοποιήσει και η Εθνική μας ομάδα των Νέων ανδρών, καμπ προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο. Εκεί θα βρίσκεται ο βασικός τερματοφύλακας του ΝΟΛ, Γιώργος Παπαδογιάννης.
Από χθες εξάλλου έχει αρχίσει και το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Εφήβων. Αυτό θα διαρκέσει έως αύριο το μεσημέρι (στο Ζάππειο και αυτό) θέλοντας να προετοιμαστεί για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ριέκας. Στην συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, Θανάσης Μπεζιλιώτης ενώ εκεί θα είναι και ο περιφερειακός Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος.
ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ
Εξάλλου μέσα στα επόμενα 24ώρα αναμένεται να έχει συνάντηση ο τεχνικός Κώστας Γαλανόπουλος με τη διοίκηση της ομάδας. Μπορεί να απομένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη της Α1 αλλά όλοι γνωρίζουν πως είναι σχεδόν απίθανο να έρθει η σωτηρία και έτσι θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass