Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0

Έχασε το ματς και ελπίζει μόνο σε... θαύμα

Δημοσίευση: 18 Απρ 2011 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:27
Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, ο Απόλλων Λάρισας από χθες το απόγευμα ζει τον…εφιάλτη του υποβιβασμού, καθώς γνώρισε την ήττα στο Πετρωτό, με σκορ 2-0 και πλέον ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα, για να παραμείνει στην κατηγορία.
Η λαρισινή ομάδα στο φινάλε του πρωταθλήματος, θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Ρήγα Φεραίο στη Φιλιππούπολη και παράλληλα να ηττηθεί ή και να αναδειχθεί έστω ισόπαλη η Θύελλα Πετρωτού, η οποία θα αγωνισθεί στο Καρπενήσι με τον Απεραντιακό.
Όσον αφορά τώρα στη χθεσινή αναμέτρηση που έγινε παρουσία 200 περίπου φιλάθλων και κάτω από συνεχή βροχή, ο Απόλλων Λάρισας στα πρώτα 30΄δεν…ήταν στο γήπεδο και στάθηκε τυχερός, που δεν δέχθηκε ένα ή δυο ακόμη τέρματα, καθώς στο 23΄το Πετρωτό έκανε το 1-0.
Οι περισσότεροι παίκτες του φαίνεται ότι επηρεάσθηκαν ίσως από τις καιρικές συνθήκες και η ομάδα που φαινόταν ότι πάλευε γιατί ήθελε το παιχνίδι ήταν μόνο η Θύελλα Πετρωτού.
Με την είσοδο στον αγώνα του Πάρη Μπόντε ο οποίος τα έδωσε όλα για να ανατραπεί το αποτέλεσμα η εικόνα του Απόλλωνα άλλαξε, όμως δεν κατάφεραν οι παίκτες του να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του σταθερότατου Νικολαΐδη.
Ανεξάρτητα πάντως το ότι η λαρισινή ομάδα δεν ικανοποίησε, στο 45΄ο διαιτητής κ. Βάτσιος (Δ. Αττικής) αρνήθηκε να της δώσει πέναλτι, όταν ο Καμπάσης σταμάτησε αντικανονικά τον Φουσίκα μέσα στην περιοχή.
Όμως δεν καταλογίσθηκε η παράβαση και ήταν δικαιολογημένα τα παράπονα που εξέφρασε ο τεχνικός του Απόλλωνα Ζόραν Μπάμποβιτς.
Στη επανάληψη έγιναν μάχες σώμα με σώμα και τελικά στο 87΄με πέναλτι οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» τη νίκη τους, που πανηγύρισαν έξαλλα στο τέλος, ενώ από την πλευρά του Απόλλωνα υπήρχε έντονος προβληματισμός και κατήφεια για την ήττα.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
Μόλις στο 3΄η Θύελλα Πετρωτού είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν ο Καραΐσκος επιχείρησε σέντρα-σουτ και την μπάλα αφού απέκρουσε πρώτα ο Μαγαζιώτης στη συνέχεια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.
Τρία λεπτά αργότερα στο 6΄, σε εκτέλεση φάουλ του Περήφανου η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 23΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.
Από αριστερά ο Νούλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαγαζιώτης απέκρουσε ασθενώς την μπάλα και ο Αποστόλης Τεντολούρης με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.
Λίγο αργότερα στο 26΄σε σέντρα του Δ. Τεντολούρη, ο Γιαννουλίδης ανενόχλητος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για το Πετρωτό, με τον Δ. Τεντολούρη που επιχείρησε το δυνατό σουτ και ο Μαγαζιώτης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και ο Γούτσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο Απόλλωνας είχε μια πολύ καλή στιγμή στο 35΄, όταν ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και στην κεφαλιά του Μπόντε η μπάλα κατέληξε άουτ.
Σε μακρινό ξαφνικό σουτ του Φουσίκα στο 39΄, η μπάλα έφυγε μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Νικολαΐδη.
Και όπως προαναφέραμε, στο 45΄ο Καμπάσης φάνηκε ότι έκοψε αντικανονικά τον Φουσίκα και ο ρέφερι σε αυτή τη φάση θα μπορούσε να καταλογίσει πέναλτ, υπέρ του Απόλλωνα.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47΄σε σουτ του Καπετάνι η μπάλα έφυγε μόλις άουτ και η επόμενη καλή φάση έγινε στο…78΄, όταν ο Απ. Τεντολούρης εκτέλεσε κόρνερ και στην κεφαλιά του Γιαννουλίδη ο Μαγαζιώτης μπλόκαρε την μπάλα.
Τελικά στο 87΄ο Απόλλωνας έχασε κάθε ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα, καθώς σε γύρισμα του Γιαννουλίδη μέσα στην περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Πολύζου και ο διαιτητής ορθά κατελόγισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Καραΐσκος και διαμόρφωσε το 2-0.
Στο 90΄+2, ο Περήφανος βγήκε απέναντι στον Νικολαΐδη και ο γκολκίπερ του Πετρωτού με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Βάτσιος (Κασσαβέτης, Παστρωμάς) του συνδέσμου Δυτ.   Αττικής. Ο ρέφερι ελέγχεται μόνο για το πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ του Απόλλωνα.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από το Πετρωτό οι Τασιόπουλος (63΄), Αζίζ (63΄-αναπληρωματικός τερματοφύλακας), Καμπάσης (74΄), ενώ από τον Απόλλωνα οι Γιαννακόπουλος (38΄), Φουσίκας (62΄), Πολύζος (87΄).
Φουσίκας και Πολύζος συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ από τον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο θα απουσιάσει μάλλον και ο Μαγαζιώτης, που παρουσιάζεται στη σχολή Αεροπορίας Στρατού στη Λαμία, στις 2 Μαΐου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΕΤΡΩΤΟ (Μιχάλης Ιορδανίδης): Νικολαϊδης, Σπυρόπουλος, Καρκαντάς, Καμπάσης, Γούτσιος, Καραϊσκος, Τεντολούρης Δ., Τεντολούρης Απ., Τασιόπουλος, Γιαννουλίδης (90+4’ Παπαστεριάδης), Νούλας (90’ Κάλφας).
ΑΠΟΛΛΩΝ (Ζόραν Μπάμποβιτς): Μαγαζιώτης, Περήφανος, Κακαζούκης (46’ Μπίμπα), Σκάκος, Πολύζος, Τσέλιγκας, Γιαννακόπουλος, Καπετάνι, Φουσίκας (66’ Γαρυφαλλόπουλος), Στεργίου, Κορλός (33’ Μπόντε).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass