ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντέρμπι... φωτιά στο Βόλο

ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β’ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ* ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2011 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:26
Του Κ. Γκιάστα
Ένα ντέρμπι σκέτη... φωτιά θα έχουμε σήμερα το απόγευμα στο Βόλο. Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στις 18.00 ο Φοίνικας Λάρισας θα αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη Βόλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής του μπάσκετ. Είναι ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Αν κερδίσει η Λαρισινή ομάδα (που μετράει 9 συνεχόμενες νίκες) δίνει αυτόματα αβαντάζ στον Αμπελώνα, όμως μπαίνει και η ίδια στο παιχνίδι της πρώτης θέσης με δεδομένο πως υπάρχει σε λίγες ημέρες και το άλλο ντέρμπι Φοίνικας – Αμπελώνας. Αν αντίθετα όμως νικήσει η Νίκη Βόλου τότε συνεχίζει να παραμένει το φαβορί για την άνοδο (σε ισοβαθμία με τον Αμπελώνα υπερτερεί για μόλις τέσσερις πόντους).
ΜΕ ΛΙΑΚΟ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Ο μόνος αμφίβολος για το συγκεκριμένο ματς ήταν ο Τεο Λιάκος. Ο έμπειρος παίκτης είχε μια θλάση στη γάμπα και μέχρι χθες δεν ήταν σίγουρο αν θα κατάφερνε να αγωνιστεί. Όμως «έσφιξε» τα δόντια και είναι στη διάθεση του προπονητή του. Πώς θα μπορούσε να λείψει από ένα τόσο σπουδαίο ματς. «Εμείς πάμε με πολύ καλή ψυχολογία» δήλωσε στην «Ε» και συνέχισε: «Έχουμε εννιά συνεχόμενες νίκες και θα προσπαθήσουμε να τις κάνουμε δέκα. Θα είναι ένα σημαντικό ματς και ελπίζουμε να έχει το ανάλογο θέαμα. Δεν θέλουμε να συμβεί το παραμικρό γιατί ήδη το μπάσκετ είναι πολύ πληγωμένο τα τελευταία χρόνια. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αγωνιστούμε για την αξιοπρέπεια του Φοίνικα».
Οι υπόλοιποι παίκτες που θα συγκροτούν την αποστολή είναι οι εξής: Γιούδας, Καρπούζας, Γκαγκανάσιος, Τσακνάκης, Παπαδόπουλος, Παρασκευόπουλος, Τσιλούλης, Δεληχρήστος, Τσούμας, Τσιαμπαλής και Βλησαρούλης. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει σήμερα στις 15.30 από την Ανθίμου Γαζή.
Η διοίκηση του Φοίνικα αποφάσισε (παρά τις προτάσεις που δέχθηκε) να μην έχει μαζί της φιλάθλους με λεωφορεία θέλοντας να αποφύγει τα επεισόδια, κάτι που συνέβη στο ματς Νίκη Βόλου – Αμπελώνας. Μεμονωμένα μπορεί να βρεθούν αρκετοί πάντως φίλοι του μπάσκετ από τη θεσσαλική πρωτεύουσα.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γεμάτο αναμένεται να είναι το κλειστό της Νέας Ιωνίας σήμερα. Μάλιστα η διοίκηση του ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί όλον τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Είναι γεγονός ότι πλέον βρισκόμαστε κοντά στον στόχο της ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια και φυσικά θέλουμε να τον πραγματοποιήσουμε.Επίσης, η διοίκηση απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά όπως αρμόζει στην ιστορία της Νίκης Βόλου και να προστατεύσουμε το γήπεδό μας από πιθανές τιμωρίες, γιατί θέλουμε τον κόσμο πάντα στο πλευρό της ομάδας μας».
Ζαρογιάννης, Αναγνωστόπουλος Μ., Σαμαράς, Χρηστομάνος, Θυμνιός, Κουτίνας, Τσώλης, Αναγνωστόπουλος Χ., Καραμανώλης, Τσιακλαγκαλος, Μυστιλιάδης θα είναι στην αποστολή της Νίκης Βόλου πιθανότατα.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σήμερα
Ν. Ιωνίας Μαγν. 18.00 Νίκη Β.-Φοίνικας Τσιαπλής-Παπανικολάου (Σακελλαρίου)
Αύριο Κυριακή
Κρ. Βρύση 18.00 Μ. Αλέξανδρος-Αριστοτέλης Επ. Θωμόπουλος-Ξέρας (Κοντόζης)
Αιγινίου 18.00 Αιγινιακός-Μεταμόρφωση Β. Μερτζάνης-Γκουτζιομήτρος (Βάτσιος)
Σταυρούπολης 18.00 Μακάμπη-Άργος Ορ. Σαλικίδης-Ρούκας (Αστρεινίδης)
Γρεβενών 18.00 Πρωτέας Γρ.-Αλέξανδρος Αξ. Τσοκόλης-Παπαδημητρίου (Μπαταούλα)
Έδεσσας 18.00 Πανεδεσσαϊκός-Αετός Κιλκίς Μυσιρλής-Δημάδης (Καλότσης)
Αμπελώνα 18.00 Αμπελώνας-Ηρακλής Κοζ. Τσιρτσιμάλης-Τζίμα (Παπαδημητρίου)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Νίκη Βόλου    40
-------------------------
2. Αμπελώνας    40
3. Φοίνικας         38
4. Μεταμόρφωση            38
5. Ηρακλής Κοζάνης       35
6. Αργος Ορεστικό          34
7. Κρ. Βρύση      34
--------------------------
8. Αιγινιακός      33
9. Μακαμπή       33
10. Αετός Κιλκίς                33
11. Επανομή       29
12. Πρωτέας Γρεβενών 27
13. Πανεδεσσαικός         26
14. Αξιούπολη  22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass