ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ

Όλη η Λάρισα στην… Κύπρο

ΣΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΚΟΚΛΩΝΗ, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΖΑΟΥΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Δημοσίευση: 15 Απρ 2011 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:26
Στην Κύπρο χτυπάει η καρδιά του Λαρισινού και γενικότερα του Ελληνικού στίβου εδώ και μερικές ημέρες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε και μια σημαντική επιστροφή. Σύμφωνα με πληροφορίες στη Λεμεσό θα βρίσκεται από αύριο η Λαρισαία Φανή Χαλκιά που μετά από αποκλεισμό τριών ετών ίσως μπορέσει να αγωνιστεί ξανά. Η Φανή Χαλκιά ξεκίνησε να γυμνάζεται το φθινόπωρο και είναι έτοιμη να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας ενημέρωσε τον ΣΕΓΑΣ και η ομοσπονδία ενέκρινε την προετοιμασία της στην Κύπρο.
Το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί φέτος τελικά, βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια της IAAF και φυσικά της WADA. Η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια πρέπει να υποβληθεί σε τρεις ελέγχους απαγορευμένων ουσιών σε διάστημα τριών μηνών ο ένας από τον άλλο. Στον ΣΕΓΑΣ έστειλαν έγγραφο στην IAAF και ζητούν να μάθουν αν υπάρχει καμιά εκκρεμότητα από την τιμωρία της Χαλκιά για χρήση απαγορευμένων ουσιών το 2008.
ΚΟΚΛΩΝΗ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ
Στο Τσίρειο Στάδιο όμως βρίσκονται Άγγελος Αγγελάκης, Γωγώ Κοκλώνη και ο φέρελπις Πέτρος Κυριακίδης. Οι δύο πρώτοι ετοιμάζονται (με τον Λαρισαίο προπονητή τους Δημήτρη Φιλίνδρα) στο άθλημα των 100 μέτρων και ο τρίτος τόσο στο αγώνισμα των 400 μέτρων όσο και σε αυτό των 4χ400. Όσον αφορά τώρα στον Κυριακίδη να σημειώσουμε πως ήταν για αρκετά μεγάλο διάστημα στη Νότια Αφρική όπου και προετοιμαζόταν κάτω από πολύ διαφορετικές συνθήκες.
Όλοι τους προετοιμάζονται για το Μπρούνο Τζάουλι που θα διεξαχθεί στη Σμύρνη της Τουρκίας στα τέλη του Ιούνη όμως κάποιοι ίσως και να σκέφτονται το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου. Σύμφωνα με το καλεντάρι του 2011 είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο Νταεγού της Κορέας στα τέλη του Αυγούστου, όμως μετά τα όσα συνέβησαν στην κοντινή Ιαπωνία θεωρείται πιθανό να ακυρωθεί και να μεταφερθεί σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Οι αντιδράσεις των Ελλήνων αθλητών να αγωνιστούν εκεί (λόγω της Φουκοσίμα) είναι έντονες.
Οι αγώνες πρόκρισης για τη συμμετοχή του Μπρούνο Τζάουλι θα βγούνε ή από τα Παπαφλέσσια (4 Ιουνίου στην Καλαμάτα) ή από τα Βενιζέλεια (11 Ιουνίου στα Χανιά). Αυτό θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Πάντως το αρνητικό σημείο της προετοιμασίας των Λαρισαίων αθλητών στην Κύπρο είναι ο δυνατός αέρας.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Στους δύσκολους καιρούς η χορηγία είναι είδηση. Η Γωγώ Κοκλώνη (που θεωρείται Λαρισαία πλέον αφού ζει στην πόλη και προπονείται μόνιμα εδώ) ευτύχησε να έχει τα καφέ “Mikel” ως στήριγμα τουλάχιστον ως το καλοκαίρι. Ελπίζουμε να έχουν και άλλοι αθλητές τέτοια στήριξη από τοπικούς επιχειρηματίες.  
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass