ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΑΚΑΜΠΗ (18:00)

Επιστρέφει στις νίκες και ξεχνά τον… Βόλο

*Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2011 23:20 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:25
 Η Μακαμπή θα τεθεί σήμερα αντίπαλος του Αμπελώνα στις 6 το απόγευμα σε ένα παιχνίδι όπου η τοπική ομάδα θέλει να ρεφάρει με νίκη, την ήττα που υπέστη στο Βόλο, το περασμένο Σάββατο.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 23ης ημέρας για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και αναμφισβήτητα το σωματείο του Αμπελώνα, με τη βοήθεια των φιλάθλων του μπορεί και πάλι να επιστρέψει, στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, η μάχη για την άνοδο κορυφώνεται και κάθε νίκη παιχνίδι από δω και πέρα των ομάδων που διεκδικούν την πρωτιά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Αμπελώνα Βαγγέλης Κουτσοκέρας, τόνισε τα εξής: «Όλες τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε στη συνέχεια παλεύουν για την παραμονή και θα προσπαθήσουν να μας κάνουν τη ζημιά. Εμείς οφείλουμε να αντιδράσουμε όπως πρέπει, να… νικήσουμε τους εαυτούς μας και να ξεχάσουμε το παιχνίδι στον Βόλο. Εάν δεν γίνει αυτό, υπάρχει πιθανότητα να τιμωρηθούμε. Δεν μένουμε σε αυτή την ήττα και σήμερα πρέπει να κερδίσουμε. Έτσι είναι ο νόμος του αθλητισμού, κοιτάμε μπροστά και προσπαθούμε μέχρι το τέλος».
Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες: Γράβας, Κοτσώνας, Γκανέτσας, Ακσεχέρογλου, Μηλιώνης, Αποστολάκης, Παρασκευάς, Βλαχούλης, Γλυκόπουλος, Κατσίμπας, Τσιαβές, Γούλας
*Διαιτητές θα είναι οι κ. Γκουτζιομήτρος, Παπανικολάου και γυμνασίαρχος ο κ.Γιαμούζης
Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Τον Πανεδεσσαικό που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα θα αντιμετωπίσει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά ο Φοίνικας και έχει ως στόχο να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία, στο ενεργετικό του.
Αν και φαντάζει εύκολο θεωρητικά το παιχνίδι, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Βάιου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας, για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων. Θέλω σοβαρότητα και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και εάν κερδίσουμε την επόμενη αγωνιστική στον Βόλο, τότε θα είναι όλα ιδανικά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υφίστανται και στην αποστολή από τον κ. Θεοδωρόπουλο συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Παρασκευόπουλος, Τσιαμπαλής, Γιούδας, Λιάκος, Καρπούζας, Γκαγκανάσιος, Τσακνάκης, Παπαδόπουλος, Τσιλούλης, Δεληχρήστος, Τσούμας, Βλησαρούλης .
*Τον αγώνα θα διευθύνουν η κ. Τζιβελεκίδου με τον κ. Τζιόπανο, ενώ γυμνασίαρχος ορίστηκε ο κ. Βαρνάς.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (22 αγων, 10/4)
Αξιούπολη- Μ. Αλεξ. Κρύας Βρύσης
 Επανομή- Αιγινιακός
Μεταμόρφωση Β.- Άργος Ορεστικό
Αμπελώνας- Μακαμπή
Αετός Κιλκίς- Πρωτέας
Φοίνικας.- Πανεδεσσαϊκός
Ηρακλής Κοζ.- Νίκη Βόλου
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 21 ΑΓΩΝΕΣ)
Νίκη Βόλου    38
Αμπελώνας   38
Φοίνικας          36
Μεταμόρφωση            36
Ηρακλής Κοζάνης     34
Αργος Ορεστικό        33
Μακαμπή       32
 Κρύα Βρύση             32
Αετός 31
Αιγινιακός       31
Επανομή        28
Πρωτέας Γρεβενών  26
Πανεδεσσαϊκός         25
Αξιούπολη      21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass