ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ ΜΕ 3-2 ΣΕ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣΛ

Νίκη με ανατροπή για την Ακαδ. Πλίτση

*ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ 8-0

Δημοσίευση: 08 Απρ 2011 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:24
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε χθες στο «Γ. Μητσιμπόνας» η Ακαδημία Πλίτση με 3-2 επί του Τοξότη Λάρισας σε εξ αναβολής αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος ΕΠΣΛ στον 2ο όμιλο.
Η ομάδα του Οράσιο Μοράλες αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του αντιπάλου της και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε αντίθεση με τον Τοξότη αν και στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είχε την υπεροχή των κινήσεων και πίεσε τον αντίπαλό του δεν ήταν ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια.
Δυνατό ξεκίνημα για τους «ερυθρόλευκους» που έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι και να απειλούν τον αντίπαλό τους κάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό όταν το μακρινό σουτ του Τάκε εξουδετέρωσε με εντυπωσιακή απόκρουση ο Ραπτόπουλος. Στο 13’ ο Παπαδημητρίου του Τοξότη από πολύ κοντά έχασε διπλή ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 15’ ο Πόλο βγήκε τετ α τετ αλλά πλάσαρε πάνω στον Ραπτόπουλο.
Τελικά τη λύση για την ομάδα του Τοξότη έδωσε ο Τάκε ο οποίος με νέο μακρινό σουτ δεν άφησε αυτή τη φορά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με τη βοήθεια της δεξιάς κάθετης δοκού άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το 0-1.
Η Ακαδημία Πλίτση στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης και πέρασε στην επίθεση χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Καζάκη στο 17’ και τον Γκουτσούδη στο 24’ που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας σε σουτ του Δημητρέλη. Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 32’ όταν μετά από προωθημένη μπαλιά ο Δημουλιός με ψηλοκρεμαστό πλασέ πρόλαβε την έξοδο του Μπιρμπιλούσι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό για τους «μπιανκοσελέστε» αφού στο 36’ ο Δημητρέλης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).
Με το 2-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη όπου ο Τοξότης είχε εκ νέου την υπεροχή των κινήσεων. Έτσι στο 56’ μετά το κοντινό πλασέ του Σαμαρά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Μπανιάς από κοντά ισοφάρισε σε 2-2. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχιζαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες ενώ στο 65’ είχαν οριζόντιο δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Καραβέλα από τα δεξιά. Από την άλλη πλευρά η Ακαδημία Πλίτση είχε ένα τετ α τετ με τον Κυπραίο στο 68’ όμως ο Μπιρμπιλούσι με έξοδο απέκρουσε την μπάλα.
Η φάση που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 72ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ του Δημουλιού ο Δημητρέλης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Γκαραβέλης.
Μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα η Ακαδημία Πλίτση έφτασε στους 10 βαθμούς, ενώ ο Τοξότης παρέμεινε στους 7.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΙΤΣΗ: Ραπτόπουλος, Δημακόπουλος, Δάσσιος, Παππάς, Μπαλαντζάρας Π., Καλούσης Ι., Γκουτσούδης, Καζάκης, Δημουλιός, Δημητρέλης, Γαρυφαλλόπουλος (Τσιόλας, Κυπραίος, Δραχαλίβας).
ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μπιρμπιλούσι, Πάσχου, Πόλο, Παπαδημητρίου, Παλιομήτρος, Βαλαβάνος, Τάκε, Τσανάς, Σαμαράς, Σπαρτής, Καραβέλας (Ναθαναήλ, Μπανιάς).
ΑΝΕΤΑ ΟΙ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ
Στο πλαίσιο του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ, η Ακαδημία Πλίτση επιβλήθηκε χθες στο «Γ. Μητσιμπόνας» σε εξ αναβολής αγώνα του Τοξότη με 8-0. Τα γκολ για τη νικήτρια ομάδα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου πέτυχαν οι Κώτσιας 3, Βέτσι 2 και Χασιώτης. Μετά και τη χθεσινή νίκη η Ακαδημία Πλίτση παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα με μηδέν παθητικό τερμάτων.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Αύριο εν τω μεταξύ τη σκυτάλη θα πάρει το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ με τις παρακάτω αναμετρήσεις:
1ος όμιλος (5η αγωνιστική)
Αίας Τυρνάβου-Αργυροπούλι, 12.00
Δαμασιακός-Δευκαλίων, 10.00
Ελασσόνα-Βλαχογιάννι, 10.00
 
2ος όμιλος (7η αγωνιστική)
Ατρόμητοι/Θύελλα (2)-Λαρισαϊκός, γήπ. Sport club «Βουτυρίτσας», 13.00
Πλατύκαμπος/Προμηθέας (2)- Ατρόμητοι/Θύελλα (1), γήπ. Μελισσοχωρίου, 10.00
Ίκαρος Νεάπολης-Αστραπή Ν. Π., γήπ. Νεάπολης Β’, 10.00
 
3ος όμιλος (7η αγωνιστική)
Ερασ. ΑΕΛ (2)-Ακαδημία Αχιλλέα, γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’, 12.00
Πλατύκαμπος/Προμηθέας (1)-Ακαδ. Πλίτση (1), γήπ. Μελισσοχωρίου, 12.00
Απόλλων Λάρ.-Πελασγιώτιδα, 10.00
 
4ος όμιλος (7η αγωνιστική)
Αμπελόκηποι-Νίκη Μιχαήλ, 11.00
Τοξότης Λάρ.-Πλατύκαμπος/Προμηθέας (3), γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Γ’, 10.00
Ακαδ. Πλίτση (2)-Ερασ. ΑΕΛ (1), γήπ. Νεάπολης Β’, 12.00
 
5ος όμιλος (7η αγωνιστική)
Πυργετός-Όλυμπος Λ./Πηνειός, 11.00
Δήμητρα Γιάν.-Φαλάνη, 12.00
Αμπελωνιακός/Ροδιακός-Μακρυχώρι, 10.00
 
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (3ος όμιλος)
Βερδικούσια-Καμβουνιακός, 11.00
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass