ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

«Παλικάρι» ο Τύρναβος στη Ζάκυνθο

ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΑ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 07 Απρ 2011 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:24
Του απεσταλμένου της «Ε» Χρήστου Αρχοντούλη
Βαθμό από… χρυσάφι πήρε χθες ο Τύρναβος 2005 στη Ζάκυνθο. Για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και όσον αφορά στον βόρειο όμιλο, αντιμετωπίσε την τοπική ομάδα από την οποία μάλιστα απέσπασε «λευκή» ισοπαλία. Αυτό το αποτέλεσμα σχεδόν χαρίζει την παραμονή στους παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα (ίσως ένα από τα καλύτερα κοουτσαρίσματά του).
Οι φιλοξενούμενοι, που πήραν το δρόμο της επιστροφής χθες με μεγάλα χαμόγελα, διηύρυναν το σερί αήττητων αγώνων. Συνολικά μετράνε πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα.
Ο Τύρναβος έπαιζε από το 72΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σκούπρα Κ. με δεύτερη κίτρινη. Παρόλα αυτά, η Ζάκυνθος δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Καραναστάση, ο οποίος ήταν «παρών» σε όλες τις φάσεις που χρειάστηκε.
Η Ζάκυνθος από την πλευρά της θα πρέπει πλέον να πάρει και τα δύο εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια και υπό προϋποθέσεις πιθανόν να χρειαστεί «τρίποντο» και στο εκτός έδρας ματς με την Ένωση Ποντίων.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
6΄: Ο Παναγιωτίδης από δεξιά κάνει τη σέντρα, χαμηλή παράλληλη προς την εστία και προ του Μπάστα που ερχόταν στο πρώτο δοκάρι να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ο Σιάτρας προλαβαίνει και παραχωρεί το κόρνερ.
39΄: Μακρινό φάουλ του Νάκα στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ, πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντή.
51΄: Ο Λιβέρης τροφοδοτεί τον Παναγιωτίδη σε θέση μέσα... δεξιά, αυτός βγάζει παράλληλη χαμηλή σέντρα, ο Μπάστας πετάγεται, όμως ο Αντωνόπουλος τελευταία στιγμή βάζει το πόδι του και απομακρύνει.
57΄: Ο Παναγιωτίδης εκτελεί με φάλτσο φάουλ έξω από την περιοχή, οι αμυντικοί απομακρύνουν, η μπάλα φτάνει στον Χαριάτη ο οποίος μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά, ελίσσεται και επιχειρεί το σουτ που στέλνειν τη μπάλα άουτ.
59΄: Ο Λαζούρας από δεξιά κάνει τη σέντρα, η μπάλα κοντράρει σε σώματα αμυντικών, φτάνει στον Χαριάτη, ο οποίος μέσα απ' την περιοχή κάνει το σουτ, που στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Ήταν η καλύτερη φάση για την ομάδα της Ζακύνθου
60΄: ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ... Οπαδός της Ζακύνθου μπαίνει στον περιβάλλοντα του αγωνιστικού, χώρο και ο βοηθός καλεί τον διαιτητή με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για 4 λεπτά, σπάζοντας... το ρυθμό της γηπεδούχου ομάδας που εκείνη την ώρα είχε ανέβει και πίεζε.
71΄: Ο Λιβέρης εκτελεί κόρνερ, οι αμυντικοί διώχνουν, η μπάλα φτάνει μετά από κόντρες στον Χαριάτη, όμως το σουτ που επιχειρεί υπό καλές προϋποθέσεις κι από καλή θέση μέσα στην περιοχή, στέλνει την μπάλα πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι - άουτ.
72΄: ΑΠΟΒΟΛΗ... Ο Σκούπρας Κ. αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
79΄: Ο Παναγιωτίδης επιχειρεί να αιφνιδιάσει τον Καραναστάση με μακρινό χαμηλό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Τύρναβου διώχνει σε κόρνερ.
87΄: Ο Λιβέρης εκτελεί πλασαριστά φάουλ στον Παναγιωτίδη, αυτός σουτάρει με φάλτσο και ύψος, όμως η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραναστάση.
* Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μιχαηλίδη από τη Βοιωτία που «κιτρίνισε» τους Γρηγορίου, Κράββαρη, Αντωνόπουλο για τους φιλοξενούμενους και Λιβέρη για τους γηπεδούχους. Με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε ο Σκούπρας στο 72΄ από τον Τύρναβο. 
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διαμαντής, Λαζούρας (70΄ Λέτρος), Λιβέρης, Παναγιωτίδης, Γεωργίου, Χαριάτης (77΄ Βυθούλκας), Στρατομήτρος, Χατζηαντωνίου (83΄ Καράμπελας), Ζαφειρόπουλος, Σεφερίδης, Μπάστας.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης, Σκούπρας Κ., Σιάτρας, Κλάζογλου, Κουβελάς, Τσορμπατζίδης, Νάκας (46΄ Τσούκαλος - 67΄ λ.τρ. Κοταρέλλας), Γρηγορίου, Κράββαρης, Χριστοδούλου (78΄ Αθανασούλης), Αντωνόπουλος.
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass