ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ 1-0 ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΛ

Η Πελασγιώτιδα «έσπασε» το αήττητο του Απόλλωνα

*ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η ΕΡΑΣ. ΑΕΛ ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ (0-1) *ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΦΑΛΑΝΗ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (1-1)

Δημοσίευση: 06 Απρ 2011 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:23
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Σημαντική νίκη πέτυχε χθες στο γήπεδο Φιλιππούπολης η ομάδα της Πελασγιώτιδας στο πλαίσιο του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ στον 1ο όμιλο η οποία υποχρέωσε τον Απόλλωνα Λάρισας στην πρώτη του φετινή ήττα με 1-0. Αντίθετα η ΕΡΑΣ. ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα από τον Τύρναβο (0-1) και διατήρησε το αήττητο, ενώ στη Φαλάνη και για τον 2ο όμιλο η τοπική ομάδα μοιράστηκε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με το Λαρισαϊκό. Αναλυτικά τα χθεσινά εξ αναβολής παιχνίδια του εφηβικού πρωταθλήματος ΕΠΣΛ:
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ        1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ.      0
Ανατρέποντας τα εις βάρος της προγνωστικά η Πελασγιώτιδα κατάφερε να… «αποδράσει» από τη Φιλιππούπολη με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της και να «σπάσει» το αήττητο του Απόλλωνα Λάρισας. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Δόλγυρας στο 28ο λεπτό με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ.
Αν και ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού πιέζοντας τον αντίπαλό του η αδυναμία στην τελική προσπάθεια δεν του επέτρεψε να πετύχει το στόχο του. Αντίθετα η Πελασγιώτιδα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε και σε μία από αυτές να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στο 60’ είχε μία ακόμα καλή στιγμή με τον «χρυσό» σκόρερ το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Κούτσικος.
Η μεγάλη φάση του παιχνιδιού και η απόκρουση του αγώνα από τον τερματοφύλακα της Πελασγιώτιδας Κύρκο έγινε στο 80’ όταν μετά από ωραία ενέργεια και κάθετη πάσα του Μπάρδα (που ήταν ο καλύτερος των «κυανολεύκων»), ο Παππάς από τα δεξιά εντός περιοχής έβγαλε την παράλληλη σέντρα, ο Θεοδώρου από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε πάνω στην κίνηση αλλά ο Κύρκος σχεδόν εξ επαφής αποσόβησε τον κίνδυνο. Στη συνέχεια της φάσης ο Καρβούνης από πολύ κοντά έπιασε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι για να χαθεί έτσι η μεγαλύτερη ευκαιρία των «κυανολεύκων».
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Απόλλωνα μένει στους 10 βαθμούς, ενώ η Πελασγιώτιδα ανεβαίνει στους 7. Άψογη η διαιτησία της κ. Βάιας Πιπή.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ: Κύρκος, Γρηγοριάδης, Κοτσιανούλης, Δαγκλής, Ντόντα, Ψύρρας, Δόλγυρας, Μήτσιου, Τζουβάρας, Γελαλής, Αγγέλης (Σάκε, Κουμπόλι, Τατσέλος, Τσέλας, Βλησαρούλης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κούτσικος, Καψιώχας, Πατσούδης, Κωστόπουλος, Μπάρδας, Παππάς, Τζήκας, Θεοδώρου, Καλαμπάκας, Μαρούδης, Ρόιδος (Κολοβός, Καρβούνης, Θεοχάρης, Πλης).
 
ΑΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ     0
ΕΡΑΣ. ΑΕΛ     1
Στην επανάληψη κρίθηκε το παιχνίδι στον Τύρναβο με την ομάδα της ΕΡΑΣ. ΑΕΛ να αποδεικνύεται πιο ουσιαστική σε σχέση με τον Αίαντα και να παίρνει τη νίκη διατηρώντας ταυτόχρονα το αήττητο.
Το παιχνίδι είχε δύναμη, ρυθμό και όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι με πολλές καλές στιγμές εκατέρωθεν. Η φάση του μοναδικού τέρματος σημειώθηκε στο 72ο λεπτό όταν μετά την ασίστ του Κορομηλά, ο Καρανίκας με ψηλοκρεμαστό πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας το 0-1.
Έτσι η ΕΡΑΣ ΑΕΛ διατηρεί το αήττητο με 11 βαθμούς, ενώ ο Αίαντας μένει στους 7.
ΑΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Σέρα, Παπαδόπουλος Ηλ., Κυρίτσης, Δασκαλόπουλος, Παπαδόπουλος Ι., Χαρισούλης, Στάμου, Ντεμίρης, Λιάκος, Κατσαβός, Πατσής (Λιάνος, Ντούρος, Μούργκας, Τσιτσιμής, Γιάτσας).
ΕΡΑΣ. ΑΕΛ: Κυρίτσης, Μάνικος, Περδίκης, Κορομηλάς, Σελήνης, Ντονούδης, Νασιάκος, Κανταρίνος, Κόρκας, Τόντο, Κίτσιος (Καρανίκας, Δεσίλας, Συράκης, Ταμανάκιας, Τζήκας, Μηνάς).
 
ΦΑΛΑΝΗ       1
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ            1
Στο χθεσινό αγώνα του 2ου ομίλου στο γήπεδο Φαλάνης το παιχνίδι δεν ανέδειξε νικητή αφού η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Λαρισαϊκό. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 49’ με τον Μ. Πανταζή, ενώ η ισοφάριση για την ομάδα του Λαρισαϊκού επετεύχθη στο 76’ με τον Ορ. Καραβασίλη. Στη βαθμολογία Λαρισαϊκός και Φαλάνη ισοβαθμούν με 8 βαθμούς.
ΦΑΛΑΝΗ: Ζουρλαδάνης, Κόκκινος, Πανταζής Γ., Μανδραβέλης, Ντίστας, Φατούρας, Τσέτσιλας, Σγουραλής, Καρυώτης, Πανταζής Μ., Φακής (Μπλέντι, Χασιώτης, Χατζής).
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Πατέτσιος, Νούλας, Τσαναμέτι, Τασιάς Β., Μπάτζιος, Καραβασίλης Ορ., Βάσσος, Νταής, Σελήνης, Αγγελούσης, Κίτσιος (Τασιάς Π., Νούσιος, Κατσούλης).
***
Αύριο Πέμπτη στις 16.00 στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» Γ’ θα διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας του εφηβικού ανάμεσα στην Ακαδημία Πλίτση και τον Τοξότη Λάρισας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass