ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΕΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Πρωταγωνιστής ο ΕΟΣ Λάρισας

ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, 5η-6η ΘΕΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2011 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:23
Με επτά αθλητές και τρεις αθλήτριες της κατηγορίας ΑΓΕΝ ( Έφηβοι- Νεανίδες και Άνδρες-Γυναίκες) συμμετείχε ο ΕΟΣ στους πανελλήνιους αγώνες καταβάσεων χιονοδρομίας που οργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας.
Οι αγώνες που είχαν και διεθνή χαρακτήρα (FIS), έγιναν στα 3-5 Πηγάδια το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της βροχής την πρώτη μέρα και ελαφριάς χιονόπτωσης τη δεύτερη. Συμμετείχαν, στους άνδρες συνολικά 60 Έλληνες και 7 ξένοι και στις γυναίκες 30 Ελληνίδες και 4 ξένες αθλήτριες.
Σε παγωμένη πίστα λόγω της βροχής που προηγήθηκε, έγινε το Σάββατο 19 Μαρτίου το αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβασης. Στους άνδρες ο Βασίλης Τζιότζιος τερμάτισε 6ος και οι Κωνσταντίνος Κωστής και Παναγιώτης Γαλανόπουλος δεν τερμάτισαν στη δεύτερη διαδρομή.
Στους Έφηβους ο Πρόδρομος Γαλανόπουλος τερμάτισε με τον τρίτο καλύτερο χρόνο και ανέβηκε στο βάθρο για το χάλκινο μετάλλιο, ο Ηλίας Παπαχαραλάμπους τερμάτισε 18ος, ο Δημήτριος Κικίμης 22ος και ο Αθανάσιος Σαργκάνης 23ος
Στην κατηγορία των νεανίδων η Ελένη Καραπιπέρη τερμάτισε 7η ενώ η Χαρίκλεια Κανάκη δεν τερμάτισε στην πρώτη διαδρομή και η Αποστολία Μπαλλά στη δεύτερη.
Την Κυριακή και με συνθήκες δύσκολες λόγω ελαφριάς χιονόπτωσης έγινε το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, με τον Πρόδρομο Γαλανόπουλο να τερματίζει 2ος στην κατηγορία των εφήβων και τον Αθανάσιο Σαργκάνη 11ο, τον Βασίλη Τζιότζιο 5ο στην κατηγορία των ανδρών, ενώ οι Κωνσταντίνος Κωστής, Παναγιώτης Γαλανόπουλος, Ηλίας Παπαχαραλάμπους και Δημήτριος Κικίμης δεν τερμάτισαν.
Στις νεανίδες την καλύτερη επίδοση είχαν η Αποστολία Μπαλλά που τερμάτισε 8η και η Ελένη Καραπιπέρη 10η. Η Χαρίκλεια Κανάκη δεν τερμάτισε.
Οι αγώνες αυτοί έκλεισαν τη σειρά του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ωστόσο οι διεθνείς αγώνες θα συνεχιστούν στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, 5-10 Απριλίου, όπου θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες του ΕΟΣ με την καθοδήγηση του προπονητή χιονοδρομίας Δημήτρη Νικολόπουλου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass