ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕ 2-1 ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Πολύτιμο τρίποντο για τον Κίσσαβο Συκουρίου

* ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ * ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΕ ΜΕΛΙΒΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2011 0:35 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:23
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ο Κίσσαβος Συκουρίου ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της χθεσινής 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας αφού μετά τη νίκη με 2-1 επί του Δαμασιακού πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του και μείωσε τη διαφορά του από την ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου στον ένα πόντο και στους τέσσερις από το Λαρισαϊκό.
Στο Βιολογικό ο πρωτοπόρος Αμπελωνιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Λαρισαϊκό που έδινε μία ακόμα μάχη προκειμένου να μην εμπλακεί σε τυχόν περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία αλλά το τελικό 1-1 δεν τον αφήνει ικανοποιημένο.
Χωρίς νικητή έληξε και το παιχνίδι στον Πλατύκαμπο όπου η τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 με τον Δωτιέα Αγιάς και πλέον τα περιθώρια νέας απώλειας βαθμών για τους γηπεδούχους έχουν στενέψει πάρα πολύ.
Στα αξιοσημείωτα της χθεσινής ημέρας θα πρέπει να αναφέρουμε την προσωρινή διακοπή λόγω έντασης που είχαμε σε Μελιβοία και Συκούριο στα παιχνίδια του Φιλοκτήτη με τη Δήμητρα Γιάννουλης (0-0) και του Κισσάβου με τον Δαμασιακό (2-1) αντίστοιχα με αποτέλεσμα να σημειωθούν τέσσερις συνολικά αποβολές.
 
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Λαρισαϊκός – Αμπελωνιακός 1-1
Βλαχογιάννι – Δευκαλίων       0-2
Πλατύκαμπος – Δωτιέας         0-0
Κίσσαβος – Δαμασιακός        2-1
Ηρακλής Χάλκης – Φαλανιακός         0-3
Βουκεφάλας – Αργυροπούλι 0-4
ΑΕΔ Νίκαιας – Μακρυχώρι    1-0
Φιλοκτήτης – Δήμητρα Γιάνν. 0-0
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αμπελωνιακός            95-26   71
-------------------------------
Αργυροπούλι   56-22   52
Φιλοκτήτης      51-17   49
Δήμητρα Γιάνν.           45-26   44
Α.Ε.Δ. Νίκαιας            37-23   42
Μακρυχώρι     39-23   39
Φαλανιακός     54-28   39
Δευκαλίων      43-42   36
Δωτιέας           36-30   33
Βλαχογιάννι     39-49   32
Δαμασιακός    36-40   31
Λαρισαϊκός     27-29   28
Πλατύκαμπος 26-34   25
-------------------------------
Κίσσαβος        39-51   24
-------------------------------
Βουκεφάλας    17-78   10
Χάλκη 6-128   Ο
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πλατύκαμπος -Βλαχογιάννι
Δευκαλίων -Κίσσαβος
Δωτιέας- Χάλκη
Δαμασιακός -Βουκεφάλας
Φαλανιακός -ΑΕΔ Νίκαιας
Αργυροπούλι -Φιλοκτήτης
Μακρυχώρι -Λαρισαϊκός
Δήμητρα Γιάνν.-Αμπελωνιακός
 
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
 
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ            1
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ    1
Παραλίγο να κάνει την έκπληξη ο Λαρισαϊκός αφού υποχρέωσε τον πρωτοπόρο Αμπελωνιακό σε ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν νωρίς στο 5ο λεπτό με τον Καψούρη. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 28’ με τον Κακαβίτση που κέρδισε πέναλτι και το αξιοποίησε ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το πέναλτι αξίζει να σημειωθεί ότι αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους.
Στην επανάληψη έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν όμως καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα κι έτσι το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Φαρμάκας, Νταής, Σαλτσίδης, Αθανασίου, Μίτροβιτς, Γκέκας (65’ Καλούσης), Κουτσιμάνης (46’ Μπούκας), Βάσσος, Ευθυμιάδης, Καψούρης, Σελίνης (85’ Καραβασίλης Ορ.).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Κουτής, Γκόλτσος, Παραφέστας, Τζιαρτζιάνης, Μούργκας (60’ Κούρο), Γκιόζι (68’ Καρυπίδης), Δαλακώνης, Μπλέντι, Κακαβίτσης, Γωγάκος (79’ Γέλοβατς), Αλεξανδρής.
 
ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ     0
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ        0
Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στον Πλατύκαμπο αφού οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 0-0. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να στέκονται καλύτερα μέσα
στον αγωνιστικό χώρο, όμως, παρουσίασαν αδυναμία στην τελική προσπάθεια όπως και οι γηπεδούχοι. Έτσι οι καλές στιγμές μπροστά και από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.
Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1 στο 58’ όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Γκρέτσης από πλάγια αριστερά ο Μεσημέρης έπιασε την κεφαλιά, ο Γεωργούλας μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε αφού ο σκόρερ είχε σημειωθεί σε θέση οφ σάιντ.
Στο 73’ σημειώθηκε η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Τσιρβούλη να επιχειρεί διαγώνιο σουτ από πολύ κοντά και προς τα αριστερά χωρίς ωστόσο να βρει στόχο.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Καραμπούλα και των βοηθών του κ. Δικόπουλου και Νίκζα.
ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ: Κουκούτσης, Ζάχος, Γαρυφαλλόπουλος, Ηλιόπουλος, Πρίφτι, Κολοβός, Κατσιώτης, Βλάχος, Βλασίδης, Τσιρβούλης, Φαρμάκας.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Γεωργούλας Μ., Ρέντζας, Παντελιάδης, Γεωργούλας Θ., Βερβέρης, Τσακάλι (79’ Χριστοδούλου), Μεσημέρης, Τσικόπουλος, Γκρέτσης (89’ Παφίλης), Σιμούλης (68’ Καραντώνης), Αποστόλου.
 
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ           1
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ             0
Το γκολ του Πεζή στο 75ο λεπτό έκρινε το παιχνίδι στο Δίλοφο και ανέδειξε νικήτρια την ομάδα της ΑΕΔ Νίκαιας. Το παιχνίδι ήταν δυνατό με ρυθμό και κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα αφού και οι δύο ομάδες προσπάθησαν και δημιούργησαν ευκαιρίες. Η ΑΕΔ Νίκαιας ως γηπεδούχος είχε τον πρώτο λόγο ιδιαίτερα στην επανάληψη γι’ αυτό και η νίκη της κρίνεται δίκαιη.
Η φάση που έκρινε το παιχνίδι στο 75’ ξεκίνησε από μία γρήγορη επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων με τον Τριανταφυλλόπουλο να σουτάρει δυνατά σημαδεύοντας το δοκάρι της αντίπαλης εστίας και στην επαναφορά της μπάλας ο Πεζής χρίστηκε σκόρερ.
Η σημερινή αναμέτρηση είχε μία ιδιαιτερότητα για τους γηπεδούχους αφού πριν το εναρκτήριο λάκτισμα η διοίκηση της ΑΕΔ Νίκαιας τίμησε τον Πασχάλη Μπακαρτζή ο οποίος είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που συμπλήρωσε τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας.
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ: Γκατζανάς, Παύλου, Πλιάγκας (80’ Ψαρούλης), Κανάκης, Χονδρονάσιος, Κουτσώνας (46’ Γεωργόπουλος), Πεζής, Σκιάς (75’ Σπανός), Μπακαρτζής, Τριανταφυλλόπουλος, Βέργος.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Πουτσιάκας, Γεωργόπουλος, Τίκος, Ταυλαρίδης, Βλησσαρούλης, Παπαηλίας, Φουσίκας Ν. (75’ Φουσίκας Π.), Κάτσας, Τέας, Μπιτσαράς (50’ Σαΐτης), Θύμιου (30’ λ.τ. Χουτεσιώτης).
 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ            0
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ          3
Με τα γκολ των Τσέτσιλα (5’, 11’) και Παπαγεωργίου (18’) ο Φαλανιακός πέρασε νικηφόρα από τη Χάλκη σ’ ένα παιχνίδι που αποτέλεσε μονόλογο των φιλοξενουμένων.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ: Κουμπαράς, Γκουγκότης, Παπαγγελής (78’ Σουλιώτης), Παπαδούλης, Κριτούλης, Βογιατζής, Μούργκας, Ζουμπελούλης, Μαραγκούλης, Καλογιάννης (60’ Θυμάκης Β.), Θυμάκης Σ.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ: Παρτάλας, Μανακούσιος, Παπαδόπουλος, Πανταζής Γ., Κόλα, Τσέτσιλας (65’ Πανταζής Θ.), Δήμου (46’ Φατούρας), Καρυώτης (46’ Σγουραλής Ηλ.), Παπαγεωργίου, Τσιρόπουλος, Λυγούρας.
 
ΚΙΣΣΑΒΟΣ     2
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ          1
Τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί στην κατηγορία πρόσθεσε χθες στο ενεργητικό του ο Κίσσαβος Συκουρίου ο οποίος επικράτησε του Δαμασιακού με 2-1 κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή σ’ ένα επεισοδιακό παιχνίδι το οποίο χρειάστηκε να διακοπεί προσωρινά για πέντε περίπου λεπτά.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στο 45’ με τον Πετρίκη που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα Ντακούλα.
Στο 57’ σημειώθηκε σύρραξη όταν φίλαθλος των γηπεδούχων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και σύμφωνα με το Φ.Α. χτύπησε ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων. Το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά για περίπου πέντε λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ στη συνέχεια αποβλήθηκαν ο Δαλαμάγκας με κόκκινη κάρτα από τους φιλοξενούμενους και ο Νεμπεγλέρας με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τους γηπεδούχους αντίστοιχα.
Στο 68’ ο Ρέψης ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, ενώ το «χρυσό» γκολ πέτυχε στο 90’ από κοντά ο Αλεξανδρής μετά από λανθασμένη απόκρουση του τερματοφύλακα Μαστοροδήμου.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ: Ντακούλας, Καλτσάς, Καραΐσκος (85’ Αλεξανδρής), Παλαμίδας, Νεμπεγλέρας, Χατζηλαδάς, Κόντα, Ρέψης, Μπλατσέρι, Τσιαλέμης, Κακαγιάννης.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Μαστοροδήμος, Δαλαμάγκας, Πετρίκης, Λέτσιος, Ιωαννίδης, Τσιάλτας, Κατσικανής (46’ Ανδρέου), Οικονόμου, Σεΐζης (80’ Γεωργαντζιάς), Μπουκουβάλας, Μουσιάρης Δ/Ι (60’ Νάκας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass