ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΙΣΟΠΑΛΟΣ 1-1

Έχασε βαθμούς και… προπονητή ο Πυργετός

*ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΑΣ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2011 3:41 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:21
 Σε αγώνα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος), Α.Σ. Πυργετού και Ρήγας Φεραίος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, ένα σκορ που είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα του Κάτω Ολύμπου.
Συγκεκριμένα, μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του λαρισινού σωματείου Χρήστος Γκάτας πήγε στα αποδυτήρια και αποχαιρέτησε τους παίκτες, τους ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και ευχήθηκε ό,τι το καλύτερο, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο προπονητής αποφάσισε να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, η οποία και την έκανε δεκτή.
Έτσι, τη θέση του προπονητή στον Πυργετό αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γκάτα, ο γυμναστής Φώτης Μπουμπουγιατζής, που είναι πιθανό να παραμείνει ως το τέλος της σεζόν στον πάγκο και να αναζητηθεί από το καλοκαίρι ο νέος προπονητής.
Οι πληροφορίες από τον Πυργετό αναφέρουν πάντως ότι οι άνθρωποι της ομάδας ήδη κάνουν τις πρώτες σκέψεις για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο και αναμένεται από το τέλος της περιόδου να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα
ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ
Όσον αφορά τώρα στη χθεσινή αναμέτρηση, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μέσα σε τρία λεπτά, στο πρώτο ημίχρονο.
Συγκεκριμένα στο 34΄ ο Ζαφειρίου τροφοδότησε τον Ελευθεριάδη ο οποίος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά στο 37΄ ο Μπάτης με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε στο τελικό 1-1.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό και έγιναν πολλές προσωπικές μονομαχίες, καθώς οι του Πυργετού ήθελαν τη νίκη για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες είχαν για την πρωτιά, ενώ από την πλευρά της η ομάδα του Βελεστίνου ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα, στην μάχη που δίνει για την σωτηρία.
Στο πρώτο ημίχρονο εκτός από τα δυο τέρματα δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο, πλην από ένα ακόμη γκολ που ακυρώθηκε στο 44΄, όταν από κόρνερ του Κόκκινου ο Πολύζος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής κ. Λυμπούδης, ήδη είχε σφυρίξει φάουλ σε βάρος του τερματοφύλακα και δεν μέτρησε το γκολ.
Στην επανάληψη, ο Πυργετός πίεσε για να πετύχει ένα ακόμη τέρμα και στο 50΄ από εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη, ο Κόκκινος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ Σφυρής μπλόκαρε την μπάλα.
Πέντε λεπτά αργότερα στο 55΄, σε εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη ο πορτιέρο έπεσε στην αριστερή του γωνία και κράτησε το 1-1, ενώ στο 58΄ είχαμε τριπλή ουσιαστικά ευκαιρία, για να γίνει το 2-1.
Από δεξιά ο Μάτος έβγαλε την παράλληλη σέντρα και σε διαδοχικά σουτ των Τσατσαλίδη, Ζαφειρίου αμυντικοί των φιλοξενουμένων και τερματοφύλακας απέτρεψαν στο να παραβιαστεί εκ νέου η εστία, ενώ στο μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Ελευθεριάδης, έστειλε την μπάλα άουτ.
Εν συνεχεία δεν σημειώθηκε κάτι το ιδιαίτερο, με τους παίκτες του Ρήγα Φεραίου να προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, που ίσως αποδειχθεί «χρυσός» για τη σωτηρία.
Ο Πυργετός στο 75΄ σε μια κεφαλιά του Τσατσαλίδη όπου κόντραρε η μπάλα και κατέληξε κόρνερ προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στο 90’ +3 σε παράλληλη σέντρα του Τσατσαλίδη, προ του Μπουτογιάννη μπλόκαρε την μπάλα ο Σφυρής.
*Σε γενικές γραμμές κρίνεται ικανοποιητική η διαιτησία του κ. Λυμπούδη (Κατσικογιάννης, Νικολαίδης) του συνδέσμου Θεσσαλονίκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήθηκε πέντε λεπτά επιπλέον χρόνος, από τον Θεσσαλονικέα ρέφερι.
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν από τον Πυργετό οι Ζαφειρίου (36΄), Πολύζος (83’-συμπλήρωσε τέσσερις), Τσατσαλίδης (85’ –συμπλήρωσε επτά), ενώ από τον Ρήγα Φεραίο οι Γρούνας (10΄), Σπαθής (15΄), Μπίκας (29’), Βογιατζής (54΄), Μόσιος (89΄).
Ένταση να σημειώσουμε ότι δημιουργήθηκε με τη λήξη του αγώνα, καθώς από τον πάγκο του Πυργετού υποστήριξαν πως ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι τους εξύβρισε, σε μια φάση που έγινε στα τελευταία λεπτά, μπροστά στον πάγκο της λαρισινής ομάδας.
Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά τη συγγνώμη που ζήτησαν παράγοντες της ομάδας του Βελεστίνου, οι οποίοι αναγνώρισαν τη λάθος συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή τους.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Χρήστος Γκάτας): Μπρέλλας, Γκουγκούδης, Φιλιππούλης, Μπουτογιάννης, Πολύζος, Κουρδής, Κόκκινος (56’ Στύλος), Ελευθεριάδης, Μάτος (79’ λ.τ.Νάστας), Ζαφειρίου (70’ Παρμαξίδης), Τσατσαλίδης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ(Παναγιώτης Κουντούρης): Σφυρής, Ζαχαράκης, Σπάθης, Βουραζέρης, Γρούνας, Τσιαντής (65’ Καρλιάμπας), Χατζής, Γούτσιος, Μπίκας (74’ Μαυρίδης), Μπάτης (63’ λ.τ. Μόσιος), Βογιατζής
*Ο Δήμος Τεμπών είχε σημαντική παρουσία στην κερκίδα, καθώς εκτός από τον δήμαρχο Κώστα Κολλάτο, διακρίναμε και τους Γιώργο Ρήγα (αντιδήμαρχο), Χρήστο Τσάτσαρη, Δημήτρη Τσέτσιλα (δημοτικοί σύμβουλοι).
*Παρέα παρακολούθησαν το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Πυργετού Βαιος Στούμπος, Αλέξης Παγκαρλιώτας, Θοδωρής Μόσχος (σ.σ. ξεκίνησαν με τον Παγκαρλιώτα από την Πελασγιώτιδα) και ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ, Κώστας Σαμαράς.
*Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Αλέξης Μιχόπουλος-που επίσης εθεάθη στο δημοτικό στάδιο του Κάτω Ολύμπου-για το νεογέννητο ανιψιό του και όπως μας είπε έχει ποδοσφαιρική φυσιογνωμία…
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass