ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Ικανοποίηση στον Τύρναβο

* ΕΠΤΑ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΙΑΣ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2011 23:26 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:20
Ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα του Τυρνάβου για την πολύτιμη ισοπαλία που απέσπασε προχθές το απόγευμα στη Ναύπακτο (0-0), κόντρα στο Ναυπακτιακό.
Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το τυρναβίτικο σωματείο βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον κρατά το... χαρτί της παραμονής στα χέρια του.
Και αυτό γιατί στους πέντε αγώνες που έχει να δώσει καθώς στην προτελευταία αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του, του αρκούν όπως δείχνουν τα πράγματα, δυο νίκες.
Αν αναλογισθούμε ότι τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια θα δώσει στην έδρα του, τότε μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω, θα μπει σε περιπέτειες.
Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, καλό είναι να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι και να συνεχισθεί με σοβαρότητα η προσπάθεια της σωτηρίας και όσο νωρίτερα επιτευχθεί, τόσο και καλύτερα θα είναι τα πράγματα για το σωματείο.
ΡΕΠΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Χθες εν τω μεταξύ δόθηκε δώρο-ρεπό από τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα στους παίκτες να ξεκουραστούν , καθώς μέσα σε τρεις ημέρες η ομάδα έδωσε δυο παιχνίδια, με τον Μακεδονικό στον Τύρναβο και το Ναυπακτιακό στη Ναύπακτο, αποσπώντας συνολικά τέσσερις βαθμούς.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Τύρναβο είναι την ερχόμενη Τετάρτη 30 Μαρτίου, όπου θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Εθνικό Φιλιππιάδας.
Αγωνιστικά, επτά κίτρινες συμπλήρωσε ο Κώστας Γεωργαντζιάς και πιθανότατα θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Ζάκυνθο και Φωκικό ή Νίκη Βόλου.
ΑΥΡΙΟ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ
Αύριο και ώρα 3 το απόγευμα στην Καλλονή, η τοπική ΑΕΛΚ θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Γιαννιτσών, αγώνας με τον οποίο ολοκληρώνεται η 28η αγωνιστική στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass