ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ 40ο ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΜΕ 2-0 ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ

Κυπελλούχος ΕΠΣΛ η Ελασσόνα

* ΠΡΩΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Κ. ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ * ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΣΚΑΣ (67’) ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΒΟΣ (88’)

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2011 23:24 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:20
Την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΛ πανηγύρισε χθες στο στάδιο Αλκαζάρ η Ελασσόνα η οποία επικράτησε στον 40ο τελικό του θεσμού του Κεραυνού Παραποτάμου με 2-0.
Ιστορική στιγμή για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Κολομητρούση που μετείχε για πρώτη φορά σε τελικό του θεσμού (στην τετραετή παρουσία του στο ποδοσφαιρικό στίβο μετά τη συγχώνευση του 2007) και πρόσθεσε το πρώτο κύπελλο στη συλλογή του και το δεύτερο συνολικά τρόπαιο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΛ την περίοδο 2008-09. Για τον φιναλίστ Κεραυνό Παραποτάμου η παρουσία του και μόνο στον τελικό αποτελεί ξεχωριστεί επιτυχία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ
Παρουσία 1.500 περίπου φιλάθλων που δημιούργησαν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα στις θύρες 2 και 3 του σταδίου Αλκαζάρ η Ελασσόνα έκανε φανερές τις προθέσεις της από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μεταφέροντας το παιχνίδι στην αντίπαλη περιοχή. Το πρώτο ημίχρονο όμως δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας αφού οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν νωθροί και δεν είχαν ρυθμό. Με εξαίρεση το φάουλ του Χάμου στο 8’, την κοντινή κεφαλιά του Θανάση στο 11’ και την αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Μολλά στο 44’ το πρώτο 45λεπτο κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο.
Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε με την Ελασσόνα να ανεβάζει ρυθμό να δημιουργεί ευκαιρίες όπως στο 49’ με τον Τζιόλα, στο 50’ με τον Λιόλιο, στο 55΄ με τον Παλάσκα, στο 57’ και στο 62’ με τον Βαλαώρα και στο 63’ με τον Χάμο για να φτάσουμε στο 67ο λεπτό όταν ο Παλάσκας με κοντινό πλασέ βρήκε τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 72’ ο Παραπόταμος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πάσχου με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί απώθησε βίαια εκτός φάσης αντίπαλό του. 
Στο 80’ σημειώθηκε η πιο χαρακτηριστική ευκαιρία για την Ελασσόνα όταν ο Παλάσκας από κοντά επιχείρησε δυνατό σουτ όμως ο εντυπωσιακός Ζήκος με πολύ ωραία επέμβαση και με τη βοήθεια της οριζόντιας δοκού απεσόβησε τον κίνδυνο.
Στο 82’ ο Λιόλιος έχασε μία ακόμα πολύ καλή ευκαιρία για την Ελασσόνα, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 88’ ο Κατσιαβός από κοντά με διπλή προσπάθεια.
Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Χρήστο Μαστοροδήμο έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς παικτών, παραγόντων και φιλάθλων της Ελασσόνας για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας, που όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Πάτσης αμέσως μετά το παιχνίδι αποτελεί τον προπομπό για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Υποδειγματική η διαιτησία του κ. Χρ. Μαστοροδήμου (δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει τις καλύτερες βαθμολογίες στη Γ’ Εθνική που τον κατατάσσουν στην πρώτη θέση) και των βοηθών του κ. Γ. Αναστασίου και Θ. Καραμπούλα. Άψογος στα καθήκοντά του και ο 4ος διαιτητής κ. Αντ. Κορέστης.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Νούσιας, Λιόλιος, Καρατζιόλης, Θανάσης, Φλώρος, Φώλλας (36’ Τζιόλας), Παλάσκας, Μολλάς (67’ Κωστούλας), Βαλαώρας, Χάμος, Κατσαβός (90’ Νάτσης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ: Ζήκος Α., Αβραμούλης, Μπρατάν, Σαρρής (60’ λ.τ. Κρικέλης), Στογιάννης, Βασίλιεφ, Πρίφτης (90’ Γούργος), Ζιούστης, Πάσχος, Τάχας Ν., Κωστούλας (73’ Παγούδης).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass