ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Με σοβαρότητα κόντρα στον Μακεδονικό

*ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2011 1:23 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:18
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο ουραγός Μακεδονικός θα είναι αντίπαλος αύριο του Τυρνάβου 2005 στις 3 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης και το ματς έχει πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους.
Με τους τρεις βαθμούς η τυρναβίτικη ομάδα θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην Γ΄Εθνική κατηγορία και θα αγωνίζονται πλέον πιο ελεύθερα οι παίκτες της.
Την προσοχή πάντως εφιστά ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Γνωρίζω πολύ καλά ότι τέτοια παιχνίδια κρύβουν πολλές παγίδες και θεωρώ ότι είναι ακόμη πιο δύσκολα, σε σχέση με παιχνίδια με αντιπάλους που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και να βοηθήσουν οι φίλαθλοι, προκειμένου να κατακτηθεί το νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν να χάσουν τίποτα και οφείλουμε να δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα».
Τρεις είναι οι απουσίες για τον Τύρναβο. Συγκεκριμένα θα λείψουν οι τιμωρημένοι Κώστας Μάγγος, Αντωνόπουλος και Γεωργατζιάς. Το ζητούμενο για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα είναι βέβαια η κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά και -όσο είναι εφικτό εφόσον η νίκη έρθει εύκολα- η συντήρηση δυνάμεων ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης (23/3) στη Ναύπακτο, με το Ναυπακτιακό.
Ο Μακεδονικός έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την κατηγορία λόγω των αγωνιστικών και οικονομικών προβλημάτων. Οι νεαροί παίκτες του Θ. Δαλκίδη αγωνίζονται απλήρωτοι και όπως δήλωσαν συνεχίζουν να αγωνίζονται μόνο για τον εαυτό τους ενώ λόγω και των οφειλών στην ομάδα αλλά και όσο προς την εφορία δεν σφραγίζονται εισιτήρια στις εντός έδρας αναμετρήσεις, Αξιοσημείωτο το ότι ο Μακεδονικός στο β' γύρο έχει μόνο ήττες με σκορ 1-0 εκτός του αγώνα με την Επανομή. Στις τελευταίες εξόδους του έχασε δύσκολα με 1-0 στη Ζάκυνθο ενώ και στη Ναύπακτο ηττήθηκε με 1-0 όπου δέχθηκε το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!
Αύριο λοιπόν οι παίκτες του Τυρνάβου πρέπει να δείξουν τη δέουσα προσοχή από το 1ο λεπτό για να μην πάει χαμένο ό,τι κερδήθηκε με πολύ κόπο, στο ματς με τον Εορδαϊκό.
ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ
Εν τω μεταξύ, με απόφαση της διοργανώτριας αρχής, οι επόμενοι αγώνες στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, θα διεξαχθούν την Τετάρτη αντί της Κυριακής.
Έτσι η ομάδα του Τυρνάβου θα αγωνισθεί διαδοχικά με Ναυπακτιακό εκτός έδρας στις 23/3 (28 αγ.), με Εθνικό Φιλιππιάδας εντός έδρας 30/3 (29 αγ.) και Ζάκυνθο εκτός έδρας 6/4 (30 αγ.).
ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΟΥΣ 41 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ
Εκτιμάται ότι το όριο για τη σωτηρία θα κυμανθεί στους 41 βαθμούς περίπου και ο Τύρναβος εάν κερδίσει την Κυριακή τον Μακεδονικό, θα φτάσει τους 34 βαθμούς και θέλει μετά δυο νίκες και μια ισοπαλία, για να εξασφαλίσει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την παραμονή στην κατηγορία.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ- ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ορίστηκαν οι διαιτητές για την 28η αγωνιστική της Football league 2, για τον 2ο όμιλο με τον Αποστολόπουλο Βασίλειο (Ηλείας), να σφυρίζει το εκτός έδρας παιχνίδι του Τυρνάβου με τον Ναυπακτιακό. Βοηθοί του θα είναι οι, Πίττας Άγγελος (Ηλεία) μαζί με τον Γεωργάκη Γεώργιο (Ηπείρου), 4ος θα είναι ο Μπαλατσούκας Κωνσταντίνος (Ηπείρου) και παρατηρητής ο Παπαμίχος Γεώργιος (Φθιώτιδα).
Όλοι οι αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 23/3 με ώρα έναρξης 15:00.
Αναλυτικά οι αγώνες του 2ου ομίλου της Football league 2:
*Ζάκυνθος-Φωκικός: Παπαγεωργίου Γ. (Άρτας), Κωνσταντίνου Ηλ. (Πρέβεζας), Νενεκούμης Χαρ. (Αργολίδας), 4ος Μακρής Αθ. (Αργολίδας) και παρ.Αποστολόπουλος Αγ. (Αχαΐας).
*Μ.Αλέξανδρος-Δόξα Κρανούλας: Μαστάκας Γ., Πελετίδης Χρ., Περικλείδης Νικ. (Μακεδονίας), 4ος Πρασάτζης Δημ. (Δράμας) και παρ. Γιαννακός Αντ. (Λάρισας)
*Φιλιππιάδα-Νίκη Βόλου: Ζούγρας Διον., Κεντζιόπουλος Στ., Κωτούλας Ν. (Κοζάνης), 4ος Τσιρώνης Ευάγγελος (Αιτ/νιας) και παρ. Βακαλόπουλος Χρ. (Θεσπρωτίας).
*Καλλονή ΑΕΛ-Γιαννιτσά: Σφακιανάκης Ι., Γκαβέρας Δ., Δόσης Μιχ. (Αθηνών), 4ος Ασπραδάκης Ευαγ. (Αθηνών) και παρ. Δανιγγέλης Φ. (Αργολίδας)
*Σκύδρα-Κοζάνη: Τσενεκίδης Γ., Μπουτζουκίδης Αθ., Χατζηνάκος Γ. (Δράμας), 4ος Κοτσάνης Κ. (Δράμας) και παρ. Μπάρας Γ. (Μακεδονίας)
*Πόντιοι Κατερίνης-Επανομή: Μπλούνας Ι., Δοσκόρης Χρ. (Φθιώτιδας), Σίπκας Στ. (Πέλλας), 4ος Τομίδης Ελ. (Πέλλας) και παρ. Τσακιρίδης Ν. (Σερρών)
*Εορδαϊκός 2007-Οδυσσέας Σερρών: Βλιώρας Λ., Αναστασίου Γ. (Λάρισας), Καραλής Ελ. (Ηπείρου), 4ος Μπούμπας Κ. (Ηπείρου) και παρ. Κουζάκης Ι. (Θεσσαλίας)
Τέλος οι Λαρισαίοι, Τζήλος Αθ., Παπαδημητρίου Χρ. και Ρεντόπουλος Ι. θα είναι διαιτητές στην αναμέτρηση, της 26ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Football league 2 ,που θα διεξαχθεί στις 26/3 μεταξύ του Ηρακλή Ψαχνών και του Απόλλωνα Σμύρνης, με ώρα έναρξης στις 15:30.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass