ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΤΑΒΑΣΕΩΝ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Διάκριση για τον ΕΟΣ Λάρισας

Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΠΟΥΝΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2011 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:17
Με άριστες καιρικές συνθήκες έγιναν οι πανελλήνιοι αγώνες καταβάσεων στο Καρπενήσι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ο ΕΟΣ συμμετείχε με 4 κορίτσια και 2 αγόρια σε σύνολο 50 κοριτσιών και 60 αγοριών. Την καλύτερη επίδοση σημείωσε η Ειρήνη Σαπουνά τη δεύτερη μέρα των αγώνων στη γιγαντιαία κατάβαση.
Την πρώτη μέρα και στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ο Χρήστος Μπιτιλούλης και η Στέλλα Μακρίδου κατέλαβαν τη 10η θέση. Συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Μαρτίου και στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης η Στέλλα Μακρίδου τερμάτισε στη 10η θέση και η Βικτωρία Γεωργοπούλου στην 27η. Η Ειρήνη Σαπουνά και η Ιωάννα Γκαραβέλη δεν τερμάτισαν. Στα αγόρια ο Χρήστος Μπιτιλούλης τερμάτισε 10ος και ο Μιχάλης Πρεβίστας 28ος. Την Κυριακή εγινε το αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβασης στο οποίο η Ειρήνη Σαπουνά τερμάτισε 5η, η Ιωάννα Γκαραβέλη 43η και η Βικτωρία Γεωργοπούλου 44η. Η Στέλλα Μακρίδου δεν τερμάτισε. Στα αγόρια ο Χρήστος Μπιτιλούλης τερμάτισε 12ος και ο Πρεβίστας 34ος. Την ομάδα Π1-Κ1 που τελείωσε τις υποχρεώσεις της για φέτος από αγωνιστική άποψη, θα συνεχίσει να προπονεί ο Χρήστος Μάλλιος για όσο διάστημα ακόμη λειτουργούν τα χιονοδρομικά κέντρα, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στην τελική ευθεία μπαίνει και η ομάδα Π2-Κ2 η οποία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19-20, θα συμμετάσχει στους πανελλήνιους αγώνες καταβάσεων που θα γίνουν τελικά στον Παρνασό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass