ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

*ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2011 1:38 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:17
Τρεις ακόμη βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργετικό του την περασμένη Κυριακή ο Α.Σ.Πυργετού, ο οποίος επικράτησε του αξιόμαχου Απεραντιακού με 2-0 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση βαθμολογικού πίνακα της Δ Έθνικής κατηγορίας, στον 4ο όμιλο.
Η ομάδα του Κάτω Ολύμπου πλέον αγωνίζεται χωρίς άγχος και στόχο έχει να πετύχει ισάριθμες νίκες, στους έξι εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος.
Παράλληλα τόσο η διοίκηση όσο και η τεχνική ηγεσία θέλουν τα νέα παιδιά της ομάδας να δείχνουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να προσπαθούν από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιώνονται.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Πυργετού θα δώσει τρία παιχνίδια στην έδρα του και τρία εκτός έδρας, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με το τοπικό ντέρμπι στην Τσαριτσάνη.
Στόχος λοιπόν είναι να κάνει η ομάδα το 6χ3 και να συγκεντρώσει συνολικά 59 βαθμούς.
*Αγωνιστικά, ο Στυλιανός που δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο στον αγώνα με τον Απεραντιακό και αντικαταστάθηκε στο 34΄, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σήμερα ή αύριο εάν δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε θα προπονηθεί κανονικά.
Την Κυριακή ο Πυργετός θα αγωνισθεί στο Πετρωτό Τρικάλων κόντρα στην τοπική ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς και στη διάθεση του Χρήστου Γκάτα δεν θα βρίσκεται ο Αλέξης Παγκαρλιώτας, ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή με δυο κίτρινες κάρτες. Εκτός απροόπτου θα επανέλθει ο Άλκης Κρούτη, που δεν ήταν διαθέσιμος στο παιχνίδι με τον Απεραντιακό, λόγων ενοχλήσεων στο δικέφαλο.
Να σημειώσουμε ότι οι προπονήσεις του Α.Σ. Πυργετού γίνονται υπό τις οδηγίες του γυμναστή Φώτη Μπουμπουγιατζή και του προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Τσώτσα, καθώς ο τεχνικός Χρήστος Γκάτας βρίσκεται στη Βέροια, όπου παρακολουθεί το δεύτερο κύκλο μαθημάτων, για την απόκτηση πτυχίου UEFA A´(ο πρώτος διεξήχθη πέρυσι).
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass