ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΛ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ 10-0

Εντυπωσιακή πρεμιέρα με αγγλικό σκορ

ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ 10-0

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2011 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:17
 Εντυπωσιακή πρεμιέρα πραγματοποίησε η μικτή Προπαίδων της ΕΠΣΛ, η οποία στον πρώτο επίσημο φετινό της αγώνα στα Τρίκαλα συνέτριψε την αντίστοιχη ομάδα του γειτονικού νομού με 10-0.
Τα γκολ για τη λαρισινή ομάδα πέτυχαν οι Μαγκίνης 3, Μαλαχτάρης 2, Βίδρας, Λαβαντσιώτης, Δίχρης, Κουσιάς και Κανταρίνος.
«Αξίζουν πράγματι συγχαρητήρια στα παιδιά όχι μόνο για τη μεγάλη νίκη αλλά και για την πολύ καλή αγωνιστική τους συμπεριφορά» επισήμανε ο τεχνικός της ΕΠΣΛ, Ηλίας Σελιώνης και πρόσθεσε:
«Η ομάδα έδειξε δείγματα άριστης γραφής και αυτό αντανακλά στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα σωματεία της Λάρισας. Είδαμε 120 παιδιά από όλο το νομό από τα οποία επιλέξαμε περίπου 60 και στόχος μας είναι να παίξουν όλα ή όσο το δυνατόν περισσότερα. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα αλλά να έχουν συμμετοχή όλα τα παιδιά».
Η λαρισινή ομάδα θα δώσει το δεύτερο επίσημο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή εντός έδρας με αντίπαλο την Πιερία.
ΕΠΣ Λάρισας: (α’ ημίχρονο) Γκαραβέλης, Κανταρίνος, Καραμπίνας, Γεωργαλής, Καλφούντζος, Μπάρδας, Οικονόμου, Γελαλής, Δοδοντσάκης, Μαγκίνης, Μπίλλης, (β’ ημίχρονο) Βραζίτικος, Μπουλούτσος, Μαλαχτάρης, Κανταρίνος, Δοδοντσάκης, Παπαγιαννούλης, Δίχρης, Λαβαντσιώτης, Βίδρας, Δημητρόπουλος, Κουσιάς.
ΕΠΣ Τρικάλων: Γκουλιώνης, Μπουλογεώργος, Σακελλαρίου, Παπαδόπουλος Γ., Βρετηνάρης, Τσιγαρίδας, Πατρίκαλος, Λούκας, Ντίνος, Βουτσελάς, Στεργίου (Μπαούσης, Κούζας, Βράντζας, Παπαδόπουλος Αντ., Αλεξανδρής, Γάτσιος, Μαγειρίας, Ζωγράφος, Μπαλλάς, Νταής, Τσαρούχας).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass