ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Μετά τη φουρτούνα... νηνεμία στον Απόλλωνα Λ.

* ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗ

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2011 1:25 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:16
Μπόρα ήταν και πέρασε. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στον Απόλλωνα Λάρισας. Στο σωματείο της Φιλιππούπολης σημειώθηκαν κάποιες αναταραχές στις σχέσεις διοίκησης παικτών και προπονητών κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, αλλά όλα πέρασαν. Συγκεκριμένα την Τρίτη οι παίκτες δεν προπονήθηκαν αλλά έμειναν στα αποδυτήρια και συζήτησαν το θέμα κάποιων οφειλών (2 μήνες) με τη διοίκηση. Ο πρόεδρος Κώστας Καλαμπάκας όμως επέλεξε να έχει και μια νέα επαφή με τους αρχηγούς της ομάδας και αυτήν έγινε την Τετάρτη το βράδυ στο γραφείο του. Εμμανουήλ, Πολύζος και Γιαννακόπουλος άκουσαν τον πρόεδρο να λέει πως δεν θα μείνει κανένας ανεξόφλητος μέχρι το τέλος της σεζόν και πως αν δεν τον πιστεύουν να τους ξεχρεώσει και να παραιτηθεί. Όμως αμέσως οι αρχηγοί του μετέφεραν την εμπιστοσύνη των παικτών και μαζί αποφάσισαν πως προέχει η ηρεμία για το δύσκολο ματς με το Μουζάκι του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής. Αν μάλιστα γίνουν και οι πληρωμές στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας τότε το κλίμα θα γίνει ακόμα καλύτερο στο ιστορικό σωματείο (άλλωστε όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα αυτό το διάστημα).
Ωστόσο μια ευχάριστη είδηση μπορεί να έρθει από μέρα σε μέρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Και αναφερόμαστε στον προπονητή Μάκη Αλεξούδη (συνεργάτη του Γιώργου Κεραμάρη φέτος). Ο Αλεξούδης υπάρχει πιθανότητα να αποτελέσει μέρος του τεχνικού τιμ του Σάκη Τσιώλη στον Άρη που ανακοινώθηκε χθες. Μέχρι στιγμής ο Τσιώλης θα έχει σίγουρα μαζί του τον επίσης Λαρισαίο Λάζαρο Κυριλλίδη και τον Χερίδη (κυρίως laptop). Επίσης θα βρίσκεται και ο Λαρισαίος Στράτος Κοσμάς γνωστός αθλητής στίβου στα 100 μέτρα με μεγάλες διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass