ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΧΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ (1-2)

Ιδανικός... αυτόχειρας ο Τύρναβος 2005

* ΕΧΑΝΕ 0-1 (37’), ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΟ 90’+3 ΣΕ 1-1 ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90’+4

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2011 22:33 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:15
Απίστευτη εξέλιξη είχε ο χθεσινός αγώνας στον Τύρναβο, όπου η τοπική ομάδα ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Επανομής με 2-1, σκορ που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Σ' έναν αγώνα που έγινε κάτω από συνεχή βροχόπτωση και παρακολούθησαν περίπου 700 φίλαθλοι (σ.σ. αναμεσά τους ήταν και 50 περίπου φίλοι της Επανομής) μέσα σε αποκριάτικη ατμόσφαιρα και σε ρυθμό καρναβαλιού, ο Τύρναβος ξεκίνησε καλύτερα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.
Στο 14’ από εκτέλεση φάουλ του Νάκα στο σουτ του Γρηγορίου η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ αμέσως μετά στο 15’σε σέντρα του Γρηγορίου, δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά ο Κράββαρης, που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας.
Μετά το 25' οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προηγήθηκαν στο 37' μετά από κόντρες, με τον Κανούλα να βγαίνει μόνος προ του Καραναστάση και να σκοράρει αφού η μπάλα χτύπησε στο σώμα του γκολκίπερ, της τυρναβίτκης ομάδας και κατέληξε στα δίχτυα (0-1).
Το ημίχρονο βρήκε τους Θεσσαλονικείς να προηγούνται στο σκορ με 1-0 και ο τεχνικός του Τυρνάβου Μιχάλης Ζιώγας πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι τον Κωστέλλο, προκειμένου να βοηθήσει επιθετικά και τον Κράββαρη, που προσπαθούσε φιλότιμα, αλλά ήταν πολύ μόνος.
Ο Τύρναβος μετά το 60 ' κατάφερε να βγει μπροστά και να πιέσει δημιουργώντας φάσεις, στην αντίπαλη εστία με τους φιλοξενούμενους να αρκούνται στις καθυστερήσεις, για να ροκανίσουν το χρόνο.
Πάντως στο 82’οι φίλοι του Τυρνάβου... καρδιοχτύπησαν, καθώς από ενέργεια των Γκέσιου και Ασλανίδη, στο παράξενο σουτ του τελευταίου η μπάλα ευτυχώς κατέληξε άουτ.
Κι ενώ φαινόταν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε 0-1, στο 90’+3 ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, όταν στο σουτ του Κώστα Κοταρέλα αφού κόντραρε η μπάλα και στους αμυντικούς της Επανομής, κατέληξε στην εστία του εμβρόντητου Παπαδόπουλου και έγινε έτσι το 1-1.
Οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι, αλλά στο ποδόσφαιρο δυστυχώς το παιχνίδι ολοκληρώνεται με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και ο Τύρναβος μετατράπηκε σε... ιδανικό αυτόχειρα.
Αμέσως λοιπόν με τη σέντρα, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων που είχε υποδείξει ο 4ος διαιτητής κ. Καραλιόλιος από τα Γρεβενά, οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν την μπάλα και την έφεραν με σέντρα μέσα στην περιοχή και εκεί από αδράνεια με κοντινό σουτ ο Τσουκάνης διαμόρφωσε το τελικό 1-2, παγώνοντας στην κυριολεξία το δημοτικό στάδιο Τυρνάβου.
Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το πολύτιμο 1-1, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε 1-2 και το παιχνίδι τελείωσε λίγο μετά, όταν από φάουλ του Νάκα στο σουτ του Σιάτρα, η μπάλα πέρασε άουτ.
Ήταν η δεύτερη εντός έδρας φετινή ήττα για την ομάδα του Τυρνάβου στο γηπεδό της, που δυστυχώς ό,τι με πολύ κόπο κτίζει σε εκτός έδρας αγώνες, το... γκρεμίζει μέσα στο σπίτι της και αυτό είναι κρίμα, διότι οι παίκτες ενώ καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες και πετυχαίνουν σημαντικές νίκες όπως αυτή στην Κοζάνη, δεν τα καταφέρνουν το ίδιο καλά στα εντός έδρας ματς.
Και επειδή είναι ρευστή η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στην συνέχεια και υπερπροσπάθεια, ώστε η ομάδα να αποφύγει τυχόν περιπέτειες, καθώς έχει τις δυνατότητες, να σταθεροποιηθεί σε μια καλή θέση.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Απαρατήρητος πέρασε ο διαιτητής κ. Τομίδης (Πέλλας) ο οποίος με άνεση διηύθυνε τον αγώνα, ενώ κανένα πρόβλημα δεν είχαν και οι συνεργάτες του κ. Μιχαλόγλου (Πέλλας), Λαφαντζής (Πιερίας).
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από τον Τύρναβο οι Γεωργαντζιάς (52’), Νάκας (52’), ενώ από την Επανομή οι Κουλίδης (45’+1), Χασομέρης (52’), Διαμαντίδης (90’+4).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας): Καραναστάσης, Κ. Σκούπρας (46' Κωστέλλος), Κλάζογλου (69' Λούγκος), Γεωργαντζιάς, Κ. Μάγγος, Γρηγορίου, Κουβελάς (59' Κοταρέλας), Σιάτρας, Αθ. Μάγγος, Νάκας, Κράββαρης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Πολίτης, Παπατζίκος, Ευθυμιάδης (40’ λ.τ. Κουρδάκης), Γεωργιάδης, Τσουκάνης, Κουλίδης, Κανούλας (72' Γκέσιος), Διαμαντίδης, Χασομέρης (80' Ασλανίδης).
*Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας τόνισε μεταξύ άλλων ότι η τύχη χαμογέλασε μια φορά την ομάδα του στο 90’+3, αλλά το πήρε αμέσως πίσω στο 90’+4.
Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη εκτός έδρας με τον Εορδαικό και οι παίκτες καλούνται να βρουν την δύναμη, για να αντιδράσουν και να επανέλθουν στις επιτυχίες.
* Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών.
ΝΙΚΗΣΕ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0
Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στο πλαίσιο της 25ης ημέρας, η Ζάκυνθος επικράτησε του Μακεδονικού, με σκορ 1-0 (38' Γεωργίου). Στο 74’ αποβλήθηκε ο Τσιριγώτης των γηπεδούχων, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Φωκικός-Καλλονή
Φιλιππιάδα-Ναυπακτιακός
Ηράκλεια-Αετός Σκύδρας
Δόξα Κρανούλας-Πόντιοι Κατερίνης
Νίκη Βόλου-Εορδαϊκός
Γιαννιτσά-Οδυσσέας Αναγ. Σερρών
* Ρεπό έχει η Κοζάνη
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Επανομή          24        45
Καλλονή         22        38
Γιαννιτσά         22        38
Φωκικός          23        37
Εορδαϊκός       23        36
Νίκη Βόλου     23        33
Αετός Σκύδρας           22        31
Δόξα Κρανούλας        22        29
Τύρναβος 2005           24        28
Κοζάνη            23        28
Ναυπακτιακός 23        28
Ζάκυνθος        24        28
Πόντιοι Κατερίνης      22        27
Εθνικός Φιλιππιάδας   23        27
Μέγας Αλέξ. Ηράκλειας         22        26
Οδυσσέας Αναγέννησης         22        25
Μακεδονικός 24        14
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass