ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΘΩΜΑ

Δεν έκανε προπόνηση λόγω... ψύχους ο Φοίνικας

* «Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΚΛ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ. ΒΑΛΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2011 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:14
Ακόμα ένα χτύπημα δέχεται το μπάσκετ της Λάρισας. Η μοναδική ομάδα της πόλης που βρίσκεται σε εθνική κατηγορία (αυτής της Γ΄ Εθνικής), ο Φοίνικας δεν μπόρεσε να κάνει προπόνηση χθες για έναν εξωαγωνιστικό λόγο. Το γήπεδο που χρησιμοποιεί σαν έδρα, το κλειστό του Αγίου Θωμά εδώ και καιρό δεν έχει πετρέλαιο θέρμανσης λόγω οικονομικών προβλημάτων της Γενικής Γραμματείας του Αθλητισμού της χώρας. Τόσο διάστημα η κατάσταση χαρακτηριζόταν απλά υποφερτή όμως χθες βράδυ με τη θερμοκρασία να βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα οι παίκτες του Βάιου Θεοδωρόπουλου δεν μπόρεσαν να βγάλουν ούτε τα… μπουφάν τους. Δυστυχώς το άθλημα της πόλης βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο των τελευταίων 25 χρόνων και τέτοιες καταστάσεις σίγουρα δεν το βοηθούν καθόλου να πάρει ανοδική πορεία.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Οι άνθρωποι του Φοίνικα αντίκρισαν άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη στο γήπεδο. Είδαν τις διαφημιστικές τους πινακίδες κατεβασμένες από το χώρο που τις είχαν. Γι’ αυτό το θέμα ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Βαλιώτης μιλώντας στην «Ε» ανέφερε τα εξής: «Η διοίκηση του ΕΑΚΛ δείχνει πως δεν σέβεται το σωματείο μας. Μας κατέβασε όλες τις διαφημίσεις χωρίς καν να μας ειδοποιήσει για να συζητήσουμε τις σκέψεις της. Ξεχνάνε όμως πως ο Φοίνικας έχει ρίξει χρήματα για να φτιάξει αυτό το κρατικό γήπεδο. Καθίσματα πλαστικά, παρκέ, αποδυτήρια, βάψιμο. Το κλειστό του Αγίου Θωμά έγινε ένα πραγματικό στολίδι από τον Φοίνικα και τώρα μας συμπεριφέρονται έτσι. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάνε πως οι σύλλογοι σε τέτοιους καιρούς δεν έχουν άλλα έσοδα πλην των διαφημίσεων και των χορηγών. Δεν έχουμε κρατικές επιχορηγήσεις και άλλα τέτοια πλέον».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass