ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει

* ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ (15:00)

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2011 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:14
Ο Τύρναβος ζει και κινείται στον ρυθμό των καρναβαλικών εκδηλώσεων που προσελκύουν πολύ κόσμο από όλα τα μέρη της Ελλάδος, όμως το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαρτίου, η αγαπημένη ομάδα της πόλης ο Τύρναβος 2005, δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με αντίπαλο την Αναγέννηση Επανομής.
Στις 3 λοιπόν το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, η τυρναβίτικη ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά το σπουδαίο διπλό στα Γιαννιτσά και αναμφίβολα αυτό το ματς, έχει σημάνει συναγερμό, στις τάξεις των φιλάθλων.
Όλοι γνωρίζουν ότι οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα ισχυρό σύνολο που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και έχει εμπειρία στην κατηγορία.
Όμως το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου με ανεβασμένη πλέον την ψυχολογία, έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει ακόμη και τους τρεις βαθμούς, εάν αποδώσει φυσικά σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες.
Η διοίκηση απευθύνει έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του διοικητικού Κώστα Μπάρδα, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Η ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα Γιαννιτσά και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο τα παιδιά, όσο και η τεχνική ηγεσία. Το Σάββατο όμως θα έχουμε και πάλι μια δύσκολη αποστολή, υποδεχόμενοι στο δημοτικό γήπεδο την Επανομή. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος, αλλά εκείνο που θέλω περισσότερο, είναι να δω γεμάτο το γήπεδο. Με δωδέκατο παίκτη τον κόσμο, πιστεύω ότι συγκεντρώνουμε πολλές πιθανότητες να φτάσουμε στην επιτυχία, γιατί θα δώσει η παρουσία του μεγάλη ώθηση στους παίκτες, να δώσουν από την πλευρά τους το κάτι παραπάνω, για να τους ευχαριστήσουν.
Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά, διότι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι. Θα κάνουν λοιπόν το καθήκον τους και ελπίζω να είναι λίγο η τύχη με το μέρος μας».
ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΧΡ.ΚΩΣΤΕΛΛΟΣ
Από αγωνιστικής πλευράς, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Χρήστου Κωστέλλου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση, θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Άλλο πρόβλημα δεν υφίσταται για τον τεχνικό της ομάδας Μιχάλη Ζιώγα και οι παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, για τη μεθαυριανή αναμέτρηση.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΟΜΙΔΗΣ
Τον αγώνα του Σαββάτου ορίσθηκε να διευθύνει ο κ. Τομίδης Ελ. (Πέλλας), που θα έχει συνεργάτες τους κ. Μιχαλόγλου Άγγ. (Πέλλας), Λαφαντζή Κων/νο (Πιερίας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Καραλιόλιος Ανδ. (Γρεβενών) και παρατηρητής ο κ. Στάθης Ανδρέας (Καρδίτσας).
Τα υπόλοιπα παιχνίδια ,που θα διεξαχθούν την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 3 το απόγευμα, θα διευθύνουν οι παρακάτω ρέφερι:
* Φωκικός - Α.Ε.Λ. Καλλονής: Τζήλος Αθ. (Λάρισας), Ρεντόπουλος Ιωάνν. (Λάρισας), Παπαδημητρίου Χρ. (Λάρισας), 4ος Μπουμαρσόπουλος Αχ. (Λάρισας), παρ. Κουσκουρίδας Σωτ. (Θεσσαλίας).
* Φιλιππιάδα - Ναυπακτιακός: Μαλουτάς Δημ. (Ημαθίας), Καραγκιοζόπουλος Ιωανν. (Ημαθίας), Σταγγόλης Χρυσοβαλάντης (Καστοριάς), 4ος Μπαλατσούκας Κων/νος (Ηπείρου), παρ. Μεριανός Ιωάνν. (Κέρκυρας).
* Ηράκλεια - Αετός Σκύδρας: Κιγιτζής Έγκιν (Λάρισας), Εμπλιούκ Ιλίας (Ξάνθης), Χατζημωυσιάδης Αναστ. (Ξάνθης), 4ος Κουναλάκης Γεωργ. (Ξάνθης), παρ. Ζηλούδης Γεωργ. (Θράκης).
* Ζάκυνθος - Μακεδονικός (5/3): Μακρυπόδης Νικ., Αναγνωστόπουλος Γεωργ.Θεοφανόπουλος Παν. (Αχαΐας), 4ος Γραμματικόπουλος (Αχαΐας), παρ. Δανιάς Βας. (Αιτ/νίας).
* Κρανούλα - Α.Ε. Ποντίων Κατ.: Πανυτσίδης Κων/νος (Κοζάνης), Ξεναξίδης Ιωανν. (Κοζάνης), Χαραλαμπίδης Λάζ. (Γρεβενών), 4ος Τσέτσιλας Κων/νος (Γρεβενών), παρ. Τσίτσιος Χαρίσης (Γρεβενών).
* Νίκη Βόλου - Εορδαϊκός:Καμπαξής Ιωαν., Πασχαλίδης Γεωργ., Καμπούρης Βασ. (Εύβοιας), 4ος Βλιώρας Λάμπρος (Λάρισας), παρ. Τζίκας Ιωανν. (Μακεδονίας).
* Γιαννιτσά - Οδυσσέας Αν. Σερρών: Μανουράς Χρ. (Τρικάλων), Μανασής Μιχ. (Τρικάλων), Διπλάρης Αντ. (Καρδίτσας), 4ος Γκαραγκάνης Ιωάνν. (Πιερίας), παρ. Κωνσταντόπουλος Ιωάνν. (Χαλκιδικής).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass