ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ

Έξτρα πριμ στον Οικονόμο Τσαριτσάνης

* ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2011 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:14
Στο στρατόπεδο του Οικονόμου Τσαριτσάνης επικρατεί -μετά και την προχθεσινή ευρεία σε τέρματα νίκη με 5-0 επί της Θύελλας Πετρωτού Τρικάλων καθώς και την προηγούμενη εκτός έδρας επιτυχία στο Καρπενήσι με σκορ 1-4- μεγάλη αισιοδοξία, χαρά για την εν γένει κατάσταση του συλλόγου και πίστη ότι το όνειρο ολοένα και πλησιάζει. Έμειναν επτά ακόμη υπολογίσιμες αγωνιστικές και ο στόχος όπως όλα δείχνουν θα γίνει πια πραγματικότητα.
 Η διοίκηση της ομάδας μοίρασε χθες στους ποδοσφαιριστές έξτρα χρηματικό πριμ για τις τελευταίες νικηφόρες εμφανίσεις και φέρεται απόλυτα ικανοποιημένη από το όλο κλίμα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Ο προπονητής Γιώργος Καλτέκης που δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από την υπευθυνότητα που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές, θα κάνει προπονήσεις όλη την εβδομάδα και θα δώσει τριήμερη άδεια στους παίκτες του ως δώρο, για να γιορτάσουν τις Απόκριες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Στη φωτογραφία με φόντο τη συννεφιασμένη Τσιούκα οι άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά στην ομάδα Γιώργος Μπαμπάλης, Βασίλης Τζιούργκανος και Τάκης Νταρής έχοντας ανάμεσά τους τους παίχτες που στις τελευταίες αγωνιστικές υπερέβαλαν τον εαυτό τους και έδωσαν το κάτι παραπάνω (όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην ομάδα) οι Βαγγέλης Πουλάκης, Νίκος Βούλγαρης και Κώστας Φλίγκος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass