ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΖΑΝΗ (15:00)

Αναζητεί θετικό αποτέλεσμα ο Τύρναβος 2005

* ΜΙΧ. ΖΙΩΓΑΣ: «ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΒΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2011 21:53 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:12
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα, ο Τύρναβος 2005 αγωνίζεται σήμερα και ώρα 3 το απόγευμα στην Κοζάνη με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football league 2 (2ος όμιλος).
Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολο, καθώς και οι δυο ομάδες θέλουν θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια.
Βαθμό λοιπόν ή βαθμούς θα αναζητήσει ο Τύρναβος 2005, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και σίγουρα χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.
Ο Μιχάλης Ζιώγας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του αφού επανέρχεται ο Κώστας Γρηγορίου που εξέτισε την ποινή του, ενώ και ο Κώστας Γεωργατζιάς που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Μακεδονικό.
Σε δηλώσεις του για τη σημερινή αναμέτρηση, ο κ. Ζιώγας τόνισε τα εξής:
«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι, με αντίπαλο μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς.
Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια, καθώς όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι χρειάζεται να μπαίνουμε δυνατά και αποφασιστικά σε όλα τα παιχνίδια, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα πάμε στην Κοζάνη για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όλα τα ματς θα είναι δύσκολα και πιστεύω ότι εκτός από τις τρεις-τέσσερις ομάδες που είναι μπροστά στον βαθμολογικό πίνακα, όλες οι υπόλοιπες θα παλεύουν μέχρι το φινάλε, για την παραμονή. ’Άλλωστε είδαμε ότι ο Μακεδονικός που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχασε στο 90’ στον αγώνα με τον Ναυπακτιακό. Ό,τι κατακτάς από δω και πέρα θα είναι πολύτιμο και ευελπιστώ ότι στην Κοζάνη κάτι θα καταφέρουμε να πάρουμε».
Και για την ομάδα της Κοζάνης που έχει τρεις βαθμούς περισσότερους από τον Τύρναβο, ο αγώνας είναι κομβικός για τη συνέχεια, αφού ακολουθεί το ρεπό της και θα προσπαθήσει να κατακτήσει βαθμοφόρο αποτέλεσμα, που θα την κρατήσει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο προπονητής της Κοζάνης Βασίλης Παπαδόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κωνσταντάρα που είναι τιμωρημένος.
Στον πρώτο γύρο ο Τύρναβος μετά από καλή εμφάνιση νίκησε με 2-1 και η νίκη ήρθε μετά από μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων που έφεραν την ομάδα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και μετά από αυτό το αποτέλεσμα άρχισε η ανάκαμψη του Τυρνάβου κάτι που φιλοδοξούν να γίνει και τώρα παίκτες, προπονητής και διοίκηση. Δεύτερο λοιπόν συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Τύρναβο (σ.σ. έχασε την περασμένη Κυριακή στα Γιαννιτσά με 1-0), απέναντι στην ομάδα της Κοζάνης που έχει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες στην έδρα της όπου στον τελευταίο αγώνα που έπαιξε παραχώρησε στη Ζάκυνθο ισοπαλία 0-0.
Η αποστολή της τυρναβίτικης ομάδας θα αναχωρήσει στις 9.30 το πρωί για την Κοζάνη και σε αυτή μετά την χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Κ.Σκούπρας, Βασ. Σκούπρας, Τσορμπατζίδης, Γεωργαντζιάς, Σιάτρας, Κλάζογλου, Κ.Μάγγος, Αθ.Μάγγος, Λούγκος, Νάκας, Γρηγορίου, Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Αθανασούλης, Κουβελάς, Κράββαρης, Κοταρέλας και Κωστέλλος.
Εκτός έμειναν οι Λόλας, Γκαραγκούνης, Κιόρογλου, Τσούκαλος, Πάτρας.
Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Η προϊστορία στη Γ' εθνική (οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στην εθνική ερασιτεχνική την περίοδο 1978-79), έχει ως εξής:
1995-96 Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Α.Ε.Τ.-Κοζάνη    2-1
Κοζάνη-Α.Ε.Τ.    1-3
1997-98 Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Α.Ε.Τ.-Κοζάνη    0-2
Κοζάνη-Α.Ε.Τ.    3-0
2010-2011 Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Τύρναβος-Κοζάνη           2-1
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Παπουτσής (Σερρών) με επόπτες τους Χρήστο Ευθυμιάδη (Σερρών) και Δημήτριο Τίκα (Ηπείρου), 4ος διαιτητής θα είναι ο Πασχάλης Τρακαλιάνης (Σερρών) και παρατηρητής ο Φώτιος Κωδωνάς (Ξάνθης).
Ο ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ
Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. δέχθηκε την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ηρακλή Κλάζογλου κατά της Π.Α.Ε. Κοζάνη, την οποία υποχρεώνει να καταβάλλει στον αιτούντα το επιδικασθέν ποσό των 16.933 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως αυτού, καθώς και το ποσό των 300 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη. Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης εξόφλησης του αιτούντα στην Π.Α.Ε. Κοζάνη θα επιβληθούν ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών και κατακύρωση του αγώνα υπέρ του αντίπαλου.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Την ευκαιρία να παραμείνει επικεφαλής στη βαθμολογία, έχει η Αναγέννηση Επανομής, καθώς στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, υποδέχεται τη Νίκη Βόλου και είναι το φαβορί για τη νίκη. Παράλληλα, η Καλλονή έχει δύσκολη αποστολή, καθώς δοκιμάζεται στην Σκύδρα με τον τοπικό Αετό. Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Επανομή - Νίκη Βόλου
Αετός Σκύδρας - Καλλονή
Ναυπακτιακός - Φωκικός
Μακεδονικός - Φιλιππιάδα
Α.Ε. Ποντίων - Ηράκλεια (αύριο)
Εορδαϊκός - Ζάκυνθος
Οδυσσέας Αναγ.Σερρών- Κρανούλα
Κοζάνη - Τύρναβος 2005
* Ρεπό έχει η Αναγέννηση Γιαννιτσών
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Επανομή         31-17     39
2. Καλλονή         23-11     38
3. Γιαννιτσά       17-14     38
4. Φωκικός          32-22     36
5. Νίκη Βόλου    21-18     33
6. Εορδαϊκός      23-18     33
7. Κοζάνη            24-26     28
8. Δόξα Κρανούλας         15-14     28
9. Αετός Σκύδρας             24-19     28
10. Ναυπακτιακός           19-25     27
11. Πόντιοι Κατερίνης    15-18     26
12.Ηράκλεια      29-27     25
13. Τύρναβος     20-22     25
14. Ζάκυνθος     14-18     25
15. Φιλιππιάδα 15-22     24
16. Οδυσσέας Αναγέννησης       19-30     24
17. Μακεδονικός             13-32     14
* Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έχει επιβάλει στη Νίκη Βόλου ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών, αλλά η απόφαση αυτή δεν έχει επικυρωθεί ακόμη από τη διοργανώτρια αρχή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass