Αποφάσεις Δ.Σ. ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2011 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:11
 Στην τελευταία συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ συζήτησε και πήρε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
-Ένσταση της ομάδας Αστέρας Τυρνάβου και υπόμνημα της ομάδας Τοξότης Λάρισας, σχετικά με τις διακοπές των αγώνων Αστέρας – Διογένης και Τοξότης – Προοδευτική Βερδικούσιας, διαβιβάστηκαν στην αρμόδια επιτροπή και θα συζητηθούν την επόμενη Τετάρτη. Στη συζήτηση των υποθέσεων αυτών ενώπιον της Επιτροπής Πρωταθλήματος, θα κληθούν να παραστούν και να δώσουν τις απαραίτητες διευκρινίσεις και εξηγήσεις οι εκπρόσωποι των 4 ομάδων, οι διαιτητές των δύο αγώνων, οι γιατροί, ενώ για τον αγώνα Τοξότης – Βερδικούσια, θα κληθεί και ο παρατηρητής αγώνα. Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος θα κριθεί και η τύχη των δύο παραπάνω διακοπέντων αγώνων.
- Ένσταση πλαστοπροσωπίας της ομάδας ΑΟ Συκέας κατά του Όλυμπου Πυθείου στον μεταξύ τους αγώνα, διαβιβάστηκε στην αρμόδια Επιτροπή ενώπιον της οποίας θα συζητηθεί την επόμενη Τετάρτη και στην οποία θα κληθούν να παραστούν και να δώσουν εξηγήσεις, εκπρόσωποι των δύο σωματείων, οι διαιτητές και οι ποδοσφαιριστές που αναφέρονται στην ένσταση.
-Σε μια προσπάθεια διεκδίκησης ενός σημαντικού μεριδίου από το προϋπολογισθέν για τους Μεσογειακούς Αγώνες χρηματικό ποσό των 126 εκατομμυρίων ευρώ, για την κατασκευή, βελτίωση και αναμόρφωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων στο Νομό της Λάρισας και ενόψει της σύσκεψης που θα έχει με τα προεδρία των άλλων Θεσσαλικών Ενώσεων, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΛ απέστειλε προς τους δημάρχους των επτά Καλλικρατικών δήμων του νομού επιστολή με την οποία ζητά την πλήρη καταγραφή και ενημέρωση για τις άμεσες ανάγκες που αντιμετωπίζει, σε επίπεδο ποδοσφαιρικών αθλητικών υποδομών ο κάθε Καλλικρατικός δήμος, με ιεράρχηση της αναγκαιότητάς τους.
-Με απόφαση του δ.σ. της ΕΠΣΛ και λόγω της επικρατούσης κακοκαιρίας, αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομών, που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν το ερχόμενο Σάββατο. Η ημέρα διεξαγωγής τους θα οριστεί και ανακοινωθεί από την γραμματεία της Ένωσης.
-Με απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΛ, την ερχόμενη Τρίτη, 1 Μαρτίου, ξεκινούν τα μαθήματα στη νέα σχολή διαιτησίας, που θα λειτουργήσει στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών.
Όσοι υπέβαλαν τη σχετική αίτηση (περίπου 45 άτομα), θα πρέπει την παραπάνω μέρα και ώρα 19.30 να προσέλθουν στα γραφεία του Σ.Δ.Π.Λ., στην οδό Πανός 14 (4ος όροφος).
ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
- Ο αγώνας της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΛ μεταξύ των ομάδων Φιλοκτήτης Μελιβοίας – Ελασσόνας που λόγω της επικρατούσης κακοκαιρίας αναβλήθηκε, θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 2 Μαρτίου και ώρα 15.00 στο γήπεδο Μελιβοίας.
- Οι αγώνες που αναβλήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων (δύο φορές μάλιστα) μεταξύ των ομάδων Καλαρρύτες – Προοδευτική και Αμπελόκηποι – Δόξα Αμυγδαλέας, αποφασίστηκε να γίνουν, ο πρώτος στις 3/3/2011 και ο δεύτερος στις 2/3/2011 και ώρα 15.30.
Επίσης αποφασίστηκε η αλλαγή ωρών ή ημερών των παρακάτω αγώνων, ως εξής
- Ο αγώνας Προοδευτική Λάρισας – Αστραπή Δελερίων θα γίνει την 26η Φεβρουαρίου και ώρα 15.00΄.
- Ο αγώνας Ακαδημία Φαρσάλων – Κοιλάς Κοιλάδας θα γίνει την 27η Φεβρουαρίου και ώρα 11.00΄.
- Ο αγώνας Δολιχιακός – Δαμασούλι θα γίνει την 16/4/2011 και ώρα 16.30΄.
- Αίτημα για μετάθεση του αγώνα ΣΣ Ραψάνης – Ακαδημία Τυρνάβου από το Σάββατο 26/2 την Κυριακή 27/2 και ώρα 15.30΄, απορρίφθηκε.
ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ
Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές στα κάτωθι σωματεία, οι οποίες επικυρώθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο:
Ναρθάκι: Χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί στον αγώνα της 13/2/2011 με αντίπαλο τον Άρη Κουλουρίου, 2 οπαδοί του, στη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια των διαιτητών, χτυπούσαν την πόρτα και απειλούσαν τους διαιτητές. Αποτέλεσμα των παραπάνω ενεργειών ήταν η καθυστέρηση έναρξης του β’ ημιχρόνου κατά 15΄, το οποίο άρχισε με την προσέλευση στο γήπεδο αστυνομικής δύναμης.
Δαμασούλι 2009: Αυστηρή έγγραφη επίπληξη, γιατί στον αγώνα της 12/2/2011 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Βουβάλας, 2 αποβληθέντες ποδοσφαιριστές της, στο 59΄, έγιναν υπαίτιοι διακοπής του αγώνα για 10΄.
Αμπελόκηποι: Χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί στον αγώνα της 12/2/2011 με αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς (παιδικό), παράγοντας της ομάδας εξύβρισε τον διαιτητή.
ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ
Καλούνται την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 20.00 ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου, τα παρακάτω σωματεία, για παροχή εξηγήσεων στα όσα αναφέρθηκαν σε βάρος τους, στις παρατηρήσεις διαιτητών στα Φ.Α. του περασμένου Σαββατοκύριακου:
Προοδευτική Βερδικούσιας: Γιατί στον αγώνα με τον Τοξότη Λάρισας (19-2-2011), στο 88΄, δύο οπαδοί της μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, ενώ στο 29΄ του αγώνα είχαν πετάξει στον αγωνιστικό χώρο ένα καπνογόνο.
Αστέρας Τυρνάβου: Γιατί στον αγώνα με τον Διογένη Λάρισας (19-2-2011), στο 37΄, οπαδοί της πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο κροτίδα και τραυμάτισαν τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος προπηλακίστηκε από άλλους οπαδούς, στην προσπάθεια που καταβλήθηκε για να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας.
Ανθούπολη: Γιατί στον αγώνα με την ομάδα Δόξα Αμυγδαλής (20-2-2011), παράγοντάς της, στο 78΄, διαμαρτυρήθηκε και εξύβρισε τον διαιτητή.
Πλατύκαμπος/Προμηθέας: Γιατί σε αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος, εκπρόσωπός του εξύβρισε τον διαιτητή.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass