ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Και ο Αγγελάκης στο Παρίσι

* ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΓΩΓΩ ΚΟΚΛΩΝΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»: «ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ»

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2011 2:01 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:11
Τελικά αυτό που έγραψε η «Ε» πριν από μερικές ημέρες έγινε πράξη και ο Λαρισαίος σπρίντερ Άγγελος Αγγελάκης θα λάβει μέρος κατ’ εξαίρεση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Παρίσι που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 ως τις 6 Μαρτίου. Ο φέρελπις αθλητής του Πελασγού μπήκε στην αποστολή μετά από πρόταση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, αφού έφθασε «μια ανάσα» από το όριο, όταν κέρδισε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 60 μέτρα με 6.69 (6.65 ήταν το όριο). Η Επιτροπή γνώριζε την ποιότητα του συγκεκριμένου αθλητή και γι’ αυτό το λόγο έκανε την επιλογή.
Στην αποστολή όμως θα είναι και μια ακόμα αθλήτρια που πλέον θεωρείται... Λαρισαία. Ο λόγος για τη Γωγώ Κοκλώνη που ζει και προπονείται στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Στο πρόσφατο μεγάλο ραντεβού της εξάλλου στη Βαρκελώνη (ανοιχτού στίβου) ήταν ό,τι καλύτερο παρουσίασε η Ελλάδα. Τώρα όσον αφορά στον κλειστό στίβο έχει σπουδαίες επιτυχίες. Το 2002, στη Βιέννη, σε ηλικία μόλις 21 ετών, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μπροστά από μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού στίβου. Το 2005 όμως στη Μαδρίτη, με χρόνο 7.14 πήρε το αργυρό μετάλλιο και έκανε προσωπικό ρεκόρ.
* Γωγώ τι να περιμένουμε τώρα από εσένα στη Γαλλία;
- Σίγουρα πρώτος στόχος μου είναι να περάσω στον τελικό. Από κει και πέρα θα ήθελα να είμαι στην πρώτη εξάδα. Γι’ αυτό θα προσπαθήσω. Σχετικά με το χρόνο τώρα έκανα 7.28. Θεωρώ πως μπορώ να κατέβω κάτω από το 7.20 και έτσι να ελπίζω σε κάτι καλό.
* Νιώθεις καλά αυτό το διάστημα;
- Είμαι σε καλή κατάσταση αλλά πιστεύω πως το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχουμε πολλές καλές κούρσες στα πόδια μας. Αν είχαμε και αυτό, θα ήταν διαφορετικά.
Προπονητής και των δύο αθλητών είναι ο Λαρισαίος Δημήτρης Φιλίνδρας που θα ταξιδέψει και αυτός στη Γαλλία.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Χθες ανακοινώθηκε όλη η Ελληνική ομάδα που είναι η εξής:
Άνδρες: 60 μ.: Αγγελος Αγγελάκης (Πελασγός Λάρισας), Μήκος: Λούης Τσάτουμας (Μεσσηνιακός ΓΣ), Γιώργος Τσάκωνας (Ολυμπιακός), Ύψος: Κώστας Μπανιώτης (Ολυμπιάδα Κομ.), Δημήτρης Χονδροκούκης, (Ολυμπιακός), Επί κοντώ: Κώστας Φιλιππίδης (ΓΣ Βόλου), Τριπλούν: Δημήτρης Τσιάμης (Ολυμπιακός)
Γυναίκες: 60 μ.: Γεωργία Κοκλώνη (ΑΕΚ), 800 μ.: Ελενα Φιλάνδρα (ΠΓΣ), Μήκος: Ελενα Καφούρου (ΑΕΚ), Επί κοντώ: Νικόλ Κυριακοπούλου (ΑΟ Μεγάρων), Τριπλούν: Βούλα Παπαχρήστου (ΑΕΚ), Νίκη Πανέτα (ΑΟ Μεγάρων), Αθανασία Πέρρα (Ολυμπιακός)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass