ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΣ

«Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη»

* ΕΝΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΗΤΤΗΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2011 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:10
Με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία εννέα παιχνίδια εκ των οποίων τα έξι εκτός έδρας η Δήμητρα Γιάννουλης βρίσκεται σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας και πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό σερί στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» φαίνεται ότι απέδωσε καρπούς και όπως επισημαίνει ο τεχνικός Γιάννης Μιχαλές η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη.
- Τι σημαίνει όμως το αήττητο των εννέα αγωνιστικών;
«Δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο» υποστηρίζει ο Γιάννης Μιχαλές και προσθέτει:
«Απλά η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Από την ημέρα που ανέλαβα την τεχνική ηγεσία της Δήμητρας Γιάννουλης η ψυχολογία της ομάδας έχει αλλάξει σημαντικά. Δουλέψαμε πάρα πολύ στο γήπεδο και τα αποτελέσματα ήρθαν. Γι’ αυτό πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη καθώς οι ποδοσφαιριστές έχουν απελευθερωθεί πλέον από το άγχος της σωτηρίας».
- Ξεκινήσατε στη Δήμητρα με ήττα. Ανησυχήσατε, πριν η ομάδα πραγματοποιήσει αυτό το εντυπωσιακό σερί, μήπως εμπλακεί σε τυχόν περιπέτειες σχετικά με την παραμονή της;
«Η αλήθεια είναι ότι όταν ήρθα στη Δήμητρα η βαθμολογική της θέση ήταν χαμηλή και αυτό με ανησυχούσε. Επειδή όμως έχω περάσει από αυτήν την ομάδα και στο παρελθόν, ήξερα πώς έπρεπε να αντιδράσω και ήμουν σίγουρος ότι τα αποτελέσματα δεν θα αργούσαν να έρθουν.
Από τις πρώτες μέρες είχα διαπιστώσει ότι η Δήμητρα διαθέτει ένα ικανό κράμα έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και κάποια στιγμή θα έβγαινε αυτό».
- Η ομάδα ωστόσο είχε και τον «πονοκέφαλο» των απουσιών βασικών παικτών...
«Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι αν και αντιμετωπίσαμε προβλήματα απουσιών βασικών ποδοσφαιριστών όπως του Θώμου (για πέντε παιχνίδια) και του Χατζηλιάδη (που παραμένει ακόμα εκτός δράσης) καταφέραμε να καλύψουμε τα κενά με επιτυχία. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα διαθέτει αξιόλογο ρόστερ και με μόνο 1-2 προσθήκες η Δήμητρα μπορεί του χρόνου να πετύχει πολλά πράγματα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass