ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ 88’ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Λ.

Ο αγώνας Τοξότη - Βερδικούσιας θα έχει και... 3ο ημίχρονο

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2011 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:10
Το θέμα της διακοπής του αγώνα Τοξότη-Βερδικούσιας στο 88ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 3-2 υπέρ των φιλοξενουμένων αλλά και τα επεισόδια που σημειώθηκαν σ’ εκείνο το χρονικό σημείο αναμένεται να απασχολήσουν το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ στην αυριανή του συνεδρίαση. Η αναμέτρηση θα έχει και 3ο ημίχρονο στα γραφεία της Αδριανού αφού το ερώτημα που γεννιέται είναι τι μέλλει γενέσθαι. Γιατί τελικά διεκόπη ο αγώνας; Είναι σαφές το Φ.Α.; Οι ποδοσφαιριστές του Τοξότη που τραυματίστηκαν όπως διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του σωματείου με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι ήταν αναπληρωματικοί ή βασικοί αφού δεν αναφέρεται ποιοι είναι; Γιατί ο διαιτητής από τη στιγμή που ο αρχηγός του Τοξότη αποβλήθηκε δεν κάλεσε την ομάδα να δηλώσει τον αντικαταστάτη του αρχηγού και τι σημαίνει ότι το Φ.Α. υπογράφηκε από τον εκπρόσωπο της ομάδας; Γιατί ο διαιτητής δεν κάλεσε τις ομάδες -όταν τα πνεύματα ηρέμησαν- να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να διαπιστωθεί αν έχουν τον επαρκή αριθμό ποδοσφαιριστών;
Όλα τα παραπάνω ερωτήματα αναμένεται να απασχολήσουν το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ στην αυριανή του συνεδρίαση όπου θα εξετασθεί το θέμα της διακοπής του συγκεκριμένου αγώνα.
Πάντως θα πρέπει να επισημανθεί ότι ερωτηθείς επί του θέματος ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΛ, Στέλιος Νίτσας απάντησε κατηγορηματικά ότι στο Φ.Α. δεν υπάρχουν ασάφειες.
Στο σημείο αυτό παραθέτουμε τι αναφέρει το Φ.Α.
«...Στο 88’ απέβαλα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας Μπούζα γιατί κλότσησε αντίπαλό του εκτός φάσης. Στη συνέχεια του περιστατικού απέβαλα με απευθείας κόκκινη τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας Δήμκο Κ. επειδή χτύπησε τον αντίπαλό του. Κατά την αποχώρησή τους οι δύο ποδοσφαιριστές αλληλολακτίστηκαν και στη συνέχεια εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο δύο φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας και χτύπησαν ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου. Στη συνέχεια έγινε γενική σύρραξη κατά την οποία αποβλήθηκαν από την μεν γηπεδούχο ομάδα οι Μάουρο και Καραλής Στ. και από τους φιλοξενούμενους οι Κουζιώνης και Δαούλας.
Έπειτα τραυματίστηκαν τρεις ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σύμφωνα με τη δήλωση του εκπροσώπου της γηπεδούχου ομάδας. Στη συνέχεια παρέμεινα 15 λεπτά στα αποδυτήρια και δεν κατέστη δυνατό να συνεχιστεί ο αγώνας. Στο 88’ το σκορ ήταν 2-3 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Το ΦΑ για τη γηπεδούχο ομάδα υπέγραψε ο εκπρόσωπός της κ. Σπαρτής».
 
Καταδικάζει τα επεισόδια η διοίκηση του Τοξότη Λάρισας
Σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Τοξότης-Βερδικούσια η διοίκηση του Τοξότη Λάρισας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Τοξότη Λάρισας καταγγέλλει ότι στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής, μεταξύ της ομάδας μας και της Βερδικούσιας, διαδραματίστηκαν κάποια γεγονότα τα οποία δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Τέτοιες εικόνες ντροπής και απείρου μίσους, απ’ όπου και αν προέρχονται, πρέπει να καταδικάζονται και να τιμωρούνται.
Συγκεκριμένα, στο 88’ εισήλθαν φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν με βάναυσο τρόπο ποδοσφαιριστή μας. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δέχτηκε κλοτσιά στο μάτι, με κίνδυνο να χάσει την όρασή του και μεταφέρθηκε από παράγοντα της ομάδας μας εσπευσμένα στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Το άσχημο της όλης κατάστασης είναι ότι ο ποδοσφαιριστής μας δεν χτυπήθηκε μόνο από τους φιλάθλους, αλλά και από ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας (και γνωρίζουμε τους πρωταγωνιστές) και τους οποίους θα αναφέρουμε στην Επιτροπή του Πρωταθλήματος. Επίσης, τραυματίστηκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές μας λιγότερο, στην προσπάθεια να βοηθήσουν τον συμπαίκτη τους.
Όταν εμείς σαν παράγοντες προσπαθούμε με κάθε τρόπο να φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο, βλέποντας αυτά τέτοιες αποτρόπαιες εικόνες τι γνώμη θα σχηματίσουν;
Εμείς σαν διοίκηση καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές και ευχόμαστε ποτέ να μην ξανασυμβούν σε οποιονδήποτε αγωνιστικό χώρο».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass