ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΘΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

«Κόλλησε» στο 0-0 ο Πυργετός

* Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2011 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:10
Στη δεύτερη συνεχόμενη «λευκή» ισοπαλία υποχρεώθηκε χθες ο ΑΣ Πυργετός με αντίπαλο τα Μετέωρα και, πλέον, η απόστασή του από την κορυφή αυξήθηκε στους εννέα βαθμούς, στοιχείο που δείχνει ότι πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου. Οι Πυργετινοί διατήρησαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατέφεραν να φθάσουν στη νίκη που αποτελούσε το μοναδικό τους στόχο με αντίπαλο μια ομάδα που, παρά το γεγονός ότι στην επανάληψη επιδόθηκε σε καθυστερήσεις, ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.
Οι φιλοξενούμενοι στο 9’ είχαν μια καλή στιγμή με τον Χαϊτάλη που σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Μπρέλλα, ενώ οι γηπεδούχοι ανταπέδωσαν στο 17’ με σουτ του Ελευθεριάδη που εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Ρουσιαμάνης. Στο 30’ σημειώθηκε η φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Πυργετινών, όταν ο Τσίκαρης γύρισε επιπόλαια την μπάλα προς τον τερματοφύλακά του, αυτός δεν μπόρεσε να τη συγκρατήσει, με αποτέλεσμα να φανεί ότι πέρασε τη γραμμή τέρματος χωρίς όμως να το υποδείξει ο αρμόδιος β’ βοηθός Ασβεσταράς που βρισκόταν πάντως σε λανθασμένη θέση.
Στην επανάληψη, η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε και στο 55’ την κεφαλιά του Στύλου μπλόκαρε θεαματικά ο Ρουσιαμάνης, ενώ στο 62’ ο Κρούτη βρέθηκε σε θέση βολής αλλά στο σουτ κόντραρε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ. Στο 76’, από λάθος του Νάστα στο χώρο του κέντρου, έφυγε στην αντεπίθεση ο Κεραμάς και σούταρε με ιδανικές προϋποθέσεις, για να αποκρούσει σωτήρια ο Μπρέλλας σε κόρνερ, αποτρέποντας το 0-1. Στο 81’ η κεφαλιά του Τσατσαλίδη αποκρούστηκε από αμυνόμενο επί της γραμμής τέρματος, ενώ στο 88’, στην τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού, το σουτ του Στύλου έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια των Μετεώρων.
Ανέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο τις καθυστερήσεις των φιλοξενουμένων ο Βεροιώτης διαιτητής Μαλούτας, που παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Τσατσαλίδη (66’), Παπαχαραλάμπους (88’) και Μπρέλλα (90’). Πολύ καλές υποδείξεις είχε ο α’ βοηθός Δεβετζίδης, ενώ ο β’ βοηθός Ασβεσταράς ελέγχεται για τη φάση του 30’.
Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Μπρέλλας, Γκουγκούδης, Παγκαρλιώτας (65’ Τσατσαλίδης), Μπουτογιάννης (58’ λ. τρ. Κρούτη), Πολύζος, Γ. Κουρδής, Κόκκινος, Καραγιάννης (75’ Στυλιανός), Στύλος, Νάστας, Ελευθεριάδης.
ΜΕΤΕΩΡΑ: Ρουσιαμάνης, Γκαγκαστάθης, Παπαχαραλάμπους, Γ. Σκρέκας, Γκόβαρης, Π. Αυγέρος, Αγγελάκης (87’ Σιούτας), Τσίκαρης, Χαϊτάλης, Κεραμάς (89’ Φουρτούνης), Μόκκας (90’+2’ Τσίκος).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass