ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΧΘΕΣ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 6-2

Εντυπωσιακός ο Απόλλων Λάρισας

* ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΙ ΟΙ ΤΟΝΟΙ * ΓΟΗΤΕΥΣΕ Ο ΛΑΜΙΩΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2011 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:10
Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε στη Λαμία την τοπική ομάδα με σκορ 6-2 και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Το παιχνίδι παρουσίασε ενδιαφέρον μόνο στο πρώτο ημίχρονο όπου η ουραγός Λαμία προέβαλε αντίσταση στο σωματείο της Λάρισας, που στην επανάληψη έκανε... πάρτι και κατέκτησε τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Πάντως χρειάζεται να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι και χαρακτηριστικά ο εκ της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα, ο Γιώργος Κεραμάρης, τόνισε τα εξής: «Σίγουρα οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε περισσότερο, συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν θα χρειαστεί από όλους μας μεγάλη προσπάθεια, προσκειμένου να αποφύγουμε τις περιπέτειες».
Η Λαμία ήταν πιο δραστήρια στο ξεκίνημα του αγώνα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους γηπεδούχους στο 9’ με τον Αναστασίου να τροφοδοτεί τον Λαϊνα που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μαγαζιώτη, όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του επιθετικού της Λαμίας. Στο 14’ ο Κουτρομάνος μετά από πάσα του Νάσιου βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Μαγαζιώτη αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε εύκολα το αδύναμο πλασέ του αρχηγού της Λαμίας. Ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 17’ με τον Θάνο Γιαννακόπουλο να σκοράρει με κεφαλιά μετά από γέμισμα του Πολύζου. Το γκολ αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους που υποστήριξαν ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 22’ η Λαμία ισοφάρισε με γυριστή κεφαλιά του Κουτρομάνου μέσα από την περιοχή, σε 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 26’ ο Απόλλων εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Φουσίκα που πάσαρε με το κεφάλι στον Πολύζο που προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 33’ μετά από κόρνερ του Γιαννακόπουλου ο Μάκης Πολύζος με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα της Λαμίας δίνοντας ξανά το προβάδισμα στον Απόλλωνα. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάποια άλλη αξιόλογη φάση.
Στο 2ο ημίχρονο ο Απόλλων μπήκε με σκοπό να τελειώσει το παιχνίδι. Στο 50’ απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Στεργίου πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 55’ ο Στεργίου ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής όταν μπήκε στην περιοχή όμως καθυστέρησε χαρακτηριστικά να τελειώσει τη φάση δίνοντας την ευκαιρία στον Αναστασίου να τον ανακόψει. Στο 56’ ο Παππάς έκανε την κούρσα από αριστερά για τη Λαμία, πάσαρε στον Κουβαλάκη που πλάσαρε μέσα από την περιοχή για να μπλοκάρει στη δεξιά γωνία ο Μαγαζιώτης. Στο 57’ ο Απόλλων με υποδειγματική αντεπίθεση πέτυχε το 1-3 με σκόρερ τον Γιαννακόπουλο, που αξιοποίησε την... ασίστ του Στεργίου.
Αμέσως μετά στο 59’ σε νέα αντεπίθεση ο Απόλλωνας πέτυχε το 1-4 με σκόρερ τον Δημήτρη Φατούρα, ο οποίος ολοκλήρωσε με επιτυχία τον έξοχο συνδυασμό με τον Στεργίου. Στο 67’ ο Λαμιώτης Θανάσης Στεργίου με σουτ από το ύψος της περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-5, πετυχαίνοντας το καλύτερο γκολ του αγώνα, που αφιέρωσε στην οικογένειά του. Η Λαμία έχασε δύο ευκαιρίες να μειώσει το σκορ, αρχικά με τον Κουβαλάκη με κεφαλιά να στέλνει ελάχιστα άουτ την μπάλα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Λαΐνα από καλή θέση στο 74’ . Ο Απόλλων στο 76’ φάνηκε πιο αποτελεσματικός κι ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-6 με σκόρερ τον Παναγιώτη Φουσίκα. Η Λαμία κατάφερε να μειώσει σε 2-6 στο 79’, σκόρερ ο Κουβαλάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ.
Από την Λαμία διακρίθηκαν οι Λαϊνας, Κουτρομάνος και Νάσιος. Στεργίου Μαγαζιώτης, Πολύζος και Φουσίκας ξεχώρισαν από τον Απόλλωνα.
Την αναμέτρηση διηύθυνε η κ. Μπουμπουρή (Κολοκώτσιος, Γαλάνης) από την Ευρυτανία.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι : Aλεξανδρής 18’, Aναστασίου 18’, Καραντάθας 59’, Λέσσης 69’ - Φατούρας 13’, Εμμανουήλ 20’, Μπαλαμώτης 44’ .
ΛΑΜΙΑ: Αλεξανδρής, Αναστασίου, Παππάς, Μαδούρας, Χριστόπουλος (41’ Καραντάθας), Λέσσης, Ζιάκας (76’ Γερογιάκομος), Κουτρομάνος (46’ Κουβαλάκης), Νάσιος, Παντελής, Λαΐνας.
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ: Μαγαζιώτης, Περήφανος (69’ Κορλός), Μπαλαμώτης (63’ Καπετάνι), Σκάκος, Πολύζος, Εμμανουήλ, Γιαννακόπουλος, Φατούρας, Φουσίκας, Στεργίου (68’ Τσέλιγκας), Βενέτης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass