ΕΝΩ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ (15:00)

Ο Πυργετός υποδέχεται τα Μετέωρα

* ΜΑΧΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2011 22:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:10
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 18ης ημέρας στον 4ο όμιλο της Δ Έθνικής κατηγορίας, όπου εκπροσωπείται και το λαρισινό ποδόσφαιρο, με τέσσερις ομάδες από το νομό.
Ο πρωτοπόρος Οικονόμος Τσαριτσάνης δοκιμάζεται στις 3 μ.μ. στο Καρπενήσι κόντρα στον Απεραντιακό, ενώ την ίδια ώρα ο Πυργετός αγωνίζεται στο γήπεδο του Κάτω Ολύμπου, με τα Μετέωρα. Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας είναι και τα παιχνίδια Π.Σ. Ελασσόνας - Α.Ο. Καρδίτσας, Λαμίας - Απόλλωνα Λάρισας.
Αναλυτικά οι αγώνες των λαρισινών ομάδων, έχουν ως ακολούθως:
* Στο Καρπενήσι, ο πρωτοπόρος Οικονόμος Τσαριτσάνης θα παίξει με τον Απεραντιακό και αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι οι αντιδράσεις των παικτών του, στον πλαστικό τάπητα που διαθέτει το γήπεδο. Από αγωνιστικής πλευράς δεν υφίστανται κάποια ιδιαίτερα προβλήματα και ο προπονητής Γιώργος Καλτέκης έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει.
* Στον Πυργετό η τοπική ομάδα θέλει πάση θυσία να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο τα Μετέωρα και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Χρήστο Γκάτα είναι ότι δεν υφίστανται προβλήματα και έτσι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Οι παίκτες θέλουν να συνδυάσουν νίκη και θέαμα, ώστε να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους που θα πάνε στο γήπεδο για να ενισχύσουν την ομάδα τους.
* Στην Ελασσόνα η Π.Σ. Ελασσόνας υποδέχεται τον Α.Ο. Καρδίτσας και με πολύ καλή ψυχολογία θα επιδιώξει να προσθέσει τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς , ώστε να κάνει ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
Ο τεχνικός Κώστας Κολομητρούσης έχει στη διάθεσή του το σύνολο σχεδόν των παικτών και θα επιλέξει τους πιο έτοιμους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Έκκληση στον κόσμο για συμπαράσταση έκανε με ανακοίνωσή της και η διοίκηση της Π.Σ. Ελασσόνας.
* Στη Λαμία ο Απόλλων Λάρισας έχει την ευκαιρία να κατακτήσει ακόμη και διπλό, που θα τον οδηγήσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα, όπως ενδεχομένως να φαίνονται.
Η Λαμία μπορεί να βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί , γιατί παρουσιάζεται χωρίς άγχος στα παιχνίδια και δεν αποτελεί εύκολη λεία στους αντιπάλους της.
Γι’ αυτό τον λόγο όλη την εβδομάδα η τεχνική ηγεσία των Γιώργου Κεραμάρη και Μάκη Αλεξούδη, προσπάθησε να εμπεδώσει στους παίκτες ότι αυτά τα παιχνίδια κρύβουν πολλές παγίδες και είναι πολύ πιο δύσκολα, από ότι τα τοπικά ντέρμπι.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν αναφέρθηκαν και η ομάδα θα παραταχθεί κομπλέ, σε ένα παιχνίδι κρίσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου οι τρεις βαθμοί θα δώσουν άλλον αέρα στη λαρισινή ομάδα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα παιχνίδια της 18ης ημέρας, που θα διεξαχθούν σήμερα και θα αρχίσουν στις 3 το απόγευμα, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* Π.Σ. Ελασσόνας-Α.Ο. Καρδίτσας: Βουρνέλης Ματ., Νικολαίδης Κων., Τυριακίδης Νικ. (Μακεδονίας), παρ. Κανούλης Σπύρος (Θεσσαλίας).
* ΑΕ Μουζακίου-Μακρακώμη/Σπερχειάδα: Συμεωνίδης Παν. Καράμπουλας Χρ., Κύφος Παντ. (Πιερίας), παρ. Γιάγκος Παναγιώτης (Τρικάλων).
* Ρήγας Φεραίος-Αγρότης Λιανοκλαδίου: Γαλατσός Κων., Τσιπλάκης Χρ., Γκόγκου Στ. (Μακεδονίας), παρ. Σκούρας Θωμάς (Καρδίτσας).
* Πυργετός-Μετέωρα: Μαλούτας Δημ., Δεβεντζής Ιωαν., Ασβεστάρας Ευαγ. (Ημαθίας), παρ. Μπαλιόζογλου Γεώργιος (Μακεδονίας).
* Πετρωτό-Πύρασος Ν. Αγχιάλου: Ντίτσιος Γερ., Κωνσταντίνου Ηλ., Τριανταφύλλου Παν. (Πρέβεζας), παρ. Νίτσας Αστέριος ( Λάρισας).
* Λαμία-Απόλλων Λ.: Μπουρμπούρη Κων., Κολοκώτσιος Λαμπ., Γαλάνης Ηλ. (Ευρυτανίας), παρ. Φορτούνας Λεωνίδας (Θεσσαλίας).
* Απεραντιακός-Οικονόμος Τσαριτσάνης: Κουτσιαύτης Αριστ., Γεωργαράς Δημ., Παππάς Νικ. (Άρτας), παρ. Πουγκακιώτης Σπυρίδων (Φθιώτιδας).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 17 αγώνες)
Οικονόμος          38-16    41
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Πυργετός            24-6      34
Λιανοκλάδι 20-10            30
Α.Ο. Καρδίτσας                22-12    29
Π.Σ. Ελασσόνας                19-15    25
Ρήγας Φεραίος 17-26    23
Ν. Αγχίαλος        16-12    22
Μετέωρα            9-11      21
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Απόλλων Λ.        13-14    20
Μουζάκι              16-17    19
Πετρωτό               12-23    18
Μακρακώμη/ Σπερχειάδα           11-18    17
Απεραντιακός   15-25    12
Λαμία   11-36     9
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass