ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Σύσκεψη των ΕΠΣ της Θεσσαλίας στη Λάρισα

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2011 1:41 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:09
Με πρωτοβουλία του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΛ, εντός των προσεχών ημερών θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας σύσκεψη των προεδρείων των ποδοσφαιρικών Ενώσεων Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, προκειμένου να συζητηθεί το σοβαρό θέμα της διάθεσης των προγραμματισμένων κονδυλίων των Μεσογειακών Αγώνων, σε έργα αθλητικής υποδομής και ανάπτυξης στον Θεσσαλικό χώρο και ιδιαίτερα στους νομούς Λάρισας και Μαγνησίας, που ήταν οι διοργανώτριες των ματαιωθέντων Μεσογειακών Αγώνων πόλεις.
Παράλληλα και ενόψει αυτής της σύσκεψης, από το δ.σ. της Ένωσης θα σταλεί στους επτά «Καλλικρατικούς» δήμους του νομού, έγγραφο με το οποίο θα ζητείται η επισήμανση και ιεράρχηση των αναγκαίων έργων δημιουργίας, διόρθωσης ή αναμόρφωσης των αθλητικών χώρων του δήμου τους, ώστε αυτά να περιληφθούν στα αιτήματα που θα υποβληθούν μετά τη σύσκεψη των θεσσαλικών ΕΠΣ, προς την αθλητική ηγεσία της χώρας μας.
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΕΠΣΛ
Στην τελευταία συνεδρίασή του το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ συζήτησε και πήρε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
-Απέρριψε αίτημα της ομάδας Δόξα Αργυροπουλίου για επαναπροσδιορισμό ποινής ποδοσφαιριστή της.
-Αίτημα της ομάδας ΑΕ Μελίας για μετάθεση του κυριακάτικου αγώνας της, απορρίφθηκε σαν εκπρόθεσμο.
-Την προσεχή Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις της «ΜΟΖΑΣ Α.Ε.», παρουσία εκπροσώπων της εταιρίας και μελών του δ.σ. της Ένωσης, θα γίνει η παράδοση – παραλαβή του αυτοκινήτου «SMART», στον μεγάλο τυχερό της λαχειοφόρου της ΕΠΣΛ, κάτοχο του υπ΄ αριθ, 40971 λαχνού, που ως γνωστόν κέρδισε το αυτοκίνητο. Ο κάτοχος του τυχερού λαχνού είναι φίλαθλος της ομάδας Αστραπή Ν. Πολιτείας.
-Την προσεχή Τρίτη το απόγευμα και ώρα 19.00, οι παρατηρητές αγώνων της Ένωσης, θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος». Από τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρατηρητών Βασίλη Μητροδήμο και τον υπεύθυνο ορισμών Ηλία Κυριακίδη, καλούνται όλοι οι παρατηρητές να παρευρεθούν στην εορταστική εκδήλωση.
-Σύμφωνα με το πρόγραμμα που κατάρτησε η γραμματεία της Ένωσης, οι ομάδες που αγωνίζονται στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν αγωνίζονται (ρεπό). Έτσι η 16η αγωνιστική του συγκεκριμένου ομίλου θα διεξαχθεί στις 27 Φεβραουρίου.
-Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΟ Μ. Ελευθεροχωρίου – Όλυμπος Πυθείουσ (12/2/2011), που διακόπηκε γιατί η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές, κατακυρώθηκε υπέρ της γηπεδούχου με +3 βαθμούς και σκορ 6-1 (το σκορ που υπήρχε τη στιγμή της οριστικής διακοπής), ενώ από την ομάδα του Πυθείου που μηδενίζεται θα αφαιρεθούν και 2 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012.
ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ
Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές στα αναφερόμενα σωματεία, οι οποίες επικυρώθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο:
-ΠΑΟ Καλαμακίου: Αυστηρή έγγραφη επίπληξη, γιατί εκπρόσωπός του στον αγώνα της 6/2/2011 με αντίπαλο την Ανθούπολη, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή αγώνα.
-Ανθούπολη: Χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί παράγοντάς της, στο τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟ Καλάμακίου (6-2-2011), εξύβρισε τους παράγοντες και ποδοσφαιριστές του αντιπάλου πάγκου.
-Ακαδημία Τυρνάβου: Χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, γιατί στον αγώνα με την ομάδα Ατρόμητοι /Θύελλα Λάρισας, παράγοντας και προπονητής της Ακαδημίας, προκάλεσαν 5λεπτη καθυστέρηση στην έναρξη του β΄ ημιχρόνου, αφού δεν δέχονταν να εξέλθουν εκτός αγωνιστικού χώρου, όπως είχε αποφασίσει ο διαιτητής του αγώνα. Στον παράγοντα επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα και στον προπονητή η ποινή της έγγραφης επίπληξης.
-Δυναμό Λάρισας: Χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, γιατί στο 31’ του αγώνα 1 με τον Όλυμπο Αιγάνης, οπαδός της εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, εξύβρισε και απείλησε τους διαιτητές και προκάλεσε προσωρινή διακοπή του αγώνα. Επίσης, οπαδοί της ομάδας πετούσαν «δυναμιτάκια» προς το μέρος του διαιτητή.
ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ
Καλούνται την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 19.30 ενώπιον της Επιτροπής Πρωταθλήματος τα παρακάτω σωματεία, για παροχή εξηγήσεων στα όσα αναφέρθηκαν σε βάρος τους, στις παρατηρήσεις διαιτητών στα Φ.Α. του περασμένου Σαββατοκύριακου:
-ΑΟ Ναρθακίου: Γιατί στον αγώνα με τον Άρη Κουλουρού (13/2/2011), δύο οπαδοί του, στη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια των διαιτητών, χτυπούσαν την πόρτα και απειλούσαν τους διαιτητές. Αποτέλεσμα των παραπάνω ενεργειών ήταν η καθυστέρηση έναρξης του β’ ημιχρόνου κατά 15 λεπτά, το οποίο άρχισε με την προσέλευση στο γήπεδο αστυνομικής δύναμης.
-ΑΕ Δαμασουλίου 2009: Γιατί στον αγώνα με τον ΠΑΣ Βουβάλας (12/2/2011), δύο αποβληθέντες ποδοσφαιριστές της, στο 59΄, έγιναν υπαίτιοι διακοπής του αγώνα για 10 λεπτά.
-Αμπελόκηποι: Γιατί στον αγώνα με τον Δωτιέα Αγιάς (12/2/2011, παιδικό), παράγοντας της ομάδας εξύβρισε τον διαιτητή.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των Φ.Α. του περασμένου Σαββατοκύριακου, όλοι οι παρατηρητές αγώνα προσήλθαν στα γήπεδα που είχαν οριστεί από την αρμόδια επιτροπή.
Δύο λαρισαίοι παρατηρητές αγώνα ορίστηκαν την περασμένη Κυριακή σε αγώνες εκτός νομού ήτοι Βασ. Κωνσταντίνου σε αγώνα γυναικείου πρωταθλήματος στην Καρδίτσα και Χρ. Χατζούλης σε αγώνα Δ’ Εθνικής στη Νέα Αγχίαλο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass