ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ (2-2)

Ισόπαλο το φιλικό στον Τύρναβο

* ΚΑΛΟ HΤΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2011 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:09
Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση διεξήχθη χθες στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου, ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Οι προπονητές των δυο ομάδων κ. Ζιώγας και Καλτέκης είχαν την ευκαιρία και δοκίμασαν αρκετούς ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στους επίσημους αγώνες των ομάδων τους και όπως δήλωσαν, έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από την παρουσία τους. Πολύ καλά και ενθαρρυντικά στοιχεία άφησαν οι νεαροί παίκτες, οι οποίοι αγωνίσθηκαν δυναμικά και με ισχυρή θέληση, με τις φάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες-όπως και τα τέρματα-να διαδέχονται η μία την άλλη.
Οι κυριότερες φάσεις στον αγώνα και τα γκολ, έχουν ως εξής:
10’ Σουτ του Χατζηλιόντα στην περιοχή του Τυρνάβου αποκρούστηκε από σώματα αμυντικών και ακολούθησε δεύτερο σουτ του Ταχτιντή, το οποίο αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Γούπο σε κόρνερ.
14’ Έξυπνος συνδυασμός Νικούλη, Ταχτιντή, Ζαχαράκη δεν είχε επιτυχή κατάληξη.
17’ Από λάθος του Μπίκου στην άμυνα της Τσαριτσάνης, πάσαρε ο Τσούκαλος στον Αλεξίου και ο δεύτερος με σουτ που επιχείρησε βρήκε δοκάρι.
23’ Φάουλ απευθείας ο Νάκας και η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαχτσιβάνου.
25’ Μακρινό καλό σουτ του Πούτα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Γούπο σε κόρνερ.
27’ Δυνατό συρτό σουτ του Νικούλη απέκρουσε με μπλονζόν ο τερματοφύλακας.
44’ Σύγχυση στην άμυνα του Οικονόμου, ο Γρηγορίου έγινε αποδέκτης της μπάλας, τη σούταρε σε κενή εστία και απέκρουσε με τα πόδια ο Κολοβός.
49’ Από κόρνερ του Γρηγορίου, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μπαχτσιβάνου.
53’ Από κόρνερ του Κοταρέλα, ήλθε η μπάλα στον Λόλα, έπιασε αυτός δυνατό σουτ και θεαματικά απέκρουσε ο νεαρός Μπαχτσιβάνος.
55’ Χτύπημα φάουλ του Νικούλη, σύγχυση στην άμυνα του Τυρνάβου, η μπάλα κατέληξε στον Πούτα, που από πολύ κοντά αστόχησε να τη στείλει στα δίχτυα.
60’ Γκολ για τον Τύρναβο με κοντινό σουτ του Λόλα, αφού προηγουμένως η μπάλα χτύπησε δυο φορές στα δοκάρια πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος (1-0).
61’ Άμεση απάντηση της Τσαριτσάνης με τον Ταχτιντή, ο οποίος ισοφάρισε από κοντά σε 1-1 καθώς δημιουργήθηκε γρήγορη αντεπίθεση.
69’ Σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Γούπου, σούταρε αρχικά ο Πούτας, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, η μπάλα έφτασε στον Φτίκα, ο οποίος επιχείρησε δεύτερο σουτ πάνω σε σώματα αμυντικών και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.
77’ Ο Φτίκας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Γούπο, προσπάθησε να τον ξεγελάσει, απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας, η μπάλα κατέληξε στον Ταχτιντή, που επιχείρησε νέο σουτ και ξανά ο Γούπος απέκρουσε την μπάλα.
80’ Από έξοχη πάσα του νεαρού Ματούλα, έγινε αποδέκτης της μπάλας ο Φτίκας και από δεξιά καθώς επιτίθονταν, νίκησε με πλασέ τον τερματοφύλακα Γούπο, σημειώνοντας το 1-2.
81’ Γρήγορη απάντηση του Τυρνάβου με τον Λάιο, ο οποίος από πάσα του Αλεξίου βρέθηκε σε καλή θέση και ισοφάρισε σε 2-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βλιώρας Λάμπρος, με βοηθούς τους κ. Χατζηλιόντα Αστέριο και Τσαμπά Μιχαήλ. Και οι τρεις ήταν πολύ σωστοί στις υποδείξεις τους.
Περίπου 50 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο του Τυρνάβου και παρακολούθησαν το ματς.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ζιώγας Μιχαήλ): Γούπος, Αθανασούλης, Τσορμπατζίδης, Πάτρας, Χριστοδούλου, Λούγκος, Γρηγορίου, Νάκας, Τσούκαλος, Αλεξίου, Κουταρέλας. Στο δεύτερο μέρος αγωνίσθηκαν και οι Αντονόπουλος, Λόλας, Κούβελας, Λάϊος και Κιόρογλου.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Καλτέκης Γιώργος.): Μπαχτσιβάνος, Κολοβός, Μπίκος, Τζιούργκανος, Νικούλης, Χατζηλιόντας, Μπαράς, Πούτας, Ζαχαράκης, Ραχωβίτης, Ταχτιντής. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Φτίκας, Στάθης, Παπακωνσταντίνου, Μπαμπάλης, Ματούλας και Σιαφαρίκας.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ
Τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Football league που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου και ώρα 3 το απόγευμα, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* Φωκικός - Αετός Σκύδρας: Ζούρας Διον., Κεντζιόπουλος Στυλ., Κοτούλας Νικ. (Κοζάνης), 4ος Κρητικός Δημ. (Θεσσαλίας), παρ. Κουτσιομηνάκης Δημ. (Καρδίτσας)
* Ναυπακτιακός-Μακεδονικός: Ασπραδάκης Ευαγ., Κουτσογιάννος Νότ., Βασιλακάκης Χρ. (Αθηνών), 4ος Γραμματικόπουλος Ι. (Αχαΐας), παρ. Ρήγας Γεώργ. (Φωκίδας)
* Καλλονή Α.Ε.Λ. - Πόντιοι Κατερίνης: Μηλιάδης Κων., Παπαδόπουλος Ηλ., Σπυριδώνης Δημ. (Μακεδονίας), 4ος Διαγγελάκης Βας. (Ανατολικής Αττικής), παρ. Μητροφάνης Γεωρ. (Αθηνών)
* Φιλιππιάδα - Εορδαϊκός: Μιχαηλίδης Γεωρ. (Βοιωτίας), Λιανός Γεωρ. (Βοιωτίας), Μπούνος Κων. (Φωκίδας), 4ος Μπούνος Κων. (Ηπειρού), παρ. Τσιντζέλης Χρ. (Αιτ/νίας).
* Ηράκλεια - Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών: Πσγάκης Μιχ. (Χαλκιδικής), Γούτας Στυλ. (Χαλκιδικής),Πατσιόπουλος Θωμ. (Δωδεκανήσου), 4ος Μολιχιτούδης Στ. (Μακεδονίας), παρ. Ουζουνίδης Γεώρ. (Έβρου).
* Ζάκυνθος - Επανομή: Παναγιωτόπουλος Βας., Παρασκευάς Αν., Πυλαρινός Αν. (Αιτ/νίας), 4ος Αδαμόπουλος Αγγ. (Ηλείας), παρ. Παπανικολάου Δημ. (Αχαΐας).
* Νίκη Βόλου - Κοζάνη: Μπορτσάρης Αθ., Αναγνωστόπουλος Γεωρ., Καμζόλας Αλ. (Αχαΐας), 4ος Μπιλούνας Ιωαν., (Φθιώτιδας), παρ. Αλεστάς Ευαγ. (Τρικάλων).
* Γιαννιτσά - Τύρναβος 2005: Τσαλουχίδης Χρ., Αποστολίδης Απ., Ευθυμίου Μιχ. (Κιλκίς),4ος Υφαντίδης Ιωαν. (Κιλκίς), παρ. Ζαφειρίδης Βασ. (Μακεδονίας).
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ
Σε τροχιά ανόδου στη Football League παρέμεινε ο Εορδαϊκός αφού σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 20ή ημέρα της Γ’ Εθνικής (Football League 2) επικράτησε 2-1 εντός έδρας του Φωκικού. Τα τέρματα των νικητών πέτυχε ο Σικαλόπουλος (22’, 82’), ενώ για την ομάδα του Κασάπη που είχε δοκάρι στο 55’ με τον Δήμα, σκόραρε ο Κουμπρόγλου στο 8’.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 21 αγώνες)
1. Καλλονή     37-20 αγ.
2. Επανομή      36
3. Φωκικός      35
4. Γιαννιτσά     35
5. Νίκη Βόλου 30
6. Εορδαϊκός   30
7. Κοζάνη        28
8 . Δόξα Κρανούλας   28
9. Αετός Σκύδρας       27-20 αγ.
10. Μέγας Αλ. Ηράκλειας      25-20 αγ.
11 . Πόντιοι Κατερίνης           25-20 αγ.
12. Τύρναβος 25
13. Ζάκυνθος 25
14. Φιλιππιάδας           24
15. Ναυπακτιακός       24
16. Οδυσσέας Αναγέννησης   21-20 αγ.
17. Μακεδονικός        14
* Το διαιτητικό δικαστήριο της Ε.Π.Ο. έχει επιβάλει στη Νίκη Βόλου ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών, αλλά η απόφαση αυτή δεν έχει επικυρωθεί ακόμη από τη διοργανώτρια αρχή.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΕΠΑΝΟΜΗ
Εν τω μεταξύ όπως ειδοποίησε χθες η ΕΠΟ την ΠΑΕ Τύρναβος, το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και στην Αναγέννηση Επανομής θα διεξαχθεί αντί της Κυριακής 6 Μαρτίου όπου ήταν προγραμματισμένο, μια ημέρα νωρίτερα στις 5 Μαρτίου ημέρα Σάββατο και θα αρχίσει στις 3 μ.μ., λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη του Τυρνάβου.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass