ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Οι Λαρισαίοι προπονητές αλλάζουν επίπεδο

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2011 2:11 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:08
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Λάρισας δείχνει την πρόθεσή του να αλλάξει επίπεδο και τα μέλη του να γίνουν καλύτερα βοηθώντας την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου του νομού και αυτό φάνηκε στη χθεσινή εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».
Ο πρόεδρος Αποστόλης Νεμπεγλέρας τόνισε την προσπάθεια να γίνουν επιμορφωτικές ημερίδες (μια θα διοργανωθεί και με την ΕΠΣΛ) αλλά και σχολές προπονητών στη Λάρισα, μία μάλιστα ΟΥΕΦΑ Α.
Επίσης ο σύνδεσμος έχει και κοινωνικό πρόσωπο γεγονός το οποίο φαίνεται με την αιμοδοσία ενώ προσπαθεί να αγκαλιάσει όλες τις κοινωνικές ομάδες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.
Στη διάρκεια μάλιστα της χθεσινής εκδήλωσης τιμήθηκαν ο παλαίμαχος διαιτητής Α’ εθνικής Γιάννης Τσιωνάς, ο αθλητικός συντάκτης της «Ε» Σωτήρης Κέλλας, ο παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Κώστας Συρακούλης για την ανακάλυψη πολλών ταλέντων , ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Αντώνης Ντραμπάκουλος(Σωτήριο), ο προπονητής ποδοσφαίρου Παναγιώτης Τσάκος και οι προπονητές Τάκης Παραφέστας και Γιώργος Καμάκας για την άνοδο της ΑΕΛ από τη Γ’ εθνική στη Β’ την αγωνιστική περίοδο 2003-2004.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη και πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΑΟΔΛ Γιάννης Οικονόμου, ο πρόεδρος και ο γραμματέας του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου νομού Λάρισας κ.κ. Γιώργος Λουτρίδης, Τρύφων Φαρμάκης, ο υπεύθυνος του γραφείου Φυσικής Αγωγής Βασίλης Κούργιας , ο σκάουτερ της ΑΕΛ Γιάννης Αλεξούλης και πολλοί προπονητές.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
 Μια μεγάλη εκδήλωση διοργανώνει η ΕΠΣΛ στις αρχές Μαρτίου όπου θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων ημερίδα προπονητών ποδοσφαίρου αλλά και άλλες εκδηλώσεις προαγωγής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Επίσης στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Γρηγορίου αποκάλυψε ότι η φετινή χοροεσπερίδα θα έχει ένα μήνυμα ενότητας καθώς για πρώτη φορά θα διοργανωθεί από κοινού με τον σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου νομού Λάρισας και ο νομός Λάρισας θα έχει μια πρωτοπόρο κίνηση τη στιγμή που άλλες ενώσεις και σύνδεσμοι είναι στα δικαστήρια...
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass